Вицове за автомобили?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Вицове за автомобили?

Мнениеот driver » Съб 13 яну 2007 1:46

Имам "проблемче": Един познат все ми разказва черни вицове за Голф и взех да ме "нервира" вече :lol: :lol: . Молбата ми е ако знаете вицове за СИТРОЕН /той кара такава кола/ споделете ги с мен.

Зарекъл съм се всеки ден да му разказвам по един, ей така да му е готино! :lol:

Нека всички ги приемат с чувство за хумор и чакам вицовете. :lol:

:twisted: :lol:

Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Re: Вицове за автомобили?

Мнениеот divna_ » Съб 13 яну 2007 2:00

driver написа:Имам "проблемче": Един познат все ми разказва черни вицове за Голф и взех да ме "нервира" вече :lol: :lol: . Молбата ми е ако знаете вицове за СИТРОЕН /той кара такава кола/ споделете ги с мен.

Зарекъл съм се всеки ден да му разказвам по един, ей така да му е готино! :lol:

Нека всички ги приемат с чувство за хумор и чакам вицовете. :lol:

:twisted: :lol:

Кво е това Цитроен? :wink: mhihi , новата цитропреса на Делонги ли????????? :P :wink:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Съб 13 яну 2007 3:39

Ти мнооо неизвесна марка изкара за нея вицове няма :cry: Кажи му ,че там дето са измислили минетите не могат да мислат коли :lol: иначе цялото е "Там дето прават спагети и минети не стават за коли и пистолети".Ако имаше Орел или Форд вицове дал господ :lol:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 13 яну 2007 7:34

Някъде в сервиз в Пловдив имаше табела че ситроени не приемат. После майсторчето ни обясни, че били толкова странно инженирани че нямало никва логика и мисъл в тях.

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Съб 13 яну 2007 10:09

да бе затова ситроен е почти винаги победител в WRC-шампионата.старите ситроен са гадни ама новите(много инжинерни решения-дизаин) и наи вече са евтини и се продават.наи важно е съотношението "цена-качество".а те го докарват това и за това се продават.преди ралито париж-дакар се печелеше от ситроенZX и то много пъти.чак като се отказаха да участват почнаха други(наи вече мицубиши) да печелят и други коли. :D :D :D но все пак аз си карам немски коли(опел-преди и сега голф)но колата е добра или лоша не по марки и модели а важна е подръжката!!!! :D :D

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Съб 13 яну 2007 10:36

luboveliki написа: :D :D :D но все пак аз си карам немски коли(опел-преди и сега голф)но колата е добра или лоша не по марки и модели а важна е подръжката!!!! :D :D
Хайде тогава обясни що караш немски коли , а не френски и италиански , като няма според теб връзка между марка и добра или лоша кола ! Никак не са лоши френските и италианските коли - и на дизайн и на комфорт и на екстри - просто съм предпочел VW защото нямам излишни пари да ставам спонсор на автомонтьори !!! А и да купувам скъпи авточасти!!! :wink: :wink: :wink:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Съб 13 яну 2007 10:38

luboveliki написа:да бе затова ситроен е почти винаги победител в WRC-шампионата.старите ситроен са гадни ама новите(много инжинерни решения-дизаин) и наи вече са евтини и се продават.наи важно е съотношението "цена-качество".а те го докарват това и за това се продават.преди ралито париж-дакар се печелеше от ситроенZX и то много пъти.чак като се отказаха да участват почнаха други(наи вече мицубиши) да печелят и други коли. :D :D :D но все пак аз си карам немски коли(опел-преди и сега голф)но колата е добра или лоша не по марки и модели а важна е подръжката!!!! :D :D

luboveliki - май само името ти е велико.
Какво общо има изказването ти по темата? Хората молят за вицове, може би аз не съм разбрал, а ти да си разказал виц... :roll:

stilko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stilko » Съб 13 яну 2007 10:52

luboveliki написа:да бе затова ситроен е почти винаги победител в WRC-шампионата.старите ситроен са гадни ама новите(много инжинерни решения-дизаин) и наи вече са евтини и се продават.наи важно е съотношението "цена-качество".а те го докарват това и за това се продават.преди ралито париж-дакар се печелеше от ситроенZX и то много пъти.чак като се отказаха да участват почнаха други(наи вече мицубиши) да печелят и други коли. :D :D :D но все пак аз си карам немски коли(опел-преди и сега голф)но колата е добра или лоша не по марки и модели а важна е подръжката!!!! :D :D

Да бе точно така е :) явно всички от Враца сте на това мнение, докато не се качите на кола обаче :) И един мой приятел (от Враца) разправяше колко яко е Рено 19, но като се качи на Сеат Толедо и му остана отворено ченето! ИТАЛИАНСКО И ФРЕНСКО САМО ЖЕНСКО!!!

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Съб 13 яну 2007 11:01

Пък шампионатите колко общо имат с масовата продукция не е истина :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Съб 13 яну 2007 11:05

абе ква враца бе.кви рена ви гонат.не видиш ли че сам написал че само немски коли карам.и ще продължавам да карам само немски.кви вицове за ситроен като няма!!!!!!аз съм казал истината.кво да напрааа че няма вицове за ситроен а пък VW не участва в формула 1,WRC,DTM и да пише история.пък и не аз ги прааа тия коли,само ги карам.а luboveliki сам щото нямаше друго свободно име да е с lubo.............

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Съб 13 яну 2007 11:13

доволно вицове се написаха. :(
:lock:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”