НЕ СТЕ САМИ

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

НЕ СТЕ САМИ

Мнениеот dready » Чет 28 дек 2006 14:02

Има ли някакав начин админите или модераторите ,който и да е да напише една тема с която подкрепя инициативата.Нещо от този сорт

http://mobilebulgaria.com/news/view.php?id=5081

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 28 дек 2006 15:35

Аз ли съм единствения ,който е за ???

Потребителски аватар
Scarchu
Автомобил: Black
Двигател: with internal combustion
Контакти:

Мнениеот Scarchu » Чет 28 дек 2006 15:41

Хубава е идеята, ама вече почва да става малко натрапчива.
Лични мнения:
1.) Цялата тази работа с цветните лентички с нищо няма да помогне - факт е!
2.) Замисълът на цялата работа с подписването на смъртната им присъда е мнооого по-дълбока отколкото повечето хора си мислят.
3.) И на мен ми е гадно за хорицата, но все пак нали не всички си мислят, че са отишли на "хуманна проява" САМО ?

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 28 дек 2006 15:46

Ясно ми е ,че "либия" имат дългове.Ясно ми е ,че това им е шанс да получат доста неща с помилването им.Но не мислите ли ,че това си е национален дълг.Да застанем зад сънародниците ни.Не можем да очакваме винаги някой да ни оправя проблемите.

Потребителски аватар
Scarchu
Автомобил: Black
Двигател: with internal combustion
Контакти:

Мнениеот Scarchu » Чет 28 дек 2006 15:50

Така е, спор няма, НО с едните лентички нищо няма да можем да направим. Я само се замисли (това е малко офтопик) примерно в щататите, Англия, Франция и т.н. когато народните представители или там управляващите органи, направят "глупост" се изсипва маса народ на протест. Тук в България, независимо, кой, какво прави, ние си траеме и чакаме... какво - не се знае.
Дали е просто съвпадение според теб осъждането им на смърт точно преди влизането ни в ЕС? Защо Русия се отрича от нас? Каква ще бъде общата и на щатите реакцията, ако наистина ни убият сънародниците? Дали Щатите няма да им се даде предлог за "уж да помогнеме" война?

Това са просто мой разсъждения.....

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 28 дек 2006 16:02

...в ,които има доста истина.Но за мен просто да си седим и да си чакаме не е вариант.Може и нищо да не стане.Но по добре да съжалявам ,че съм излезнал глупак като съм се опитал да протестирам.От колкот ода съжалявам ,че не съм го направил.Будна съвест или както искаш го наречи ,но мисля ,че трябва д асе направи нещо.Съжалявам за офф ,после ще си изтрия мненията или даже и темата.

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Чет 28 дек 2006 16:32

Стига ленти !!! стига приказки!!! трябва най-малкото бойкотна всичко що се е докосвало до либиец....... тези от бургаското пристанище хубаво казаха - няма да обработват кораби под либийски флаг.... трябва всеобщ бойкот ! да няма либиец, който на границата да не се е оказал наркотрафикант, да няма либиец който да не е арестуван за незаконни дейности .... а бе ясно е - либиец, преминал през БГ трябва да е не по малко от ангел небесен за да излезе от тук...... ама не ...такъв ни е манталитета - ще ги обесят нашите и толкова.....

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 28 дек 2006 16:35

juve написа:Стига ленти !!! стига приказки!!! трябва най-малкото бойкотна всичко що се е докосвало до либиец....... тези от бургаското пристанище хубаво казаха - няма да обработват кораби под либийски флаг.... трябва всеобщ бойкот ! да няма либиец, който на границата да не се е оказал наркотрафикант, да няма либиец който да не е арестуван за незаконни дейности .... а бе ясно е - либиец, преминал през БГ трябва да е не по малко от ангел небесен за да излезе от тук...... ама не ...такъв ни е манталитета - ще ги обесят нашите и толкова.....

Много си прав.Но трябва да е масово явление ,не само моята кола да е с стикер ,а да има няколко коли без стикери в цяла София.И това да е най малкото

Потребителски аватар
juve

Мнениеот juve » Чет 28 дек 2006 17:03

.Но трябва да е масово явление ,не само моята кола да е с стикер

Не колега.... мисля, че цялата кампания със стигерите е целенасочена за отклоняване на вниманието в друга посока..... да си лепим стикерчета, да си подписваме писма до "филанкишията" да си спим спокойни, че нещо сме направили и недоволството по закона "всяко чудо за 3 дни" да се разсее и както винаги , като ги обесят хората да няма виновни.....от наша страна.. Кучетата си лаят - кервана си върви - ей това е нашето дередже :evil:

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 28 дек 2006 17:07

Кофти работа.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 28 дек 2006 17:54

juve написа:
.Но трябва да е масово явление ,не само моята кола да е с стикер

Не колега.... мисля, че цялата кампания със стигерите е целенасочена за отклоняване на вниманието в друга посока..... да си лепим стикерчета, да си подписваме писма до "филанкишията" да си спим спокойни, че нещо сме направили и недоволството по закона "всяко чудо за 3 дни" да се разсее и както винаги , като ги обесят хората да няма виновни.....от наша страна.. Кучетата си лаят - кервана си върви - ей това е нашето дередже :evil:
като чели го правят за да отвлечат вниманието от по важни работи :wink:
например "Топлофикация" и там разните му писма дето изпадат с разните му там замесени министри и т.н....
че пенсионерите са жив зян...
че държавата е абдикирала от всичко и е оставала да се оправяме сами..
че стигнахме до там да събираме пари за сираци и болни дечица защото на държавата не и дреме....
и още куп неща.... :roll:

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 28 дек 2006 18:04

Едно е сигурно трябва да се направи нещо.Не да се седи безучастно и да си пишем.

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Чет 28 дек 2006 18:16

santo_trafficante написа:[
Не,държавата нее абдикирала.Просто нейните интереси се разминават с нашите.Просто "правителството" е слуга на чужди господари които имат виждания за нещата различни от нашите,на нас не ни харесва но не и на тях.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 28 дек 2006 18:24

maks написа:
santo_trafficante написа:[
Не,държавата нее абдикирала.Просто нейните интереси се разминават с нашите.Просто "правителството" е слуга на чужди господари които имат виждания за нещата различни от нашите,на нас не ни харесва но не и на тях.

Унгарците много добре си вършеха работата когато имаха разминавания с държвата.

Потребителски аватар
juve

Мнениеот juve » Чет 28 дек 2006 20:37

Едно е сигурно трябва да се направи нещо.Не да се седи безучастно и да си пишем.

така е колега..... е сега е време да се запитаме : тези стикерчета и лентички ли са нещото което ще помогне ? Както казах съвсем скоро : ще си го премести Кадафи в другия карчол :evil: нееее ..... просто трябва нещата да са ясни : след като ни е отредена ролята да се превърнем в южната граница на Евросъюза всеки либиец трябва да се разглежда само по 2 начина или е наркотрафикант, или терорист .....и в 2 та случая това е престъпник и отношението от митничаря на границата до чистачката в тоалетната трябва да е подобаващо :twisted:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”