Не се доверявайте на АДАПТКОНСУЛТ

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
gaaaaalya
Автомобил:
Двигател:

Не се доверявайте на АДАПТКОНСУЛТ

Мнениеот gaaaaalya » Вто 21 авг 2012 18:10

Здравейте - регистрирах се тук, защото видях че и някой друг във Вашия форум се възмущава от АДАПТКОНСУЛТ. Просто търся къде да публикувам написаното на един дъх оплакване и благодаря за трибуната. Предварително се извинявам, ако има печатни грешки или такива, които изглеждат като правописни - нямам нерви дори да си го прегледам сама :banghead: :banghead: :banghead: scare

Пиша, като "косвен" клиент на фирмата (бившата ми хазайка е техен клиент, та бях принудена), защото явно възмущението ми, изказано директно към тях не ги интересува особено.
Ще започна с искреното: В никакъв случай НЕ ПОДПИСВАЙТЕ КАКВОТО И ДА Е с АДАПТКОНСУЛТ!!! ... защото се опасявам, че малка част от четящите ще имат време и търпение да прочетат дългото обяснение, което следва:
В интерес на истината, когато подписвах договора с тях, като пълномощници или представители на хазайката ми (така и не се разбра, защото при всеки спор сменяха термина, така като им изнася) не се проявих като особено грамотен в правните въпроси човек, така че до някъде съм си виновна и сама, че се поддадох на изнудването на хазайката си, от което те благо ме убеждаваха, че ме защитават отначало... Платила съм всичките си задължения, включително някой измислени и добавени от хазайката, споед абсурдния договор и съм изпълнила всички клаузи, според както е подписан. Договорът е прекратен на 13.06.2012, но все още не съм си получила депозита, намален със смешните капризи на хазайката, който е като цяло смешна сума, но подписването на този договор ми струваше толкова много нерви, че изобщо не мисля да се отказвам. Адапт консулт отказват каквото и да е съдействие И МЕ РАЗИГРАВАТ МНОГОКРАТНО! ЕТО НЯКОИ ОТ ПРИМЕРИТЕ:
1. УСЛОВИЯТА ПО ДОГОВОРА "ДОГОВАРЯХМЕ" С ЕДИН СЛУЖИТЕЛ - СТЕФАН ПЕТКОВ, КОЙТО СЛЕД ВРЕМЕ ПРИ ЕДНОСТРАННОТО ПРЕКРАТЯВАНЕ ОТ СТРАНА НА ХАЗАЙКАТА, БЕЗ ОБЯСНЕНИЕ (КЛАУЗА, КОЯТО В НАЧАЛОТО БЕШЕ ПРЕДСТАВЕНА КАТО "СТАНДАРТНА" ОТ СЪЩИЯ...) СЕ ОКАЗА, ЧЕ ВЕЧЕ НЕ РАБОТИ ТАМ ИЛИ НЕ РАБОТИ ПО СЛУЧАЯ, КОЕТО НЕ СТАНА ЯСНО - ПАК СЕ ИЗПОЛЗВАХА РАЗЛИЧНИ ОБЯСНЕНИЯ ПРИ РАЗЛИЧНИТЕ СЛУЧАИ. ДОГОВОРЪТ Е ПОДПИСАН ОТ УПРАВИТЕЛЯ БЛАГОВЕСТ БАЛДЕВ.
2. ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕТО НА ДОГОВОРА "ОБЩУВАХ" С МАРИАН ХРИСТОВ. С НЕГО ДОГОВАРЯХ И СПОРАЗУМЕНИЕ, СПОРЕД КОЕТО ДЕПОЗИТЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ, ЗАЕДНО СЪС СУМАТА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ, НАМАЛЕН С НАЛУДНИЧАВИТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРЕТЕНЦИИ НА ХАЗАЙКАТА, КОИТО НЕ СЪЩЕСТВУВАХА ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕТО НА ДОГОВОРА... ДО ТРИ ДНИ СЛЕД ПУБЛИКУВАНЕ НА ИЗРАВНИТЕЛНАТА СМЕТКА - АЗ Я ВИДЯХ НА 16.08.2012, ТЕ СА Я ПРОВЕРИЛИ НА 17.08.2012... ДНЕС Е 21.08.....
3. СПОРАЗУМЕНИЕТО Е ИЗГОТВЕНО ОТ ИМЕТО НА М.ХРИСТОВ, ПОДПИСАНО ОТ УПРАВИТЕЛЯ, Б. БАЛДЕВ... ЧРЕЗ СТ.ПЕТКОВ-ПЪЛНОМОЩНИК...КОЙТО КАКТО КАЗАХ НА 13.06.2012 ВЕЧЕ НЕ РАБОТЕШЕ ЗА ФИРМАТА...ИЛИ ЗА КЛИЕНТА (ХАЗАЙКАТА МИ)
4. НА 17.08,2012 АЗ СЕ СВЪРЗАХ С М.ХРИСТОВ, КОЙТО БЕШЕ В ОТПУСКА... ПРЕДЛОЖИ ДА СЕ СВЪРЖА СЪС СЕКРЕТАРКАТА - СВЕТЛАНА ЕВГЕНИЕВА, КОЯТО МЕ УВЕРИ, ЧЕ Г-Н ХРИСТОВ СЕ ВРЪЩА ОТ ОТПУСКА ВЧЕРА (20,08) И ЩЕ СЕ ОРГАНИЗИРА СРЕЩА С ХАЗАЙКАТА, НА КОЯТО ТЯ ДА МИ ВЪЗСТАНОВИ ДЕПОЗИТА ДНЕС - 21,01... ЗА КОЕТО ЩЯХА ДА МЕ УВЕДОМЯВАТ ВЧЕРА.
5. ДНЕС СЛЕД КАТО СЕ НАЛОЖИ АЗ ДА ЗВЪНЯ, ДА ЧАКАМ СЕКРЕТАРКАТА ДА СЕ СВЪРЖЕ С МЕН СЛЕД КРАЯ НА ОБЕДНАТА СИ ПОЧИВКА... ПРИ ВТОРОТО МИ ПОЗВЪНЯВАНЕ НЯКАКЪВ БЕЗКРАЙНО УЧУДЕН СЛУЖИТЕЛ МЕ УВЕРЯВАШЕ КОЛКО Е СИГУРЕН, ЧЕ ТЯ ВЕЧЕ Е ГОВОРИЛА С МЕН - ПОНЕ ДВА ЧАСА ПО-КЪСНО... СЛЕД ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА МИ СЕ ОБАДИ СЛЕД ПЕТ МИНУТИ, ЗАЩОТО СРЕЩАТА БИЛА НАСРОЧЕНА - БЕЗ НИКОЙ ДА МЕ ПИТА ДАЛИ МИ Е УДОБНО ЗА ДРУГАТА СЕДМИЦА... ПРИ ТРЕТОТО МИ ОБАЖДАНЕ - 30 МИНУТИ ПО-КЪСНО, СЪЩАТА СЕКРЕТАРКА СЕ ОКАЗА, ЧЕ СЕ Е ОБЪРКАЛА И Г-Н ХРИСТОВ СЕ ВРЪЩАЛ ОТ ОТПУСКА ДРУГИЯ ПОНЕДЕЛНИК... СПОРАЗУМЕНИЕТО МИ БИЛО СКЛЮЧЕНО С НЕГО... ХАЗАЙКАТА МИ ИСКАЛА ТОЙ ДА ПРИСЪСТВА НА СРЕЩАТА... И СЛЕД КАТО СИ ИЗПУСНАХ НЕРВИТЕ... ТЯ МЕ УВЕРИ, ЧЕ ЩЕ УРЕДИ ВЪПРОСА С ХАЗАЙКАТА И ЩЕ СЕ СВЪРЖЕ С МЕН - ТОВА БЕШЕ ДНЕС В 15:30... СЛЕДОБЕД
Сега аз си пиша оплакване, което се надявам някой да прочете и да не прави моята грешка, без - както се досещате - някой да се е свързал с мен... (18:21, 21.08.2012)
Та с две думи - в Адаптконсулт не се знае с кого сключваш договори, споразумения или каквито и да е "правни" договорености, кой носи отговорност за изпълнението им, кой работи и кой не - в момента и по принцип. Не се знае и ако "клиентът" по принуда има да взема пари - дали, кога и как ще ги вземе... нито от кого... независимо дали е изпълнен всички вменени му задължения преди и след подписване ... И ИЗОБЩО, АКО СМЯТАТЕ, ЧЕ ЛИЧНИТЕ ВИ СРЕДСТВА МОЖЕ БИ ИМАТ И НЯКАКВА ДРУГА ФУНКЦИЯ, ОСВЕН КАТО ЗАПЛАТИ НА СЛУЖИТЕЛИ И УПРАВИТЕЛИ ФАНТОМИ - не подписвайте нищо с Адаптконсулт!!!!

Последна промяна от Varbona на Вто 21 авг 2012 21:38, променено общо 1 път.
Причина: Колега Гаааааля, ако текстът остане в този вид , с главни букви, темата ще бъде заключена.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”