Искам да си купя велосипед!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- maria_baby
- Автомобил:
- Двигател:
Искам да си купя велосипед!!!
Преди няколко дни ми хрумна идеята да си купя велосипед за лятото. И по този повод започнах да търся в интернет за да си избера ориентировъчно някое. Но ми направи впечатление, че не намирам адреси на магазини, в които евентуално човек би могъл да види с очите си-както се казва, това което си е харесал. Та молбата ми е ако някои знае къде има такива магазини да ме ориентира за да не се лутам безцелно и да губя излишно време. Предварително благодаря!!!
bomber написа:Много хубава ти е идейкатаПърво кажи каква сума си приготвила за колело,за да знам към кои магазини да те упътя.Защото има и такива в които цените започват от 700лв и стигат до 5000
а велусупед за 35 000 паунда виждал ли си ?
щот аз такъв видях в един магазин за спортни стоки - наглед обикновен, ама така и не приближих да го разгледам отблизо, че много пара много нещо
-
- Автомобил: VW Polo 1991
- Двигател: NZ
1) срещу Ценъра по хигиена, в един гараж (Драг)
2) при Нина, "Вашингтон" зад халите (Драг)
3) в района на ХМС, Младост 1 има два магазина: единия до булеварда, другият по-навътре в един от високите блокове.
4) Малко по-нагоре при Дженко, Младост 2, близо до Макдоналдс
Инфото ми е малко старо. Има и други, но не мога да си спомня в момента.
Успех!
ПП Ще караме ли заедно? Моят е в гаража.
2) при Нина, "Вашингтон" зад халите (Драг)
3) в района на ХМС, Младост 1 има два магазина: единия до булеварда, другият по-навътре в един от високите блокове.
4) Малко по-нагоре при Дженко, Младост 2, близо до Макдоналдс
Инфото ми е малко старо. Има и други, но не мога да си спомня в момента.
Успех!
ПП Ще караме ли заедно? Моят е в гаража.

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вуйчо ми подари велосипед за около стотина лева....... даже не е със заздравени джанти....... скъсах го цяло лято от оффроуд ....... единственият му кусур е че заради джантите не може да се сложат от най здравите външни гуми в резултат на което често пукам вътрешните ...... обаче го карам по ужасни места с ръбеси предмети с много висока скорост.... вътрешните гуми са по 4-5 лева така че .....
18 скорости ..много съм доволен

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Ако искаш добър велосипед - е те тава е - http://www.mtb-bg.com/news/news00158-050104.htm Имам едно - уж в Пловдив сглобявано - Leader -
Доволен съм - ама го презорих-първия месец още му врътнах на шега 350 километра и се разтропа средното движение - ама за 90 лв. си е супер велосипедче - досега не са ме настигали кучета

Върни се в “ОФФ-Топик - други”