Зарекъл съм се всеки ден да му разказвам по един, ей така да му е готино!

Нека всички ги приемат с чувство за хумор и чакам вицовете.

driver написа:Имам "проблемче": Един познат все ми разказва черни вицове за Голф и взех да ме "нервира" вече![]()
. Молбата ми е ако знаете вицове за СИТРОЕН /той кара такава кола/ споделете ги с мен.
Зарекъл съм се всеки ден да му разказвам по един, ей така да му е готино!![]()
Нека всички ги приемат с чувство за хумор и чакам вицовете.![]()
![]()
Хайде тогава обясни що караш немски коли , а не френски и италиански , като няма според теб връзка между марка и добра или лоша кола ! Никак не са лоши френските и италианските коли - и на дизайн и на комфорт и на екстри - просто съм предпочел VW защото нямам излишни пари да ставам спонсор на автомонтьори !!! А и да купувам скъпи авточасти!!!luboveliki написа:![]()
![]()
но все пак аз си карам немски коли(опел-преди и сега голф)но колата е добра или лоша не по марки и модели а важна е подръжката!!!!
![]()
luboveliki написа:да бе затова ситроен е почти винаги победител в WRC-шампионата.старите ситроен са гадни ама новите(много инжинерни решения-дизаин) и наи вече са евтини и се продават.наи важно е съотношението "цена-качество".а те го докарват това и за това се продават.преди ралито париж-дакар се печелеше от ситроенZX и то много пъти.чак като се отказаха да участват почнаха други(наи вече мицубиши) да печелят и други коли.![]()
![]()
но все пак аз си карам немски коли(опел-преди и сега голф)но колата е добра или лоша не по марки и модели а важна е подръжката!!!!
![]()
luboveliki написа:да бе затова ситроен е почти винаги победител в WRC-шампионата.старите ситроен са гадни ама новите(много инжинерни решения-дизаин) и наи вече са евтини и се продават.наи важно е съотношението "цена-качество".а те го докарват това и за това се продават.преди ралито париж-дакар се печелеше от ситроенZX и то много пъти.чак като се отказаха да участват почнаха други(наи вече мицубиши) да печелят и други коли.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта