Има ли някакав начин админите или модераторите ,който и да е да напише една тема с която подкрепя инициативата.Нещо от този сорт
http://mobilebulgaria.com/news/view.php?id=5081
НЕ СТЕ САМИ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Scarchu
- Автомобил: Black
- Двигател: with internal combustion
- Контакти:
Хубава е идеята, ама вече почва да става малко натрапчива.
Лични мнения:
1.) Цялата тази работа с цветните лентички с нищо няма да помогне - факт е!
2.) Замисълът на цялата работа с подписването на смъртната им присъда е мнооого по-дълбока отколкото повечето хора си мислят.
3.) И на мен ми е гадно за хорицата, но все пак нали не всички си мислят, че са отишли на "хуманна проява" САМО ?
Лични мнения:
1.) Цялата тази работа с цветните лентички с нищо няма да помогне - факт е!
2.) Замисълът на цялата работа с подписването на смъртната им присъда е мнооого по-дълбока отколкото повечето хора си мислят.
3.) И на мен ми е гадно за хорицата, но все пак нали не всички си мислят, че са отишли на "хуманна проява" САМО ?
- Scarchu
- Автомобил: Black
- Двигател: with internal combustion
- Контакти:
Така е, спор няма, НО с едните лентички нищо няма да можем да направим. Я само се замисли (това е малко офтопик) примерно в щататите, Англия, Франция и т.н. когато народните представители или там управляващите органи, направят "глупост" се изсипва маса народ на протест. Тук в България, независимо, кой, какво прави, ние си траеме и чакаме... какво - не се знае.
Дали е просто съвпадение според теб осъждането им на смърт точно преди влизането ни в ЕС? Защо Русия се отрича от нас? Каква ще бъде общата и на щатите реакцията, ако наистина ни убият сънародниците? Дали Щатите няма да им се даде предлог за "уж да помогнеме" война?
Това са просто мой разсъждения.....
Дали е просто съвпадение според теб осъждането им на смърт точно преди влизането ни в ЕС? Защо Русия се отрича от нас? Каква ще бъде общата и на щатите реакцията, ако наистина ни убият сънародниците? Дали Щатите няма да им се даде предлог за "уж да помогнеме" война?
Това са просто мой разсъждения.....
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
...в ,които има доста истина.Но за мен просто да си седим и да си чакаме не е вариант.Може и нищо да не стане.Но по добре да съжалявам ,че съм излезнал глупак като съм се опитал да протестирам.От колкот ода съжалявам ,че не съм го направил.Будна съвест или както искаш го наречи ,но мисля ,че трябва д асе направи нещо.Съжалявам за офф ,после ще си изтрия мненията или даже и темата.
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Стига ленти !!! стига приказки!!! трябва най-малкото бойкотна всичко що се е докосвало до либиец....... тези от бургаското пристанище хубаво казаха - няма да обработват кораби под либийски флаг.... трябва всеобщ бойкот ! да няма либиец, който на границата да не се е оказал наркотрафикант, да няма либиец който да не е арестуван за незаконни дейности .... а бе ясно е - либиец, преминал през БГ трябва да е не по малко от ангел небесен за да излезе от тук...... ама не ...такъв ни е манталитета - ще ги обесят нашите и толкова.....
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
juve написа:Стига ленти !!! стига приказки!!! трябва най-малкото бойкотна всичко що се е докосвало до либиец....... тези от бургаското пристанище хубаво казаха - няма да обработват кораби под либийски флаг.... трябва всеобщ бойкот ! да няма либиец, който на границата да не се е оказал наркотрафикант, да няма либиец който да не е арестуван за незаконни дейности .... а бе ясно е - либиец, преминал през БГ трябва да е не по малко от ангел небесен за да излезе от тук...... ама не ...такъв ни е манталитета - ще ги обесят нашите и толкова.....
Много си прав.Но трябва да е масово явление ,не само моята кола да е с стикер ,а да има няколко коли без стикери в цяла София.И това да е най малкото
- juve
.Но трябва да е масово явление ,не само моята кола да е с стикер
Не колега.... мисля, че цялата кампания със стигерите е целенасочена за отклоняване на вниманието в друга посока..... да си лепим стикерчета, да си подписваме писма до "филанкишията" да си спим спокойни, че нещо сме направили и недоволството по закона "всяко чудо за 3 дни" да се разсее и както винаги , като ги обесят хората да няма виновни.....от наша страна.. Кучетата си лаят - кервана си върви - ей това е нашето дередже

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
като чели го правят за да отвлечат вниманието от по важни работиjuve написа:.Но трябва да е масово явление ,не само моята кола да е с стикер
Не колега.... мисля, че цялата кампания със стигерите е целенасочена за отклоняване на вниманието в друга посока..... да си лепим стикерчета, да си подписваме писма до "филанкишията" да си спим спокойни, че нещо сме направили и недоволството по закона "всяко чудо за 3 дни" да се разсее и както винаги , като ги обесят хората да няма виновни.....от наша страна.. Кучетата си лаят - кервана си върви - ей това е нашето дередже

например "Топлофикация" и там разните му писма дето изпадат с разните му там замесени министри и т.н....
че пенсионерите са жив зян...
че държавата е абдикирала от всичко и е оставала да се оправяме сами..
че стигнахме до там да събираме пари за сираци и болни дечица защото на държавата не и дреме....
и още куп неща....

- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не,държавата нее абдикирала.Просто нейните интереси се разминават с нашите.Просто "правителството" е слуга на чужди господари които имат виждания за нещата различни от нашите,на нас не ни харесва но не и на тях.santo_trafficante написа:[
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
maks написа:Не,държавата нее абдикирала.Просто нейните интереси се разминават с нашите.Просто "правителството" е слуга на чужди господари които имат виждания за нещата различни от нашите,на нас не ни харесва но не и на тях.santo_trafficante написа:[
Унгарците много добре си вършеха работата когато имаха разминавания с държвата.
- juve
Едно е сигурно трябва да се направи нещо.Не да се седи безучастно и да си пишем.
така е колега..... е сега е време да се запитаме : тези стикерчета и лентички ли са нещото което ще помогне ? Както казах съвсем скоро : ще си го премести Кадафи в другия карчол

Върни се в “ОФФ-Топик - други”