татуировки...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
татуировки...
искам да си направя татуировка.Някой може ли да ми предложи някое хубаво студио?Още не знам каква да бъде,имам идея нещо като надпис на старобългарски...
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Последна промяна от kaiser666 на Пет 03 окт 2008 10:42, променено общо 1 път.
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
BastunSelski написа:Ако искаш да я махаш след време ще трябва да си дадеш кожичка от дупенцето. Демек не е като да си купиш хляб...требе хубаво да си помислиш.Има доколкото знам и временни татута,ама не съм запознат.
е,аз ще си направя малка някаква,едноцветна даже.пък и после ако искам да я махна..кой ще ми гледа дупето вече

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
canyoubounce написа:Е кво да ти кажа колега, аз моята си я правих при познат в квартала, момчето си има всичко и прави страхотни неща.А за студио не знам какво да ти кажа, ходи при Качо
До колкото знам Качо отдавна не бродира... Бродира Канибала което поне според мен не си е оферта

При татусите има една поговорка. Казаха ми я когато си направих първата в сегашното студио на Пангара. Тогава бачкаше един бивш скин (Серго) който после се преквалифицира в шпреар.
"Без една татуировка може, но само с една не може"
Единият ми татус е на 9 години, а другия на 7-8. И двата трябва да ходя да ги освежавам наново...
Татусите са като зъбите. За да са хубави трябва да ги поддържаш цял живот.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
О не знаех, че не работи вече
верно при Канибала не е оферта ама хич не е
Прав си, че с един не може обаче, аз една година устисках само с този ама сега се чудя тука ли да търся студио или като се прибирам в БГ ахах.Половината ми приятели са като картини вече и до преди да си направи им се чудех кво толко па е кеф да се шарат целите... и са ги разбрах

Прав си, че с един не може обаче, аз една година устисках само с този ама сега се чудя тука ли да търся студио или като се прибирам в БГ ахах.Половината ми приятели са като картини вече и до преди да си направи им се чудех кво толко па е кеф да се шарат целите... и са ги разбрах

все пак намерих някой изрази,ама не ме кефят,все за бог са,а съм полу-атеичен
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... 1%26sa%3DG
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... 1%26sa%3DG
- Masserati
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
groznika написа:Имаше едно време един пънкар с ролери. Шматкаше се по НДК. Казва се Адам. Той бродира уникално
До колкото знам бачка часпромче вкъщи. Питайте колегата пиронски как да се свържете с адамчо
Адам ме е рисувал мене.Справя се уникално просто.Голем пичага е и работи доста професионално.За съжаление обаче в момента е в Холандия, където некъв терикат му е дал студио в което да работи и си изкарва доста добри кинти.Мисля обаче,че в края на месеца требва да се върне за кратко време.Чакам го с нетърпение,че какви идеи за татосчета ми е родила главата........неам думи просто

Върни се в “ОФФ-Топик - други”