Питане за бойлер....Решено.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Питане за бойлер....Решено.

Мнениеот Теодор » Нед 07 яну 2007 18:43

Та както винаги около празниците неприятни изненади. Прибираме се днеска следобед и какво намирам, бойлера тече отгоре отварям го водосъдържателя заминал. Паля веднага колата и тръгвам да тъся защото без топла вода знаете как е, но понеже е неделя и то 17ч повечето магазини не работят обикалям Техномаркет, Технополис и Практикер и се оказва че след празниците не са зареждали и няма!!!!
По принцип тъся Дипломат или Аристон 80л вертикален от тези по-късите и по-тумбести не им знам диаметъра, та ако някой има идея къде ги има приемам информация утре до обед. Ще съм благодарен ако някой знае къде може да има със сигурност да не обикалям залудо.

Последна промяна от Теодор на Пон 08 яну 2007 12:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Нед 07 яну 2007 18:48

Значи на излизане от СФ за Калотина все едно си тръгнал, подминаваш околовръсното, подминаваш отбивката за Банкя и някъде след това ВДЯСНО търсиш табела за борса .Само че колко далече беше от отбивката за Банкя не помня....Та там като влезеш има такива неща, мисля че накрая на самата борса има един хубав магазин на по нормални цени.Поне преди беше така.

ПС Ама как съм го обяснил чак аз не се разбирам... :oops:
Дано съм помогнал.

Потребителски аватар
Теодор
Двигател:

Мнениеот Теодор » Нед 07 яну 2007 19:32

Ще го имам като вариант макар че ми е доста далече понеже съм в кв. Левски В. Мерси все пак.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 07 яну 2007 19:35

teodor6769 написа:Ще го имам като вариант макар че ми е доста далече понеже съм в кв. Левски В. Мерси все пак.

ми аз мога да ти предложа да се изкъпеш в нас, че съм наблизо-в Ст. Караджа mhihi
а сега сериозно - по ботевградско, посока мадрид, преди моста/надлеза за слатина, има един склад за плочки и др строителни меатериали, е там има бойлери ;)

Потребителски аватар
Теодор
Двигател:

Мнениеот Теодор » Нед 07 яну 2007 19:54

Ludia написа:
teodor6769 написа:Ще го имам като вариант макар че ми е доста далече понеже съм в кв. Левски В. Мерси все пак.

ми аз мога да ти предложа да се изкъпеш в нас, че съм наблизо-в Ст. Караджа mhihi
а сега сериозно - по ботевградско, посока мадрид, преди моста/надлеза за слатина, има един склад за плочки и др строителни меатериали, е там има бойлери ;)
    А аз мислех че е само за фаянс, утре първо съм там. :D

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 07 яну 2007 19:56

не, от там си взехме преди 2-3 год нашия.неръждавейка, български.те са дистрибутор май.

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Нед 07 яну 2007 20:11

Милослав написа:Значи на излизане от СФ за Калотина все едно си тръгнал, подминаваш околовръсното, подминаваш отбивката за Банкя и някъде след това ВДЯСНО търсиш табела за борса .Само че колко далече беше от отбивката за Банкя не помня....Та там като влезеш има такива неща, мисля че накрая на самата борса има един хубав магазин на по нормални цени.Поне преди беше така.

Дано съм помогнал.

Отбивката е преди МЕТРО ;)

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Нед 07 яну 2007 20:15

oSViRePql написа:
Милослав написа:Значи на излизане от СФ за Калотина все едно си тръгнал, подминаваш околовръсното, подминаваш отбивката за Банкя и някъде след това ВДЯСНО търсиш табела за борса .Само че колко далече беше от отбивката за Банкя не помня....Та там като влезеш има такива неща, мисля че накрая на самата борса има един хубав магазин на по нормални цени.Поне преди беше така.

Дано съм помогнал.

Отбивката е преди МЕТРО ;)

Мерси:)
Така по спомен ми е трудно просто да се сетя къде е амаа иначе се вижда ... а дали няма и друга борса малко по близо до СФ - демек по-преди МЕТРО или аз се бъркам, защото ми се стува че беше доста преди това сега като се замисля...може и да греша де...

Потребителски аватар
Теодор
Двигател:

Мнениеот Теодор » Пон 08 яну 2007 12:52

Вече съм с нов бойлер Диломат на ЕлдомИнвест-Варна 80л със стъклокерамично покритие. След ново обикаляне днес най-накрая намерих и то в моя квартал. Оказа се че са били прибрани заради повишаване на цените! Нова цена 193лв. старата е била 170лв. Така че честит ни Европейски съюз!

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Пон 08 яну 2007 13:11

teodor6769 написа:Вече съм с нов бойлер Диломат на ЕлдомИнвест-Варна 80л със стъклокерамично покритие. След ново обикаляне днес най-накрая намерих и то в моя квартал. Оказа се че са били прибрани заради повишаване на цените! Нова цена 193лв. старата е била 170лв. Така че честит ни Европейски съюз!

Честито за новата ти придобивка.Големи гадняри са тия от ЕС , глей как са скрили нашите си бойлери...

Потребителски аватар
jojo84
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jojo84 » Пон 08 яну 2007 14:16

teodor6769 написа:Вече съм с нов бойлер Диломат на ЕлдомИнвест-Варна 80л със стъклокерамично покритие. След ново обикаляне днес най-накрая намерих и то в моя квартал. Оказа се че са били прибрани заради повишаване на цените! Нова цена 193лв. старата е била 170лв. Така че честит ни Европейски съюз!
Колега аз съм от Левски Г само да ти кажа да знаеш аз съм решил вече този проблем.Вече 6 години куписи един проточен бойлер и пей винаги топло вода колкото искаш по-малко ток само дето няма такава голяма струя като на 80л. Но ти си знаеш де аз само ти казвам мнението.

Потребителски аватар
jojo84
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jojo84 » Пон 08 яну 2007 14:18

Ludia написа:

Колега каде си в Ст.Караджа кой блок

Върни се в “ОФФ-Топик - други”