Вярно ли е ???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Вярно ли е ???
Колеги вярно ли е че хората които имат вече изкарана книжка но които имат стаж под две години или са на възраст над 70г. , трябва да се явят на допалнителен изпит. Баща ми ми каза ,че това било някакво ново изискване на европейския съюз???
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
bomber написа:Ako това е вярно за пореден път ще се убедя,че българските политици са дебили и се занимават с простотии
Бъди сигурен, политици в БГ "нема", има само "пияници и пустиняци", спокойно не се коркайте толкова!!!
По-добре си проверете ГРАЖДАНСКАТА отговорност, "Светулките" дебнат вече, аз лично днес си залепих зеления стикер!!!

Volkov написа:bomber написа:Ako това е вярно за пореден път ще се убедя,че българските политици са дебили и се занимават с простотии
Бъди сигурен, политици в БГ "нема", има само "пияници и пустиняци", спокойно не се коркайте толкова!!!
По-добре си проверете ГРАЖДАНСКАТА отговорност, "Светулките" дебнат вече, аз лично днес си залепих зеления стикер!!!
Аз (тоест баща ми

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Стига сте се шашкали бре, да му се невиди! Някой чул-недочул нещо и започва истерия и псувни.
Споко! Няма такова нещо. Единственият вариант да има такова изискване е, ако отидеш да живееш в друга държава от ЕС и искаш да си извадиш месна шофьорска книжка, явно за тези с под 2 годин стаж и над 70 години ще минават изпит там!
Досега българската книжка важеше 6 месеца, явно вече ще си важи за постоянно и в другите държави от ЕС!
Хайде успокойте топката малко, моля!
Ето последната промяна, предлагана на Закона за движение по пътищата:
С две думи, вече ще си карат без колани законно полицаите, ако приемат това изменение
Споко! Няма такова нещо. Единственият вариант да има такова изискване е, ако отидеш да живееш в друга държава от ЕС и искаш да си извадиш месна шофьорска книжка, явно за тези с под 2 годин стаж и над 70 години ще минават изпит там!
Досега българската книжка важеше 6 месеца, явно вече ще си важи за постоянно и в другите държави от ЕС!
Хайде успокойте топката малко, моля!
Ето последната промяна, предлагана на Закона за движение по пътищата:
www.parliament.bg написа:З А К О Н
за изменение и допълнение на
Закона за движение по пътищата
Параграф единствен. В чл. 102 ал. 2 се създава нова т. 3:
"3. служителите на МВР при изпълнение на служебните им задължения и то само в служебните автомобили."
Вносител:Владимир Кузов
С две думи, вече ще си карат без колани законно полицаите, ако приемат това изменение

- Sara_Bold
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз четох за тази идея на управляващите!!
Естествено в България контрола е последващ,а не предварителен.Проблема не е,че нямаме закони,правила и т.н.,а че не се спазват и най-важното,че няма кой да ги приложи.
Катастрофите стават/в повечето случаи/ не от млади шофьори,а от такива,които се мислят за безсмъртни.
Честно казано не ми се вярва да го приемат.
Естествено в България контрола е последващ,а не предварителен.Проблема не е,че нямаме закони,правила и т.н.,а че не се спазват и най-важното,че няма кой да ги приложи.
Катастрофите стават/в повечето случаи/ не от млади шофьори,а от такива,които се мислят за безсмъртни.

Честно казано не ми се вярва да го приемат.
аз съм и ЗА образователен ценз - минимум завършено основно образование за да имаш книжка
не може някой дето не може да чете и пише да очакваш да знае и спазва закона
прос народ слаба държава
не може някой дето не може да чете и пише да очакваш да знае и спазва закона
прос народ слаба държава
Последна промяна от One на Сря 03 яну 2007 11:20, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”