Та както винаги около празниците неприятни изненади. Прибираме се днеска следобед и какво намирам, бойлера тече отгоре отварям го водосъдържателя заминал. Паля веднага колата и тръгвам да тъся защото без топла вода знаете как е, но понеже е неделя и то 17ч повечето магазини не работят обикалям Техномаркет, Технополис и Практикер и се оказва че след празниците не са зареждали и няма!!!!
По принцип тъся Дипломат или Аристон 80л вертикален от тези по-късите и по-тумбести не им знам диаметъра, та ако някой има идея къде ги има приемам информация утре до обед. Ще съм благодарен ако някой знае къде може да има със сигурност да не обикалям залудо.
Питане за бойлер....Решено.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Питане за бойлер....Решено.
Последна промяна от Теодор на Пон 08 яну 2007 12:45, променено общо 1 път.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи на излизане от СФ за Калотина все едно си тръгнал, подминаваш околовръсното, подминаваш отбивката за Банкя и някъде след това ВДЯСНО търсиш табела за борса .Само че колко далече беше от отбивката за Банкя не помня....Та там като влезеш има такива неща, мисля че накрая на самата борса има един хубав магазин на по нормални цени.Поне преди беше така.
ПС Ама как съм го обяснил чак аз не се разбирам...
Дано съм помогнал.

Дано съм помогнал.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
teodor6769 написа:Ще го имам като вариант макар че ми е доста далече понеже съм в кв. Левски В. Мерси все пак.
ми аз мога да ти предложа да се изкъпеш в нас, че съм наблизо-в Ст. Караджа

а сега сериозно - по ботевградско, посока мадрид, преди моста/надлеза за слатина, има един склад за плочки и др строителни меатериали, е там има бойлери

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Ludia написа:teodor6769 написа:Ще го имам като вариант макар че ми е доста далече понеже съм в кв. Левски В. Мерси все пак.
ми аз мога да ти предложа да се изкъпеш в нас, че съм наблизо-в Ст. Караджа![]()
а сега сериозно - по ботевградско, посока мадрид, преди моста/надлеза за слатина, има един склад за плочки и др строителни меатериали, е там има бойлери
- А аз мислех че е само за фаянс, утре първо съм там.

- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Милослав написа:Значи на излизане от СФ за Калотина все едно си тръгнал, подминаваш околовръсното, подминаваш отбивката за Банкя и някъде след това ВДЯСНО търсиш табела за борса .Само че колко далече беше от отбивката за Банкя не помня....Та там като влезеш има такива неща, мисля че накрая на самата борса има един хубав магазин на по нормални цени.Поне преди беше така.
Дано съм помогнал.
Отбивката е преди МЕТРО

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
oSViRePql написа:Милослав написа:Значи на излизане от СФ за Калотина все едно си тръгнал, подминаваш околовръсното, подминаваш отбивката за Банкя и някъде след това ВДЯСНО търсиш табела за борса .Само че колко далече беше от отбивката за Банкя не помня....Та там като влезеш има такива неща, мисля че накрая на самата борса има един хубав магазин на по нормални цени.Поне преди беше така.
Дано съм помогнал.
Отбивката е преди МЕТРО
Мерси:)
Така по спомен ми е трудно просто да се сетя къде е амаа иначе се вижда ... а дали няма и друга борса малко по близо до СФ - демек по-преди МЕТРО или аз се бъркам, защото ми се стува че беше доста преди това сега като се замисля...може и да греша де...
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
teodor6769 написа:Вече съм с нов бойлер Диломат на ЕлдомИнвест-Варна 80л със стъклокерамично покритие. След ново обикаляне днес най-накрая намерих и то в моя квартал. Оказа се че са били прибрани заради повишаване на цените! Нова цена 193лв. старата е била 170лв. Така че честит ни Европейски съюз!
Честито за новата ти придобивка.Големи гадняри са тия от ЕС , глей как са скрили нашите си бойлери...
- jojo84
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега аз съм от Левски Г само да ти кажа да знаеш аз съм решил вече този проблем.Вече 6 години куписи един проточен бойлер и пей винаги топло вода колкото искаш по-малко ток само дето няма такава голяма струя като на 80л. Но ти си знаеш де аз само ти казвам мнението.teodor6769 написа:Вече съм с нов бойлер Диломат на ЕлдомИнвест-Варна 80л със стъклокерамично покритие. След ново обикаляне днес най-накрая намерих и то в моя квартал. Оказа се че са били прибрани заради повишаване на цените! Нова цена 193лв. старата е била 170лв. Така че честит ни Европейски съюз!
- jojo84
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега каде си в Ст.Караджа кой блокLudia написа:teodor6769 написа:Ще го имам като вариант макар че ми е доста далече понеже съм в кв. Левски В. Мерси все пак.
ми аз мога да ти предложа да се изкъпеш в нас, че съм наблизо-в Ст. Караджа![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”