Покана за .......зооекспо

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Покана за .......зооекспо

Мнениеот teneketo » Пет 12 яну 2007 16:01

This is an email from 'bezdom'

На 13.01.2007 г. от 10 до 17 ч. в музея "Земята и хората" в София ще се проведе първото по рода си зооекспо за животни, спасени от улицата и търсещи дом. Животните ще бъдат предлагани за осиновяване срещу символична сума, която ще бъде предоставена на Дома за деца без родители в кв. Драгалевци.
Дори и да нямате намерение да осиновите животно, заповядайте, доведете и приятели. Ще имате възможност да се порадвате на изключителни кучета и котета уникати, както и да научите повече за кастрационната програма на общината и безплатните кастрации за улични идомашни животни, които се предлагат в София.
Повече информация за събитието можете да научите от официалния му сайт: www.zooexpo.hit.bg

Поздрави, www.bezdom.info

Zdraveite, priqteli,

Na 13.01.2007 g. ot 10 do 17 v muzeq "Zemqta i horata" v Sofia shte se provede purvoto po roda si zooexpo za jivotni, spaseni ot ulicata i turseshti dom. Jivotnite shte budat predlagani za osinovqvane sreshtu simvoli4na suma, koqto shte bude predostavena na Doma za deca bez roditeli v kv. Dragalevci.
Dori i da nqmate namerenie da osinovite jivotno, zapovqdaite, dovedete i piqteli. Shte imate vuzmojnost da se poradvate na izklyu4itelni ku4eta i koteta unikati, kakto i da nau4ite pove4e za kastracionnata programa na obshtinata i bezplatnite kastracii, koito se predlagat v Sofia.
Pove4e informaciq za subitieto mojete da nau4ite ot oficialniq mu sait: www.zooexpo.hit.bg

Pozdravi, www.bezdom.info

Аз незнам дали ще отида :? но и без това вече имам 3 пумияра. ПРеди тях имах две овчарки ( страхотни ) и не съм мислил , че така ще заобичам тия пумии :D

Потребителски аватар
many
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот many » Пет 12 яну 2007 16:58

Това е прекрасна идея! Със сигурност ще го посетя... :love :love :love :love :love

Потребителски аватар
many
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот many » Съб 13 яну 2007 20:03

Искам да Ви се похваля, че ходих на Зооекспо и си взех второ сладко, малко кученце. Тя е женска и се казва Кори.

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Ivcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivcho » Съб 13 яну 2007 23:26

Страшна е нека много да те радва. :да: :bowdown

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Съб 13 яну 2007 23:34

Голямо сладурче е! Жалко, че нямам как и аз да си взема животинка за у нас - ако живеех в къща щеше да е друго положението... :roll:

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Нед 14 яну 2007 19:25

БРАВО :D
Да е живо и здраво и да те радва много а това ,че ще те обича не се съмнявам. Аз го знам от опит мойте кучета всички са ми подхвърлени , а имам и 6 котки :lol:
Всъщнос идва ми на ум да пусна една тема с нашите домашни любимци - само трябва мойте да ги снимам ( бая снимки ще са ) и да си направя труда да я пусна
Още веднъж БРАВО

Потребителски аватар
many
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот many » Пон 15 яну 2007 10:11

Благодаря на всички! Пожелавам на всеки да си има поне по едно малко сладко другарче :D

Върни се в “ОФФ-Топик - други”