...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:28, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ми виж зависи по колко говориш. Аз лично понеже правя разговори до 30 сек. Ми излиза най-евтино с Вивател.
Даже и към Мтел и Глобул ми излиза по-евтино отколкото с тяхните карти. Но пък ако правиш по-дълги разговори...
На глобулската ми карта пък има един друг момент че като нямам много финанси имат ваучер за 5 лева и съм си доволен.
Но от всички карти които съм имал установих само че най-скъпите бяха на МТел. Прими, на договор ... Никога няма да се върна към тях повече. А и отношението им беше едно... Все едно не си им клиент ами добитък някъв ...

Но от всички карти които съм имал установих само че най-скъпите бяха на МТел. Прими, на договор ... Никога няма да се върна към тях повече. А и отношението им беше едно... Все едно не си им клиент ами добитък някъв ...

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:28, променено общо 1 път.
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
тия карти на глобул 15лв на месец и 500 безплатни минути към 10 номера на глобул.първите 3 месеца си на 7.50лв на месец.не знам само дали важи още това.
Последна промяна от luboveliki на Пет 05 яну 2007 14:48, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
http://globul.bg/bg/promotion.html?id=1742
Вкарваш си група за 22 ст на минута и един валчер от 40 кинта. Пък ако не ти стига вкарваш още валчери и си готов.
12 месеца по 25 минути на месец за 40 лева. Тия абонаменти пасти да ядат бре.

Вкарваш си група за 22 ст на минута и един валчер от 40 кинта. Пък ако не ти стига вкарваш още валчери и си готов.

12 месеца по 25 минути на месец за 40 лева. Тия абонаменти пасти да ядат бре.

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
... сим карта
Здравейте колеги, за много години.
vw_golf_2_Memphis аз съм абонат на Globul и съм на програма с 500 безплатни минути с 10 абоната на същия оператор. Месечната тарифа е 15 лв., а за първите 3 мес. е 7.50 лв. Не си длъжен да включваш 10 абоната в групата. След като изговориш безплатните минути, ще плащаш по 10 стотоинки към тези 10 абоната. Към останалите оператори цената е 32 ст./мин.
Знам, че Globul предлага и оферта със 100 безплатни минути с 3 негови абоната. След като изговориш безплатните минути, ще плащаш по 11 стотоинки към тези 3 абоната. Не мога да ти кажа със сигурност дали мес. такса беше 5.40 лв и каква е цената към другите оператори.
Страшно бързи отговори, а си мислех че съм 3-ти.

vw_golf_2_Memphis аз съм абонат на Globul и съм на програма с 500 безплатни минути с 10 абоната на същия оператор. Месечната тарифа е 15 лв., а за първите 3 мес. е 7.50 лв. Не си длъжен да включваш 10 абоната в групата. След като изговориш безплатните минути, ще плащаш по 10 стотоинки към тези 10 абоната. Към останалите оператори цената е 32 ст./мин.
Знам, че Globul предлага и оферта със 100 безплатни минути с 3 негови абоната. След като изговориш безплатните минути, ще плащаш по 11 стотоинки към тези 3 абоната. Не мога да ти кажа със сигурност дали мес. такса беше 5.40 лв и каква е цената към другите оператори.
Страшно бързи отговори, а си мислех че съм 3-ти.

Последна промяна от Dpop на Пет 05 яну 2007 14:51, променено общо 1 път.
- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Помогнете в избора на сим карта:)
vw_golf_2_Memphis написа:В момента имам една мтелска карта с която ми е почти без пари към Мтел...
Само, че към глобул ми е много скъпо...
Та идеята е да си взема още една карта без значение на кой оператор с която ще ми е по-евтино към глобул...а и също така има ли оферта да взема 2 сим карти с много евтини разговори помежду си?или безплатни?
Или някакви предплатени карти с евтини разговори помежду си
работя в мобилтел, обади ми се ако искаш за да ти предложа нещо изгодно. 0885 900 250
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Vivatel ?? Това какво беше ?? Познавам доста хора който носят по 2 телефона с различни карти /оператори/ и никой от тях няма Vivatel да не говорим че в указателя си с над 200номера няма нито един вивателски
Защо ли така направо не знам? И аз доскоро бях само с Мтел полицейска ама пак ми идваше дебело понеже Глобулските станаха доста затова от месец взех и една на Глобул с такса 15лв и 500мин с 10 номера /дето са я споменали колегите/ и доста разтоварих разхода,сега с 2 карти на договор плащам по-малко от преди с една. Едва ли има повече от 10 номера на глобул с които говориш найстина много така че мисля това е най-добрия вариант за момента. А може да си вземеш и телефонче с малко отстъпка 

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Stivi написа:Vivatel ?? Това какво беше ?? Познавам доста хора който носят по 2 телефона с различни карти /оператори/ и никой от тях няма Vivatel ...
сега с 2 карти на договор плащам по-малко от преди с една. )
Аз съм същия случай. Сметки от порядъка 80-110лв на месец, в момента от 45 до 60лв на месец за двете.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”