jettatdi е некоректен не търгувайте с него !!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Special mk3
Автомобил: Vw Golf Mk3
Двигател: TDI
Контакти:

jettatdi е некоректен не търгувайте с него !!!

Мнениеот Special mk3 » Чет 23 авг 2012 10:18

Здравейте Колеги искам да предупредя за колегата с ник jettatdi че е некоректен купувач изпратих му 4броя спортни пружини за Jetta на обща стойност 60лв и Еконт от 12/3лв,Пружините му седят 4ти ден в Еконт Експрес и не благоволява да отиде да си ги вземе,Звънях му на посочения от него телефон който ми е дал за връзка с него със данните си за изпращане на пратката но на телефона вдига момиче което не знаело нищо и не е поръчвала но според мен си изтрива ръцете с нея.На въпросния колега му писах 4/5пъти Л.С и го помолих най учтиво да си потърси пратката в централен офис на Еконт в Ловеч но той изглежда всеки ден си рови в форума но не ми отговаря на съобщенията.
Моля не се занимавайте с него!!

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Re: jettatdi е некоректен не търгувайте с него !!!

Мнениеот Ljubon » Чет 23 авг 2012 10:28

За да няма недоразумения при изпращане, предварително се свържете с получателя на посочения от него телефон. Това изключва възможността да е допусната грешка при записването на телефона.

Потребителски аватар
Special mk3
Автомобил: Vw Golf Mk3
Двигател: TDI
Контакти:

Re: jettatdi е некоректен не търгувайте с него !!!

Мнениеот Special mk3 » Чет 23 авг 2012 10:33

ами той ми беше писал на ЛС че ще ги чака да му ги изпратя и си даде данните и аз ги изпратих до сега от няколко години работя с Еконт това ми е първи случай и то с човек от форума от всякъде другаде съм очаквал но чак такива хора да има.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”