Някой купувал ли е нещо на изплащане от Карфур без лихва? Тъй като мисля да вземам един телевизор (400лв - 10месецаХ40лв) - без лихва.
И все пак къде е уловката? Към коя банка е лизнга? Някой ако е ползвал, моля да сподели.
Пазаруване от Карфур на изплащане без лихви
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Пазаруване от Карфур на изплащане без лихви
Лизинга към коя банка или организация трябва да го пише там.
Ако е към Уникредит уловка няма, имаш затраховка която е пожелателна но ако не упомениш, че не я искаш ти я слагат без да те питат.
Застраховката се начислява в зависимост от размера на сумата която си изтеглил.
1'вата вноска се внася от теб останалите към сметка която ти дават.
Ако е към Уникредит уловка няма, имаш затраховка която е пожелателна но ако не упомениш, че не я искаш ти я слагат без да те питат.
Застраховката се начислява в зависимост от размера на сумата която си изтеглил.
1'вата вноска се внася от теб останалите към сметка която ти дават.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
БНП Париба или по - точно казано джет кредит. Упомени за застраховката, аз я исках и вноската ми е 42,33лв на месец за телевизора. Ако я нямаше застраховката вноските са точно по 39,90. Първата вноска се внася на място, останалите по сметка. През и-пей е безплатен превода, на други каси 1,20лв или повече.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
И какво включва въпросната застраховка 

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Включва засраховка на сумата ако останеш без работа в периода на плащане.
- К.Одаджийски
- VW експерт
MITKO_DVD написа:И какво включва въпросната застраховка
Смърт при злополука или заболяване- балансът по кредита, инвалидизация над 70%- месечните погасителни вноски или балнса по кредита, продължителни болнични и нежелана безработица в резултат на уволнение се изплащат месечните вноски в зависимост от продължителността.
Има и някаква полица на уника за покрити рискове от преки материални вреди, пожар и последствията от неговото гасене, късо съединение, буря, наводнение от забравени кранове и авария на тръби, земетресение.
Това е в общи линии, нямам скенер да го сканирам
- Танков
- Автомобил: Golf MK1
- Двигател:
К.Одаджийски написа:MITKO_DVD написа:И какво включва въпросната застраховка
Смърт при злополука или заболяване- балансът по кредита, инвалидизация над 70%- месечните погасителни вноски или балнса по кредита, продължителни болнични и нежелана безработица в резултат на уволнение се изплащат месечните вноски в зависимост от продължителността.
Има и някаква полица на уника за покрити рискове от преки материални вреди, пожар и последствията от неговото гасене, късо съединение, буря, наводнение от забравени кранове и авария на тръби, земетресение.
Това е в общи линии, нямам скенер да го сканирам
Сложи договора на екрана и натисни PrntScr :

Майтапа на страна... В договорите са описани какво точно включва застраховката, но дано не се налага да я ползваш защото... жална ти майка... голяма главоблъсканица е...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за мненията, т.е няма кредитна карта към услугата, която да те обвързва с такса.
Интересно тогава обаче какво печели банката, като отпуска безлихвен заем за 10 месеца
Интересно тогава обаче какво печели банката, като отпуска безлихвен заем за 10 месеца

Банката печели то таксата по картата. Около 40лв годишно беше преди, сега не знам или другия вариант е такса от около 5лв примерно при всяка вноска за не знам си какво.
Няма такова нещо като "безлихвено изплащане"(поне в България), нямаш лихва, но плащаш една "таксичка".
Вивакома ми предлага безплатно устройство за мобилен интернет. Зачудих се и после подпитах да не се набълбукам - само 12лв месечно и само за 2 години. Когато попитах какво му е безплатното, ами устройството струвало 180лв.
Няма такова нещо като "безлихвено изплащане"(поне в България), нямаш лихва, но плащаш една "таксичка".
Вивакома ми предлага безплатно устройство за мобилен интернет. Зачудих се и после подпитах да не се набълбукам - само 12лв месечно и само за 2 години. Когато попитах какво му е безплатното, ами устройството струвало 180лв.
Последна промяна от velinsl на Сря 05 сеп 2012 13:42, променено общо 1 път.
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
Реално са заменили думата лихва с такса за обслужване 

-
- Автомобил:
- Двигател:
barezifranko написа:Реално са заменили думата лихва с такса за обслужване
т.е има оскъпяване около 1-1,20 на месец ли? Ще ги разпитам разните консултанти там, ама и те са доста хитри.
- К.Одаджийски
- VW експерт
Няма такса за обслужване, няма допълнителни карти с такси за обслужване на сметката. Далаверата на банката може да е поета примерно от Карфур или да ловят рибки. сега безлихвено изплащане за тоя евтин телевизор, за другия обаче си има лихва или нещо от сорта.
Но ако не сключиш застраховката си е точно 10 вноски по 39,90лв Няма други такси, само първата вноска се внася в момента на покупката, останалите 9 по банков път.
Ако плащаш през e-pay е безплатен превода, плащане през банкомат също е безплатно, в офисите на изипей, първа инвестиционна банка, общинска банка и алфа банк таксуват превода по 1,20лв преференциално. Поне така пише в договора, аз съм плащал веднъж в офис на изипей и ми взеха 1,20, после 3 пъти през ипей и всичко беше безплатно.
Но ако не сключиш застраховката си е точно 10 вноски по 39,90лв Няма други такси, само първата вноска се внася в момента на покупката, останалите 9 по банков път.
sashko_bg написа:т.е има оскъпяване около 1-1,20 на месец ли?
Ако плащаш през e-pay е безплатен превода, плащане през банкомат също е безплатно, в офисите на изипей, първа инвестиционна банка, общинска банка и алфа банк таксуват превода по 1,20лв преференциално. Поне така пише в договора, аз съм плащал веднъж в офис на изипей и ми взеха 1,20, после 3 пъти през ипей и всичко беше безплатно.
- Танков
- Автомобил: Golf MK1
- Двигател:
Значи миналата година си бях взел телевизор от Технополис на изплащане. Обаче в суматохата ме награбиха тези от jetcredit а на една от офертите до телевизора аз се загледах че CrediGO или нещо такова го предлагаха без лихва... както и да е взех го телевизора и си го изплатих. Просто исках да кажа че различните кредитни институции имат различни договорки с магазините и за една стока JetCredit и УниКредит могат да ти предложат различни оферти...
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Няма лихви , те са включени в цената .
търговските трикове имат различни имена - едни и същи цели .

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
red rider написа: те са включени в цената.
Колегата е прав! Примерно телевизора го получава магазина на цена 350 лева! На лизинг го пуска 400 лева! И после кредитната фирма го изплаща на магазина! А кредитната фирма печели от това че те залъгва като клиент! Ще ти хареса да си изплащаш разни нещица, докато някой ден имаш (недай си боже) проблем с изплащането, тогава лихвата няма начин да не ти се начислява! Именно в това разчитат кредитните босове! Дали JetCredit, CreditGO, и т.н! Явно тази промоция е пусната за зарибяване на клиенти, но се възползвай, защото няма да е завинаги

Върни се в “ОФФ-Топик - други”