Разработване на интернет магазин
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- yori
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Разработване на интернет магазин
Търся колега, или фирма които най - просто казано се занимават с разработването на интернет магазини! Включително оптимизация, поддръжка и т.н. Също така можете да дадете всякакви съвети за развитието на този вид търговия!
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Разработване на интернет магазин
http://www.webstart.bg
Ето това е фирмата, разработила нашия онлайн магазин и сайта на клуба.
Ето това е фирмата, разработила нашия онлайн магазин и сайта на клуба.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
AquaBorn
Работи на Summer Cart. © Mirchev Ideas
- yori
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
вече получих няколко контакта, затова искам да разясня какво имам предвид под "разработване", явно не съм се изразил правилно! идеята ми е съществуващ интернет магазин да бъде "разработен" и да продава успешно!
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
yori написа:..съществуващ интернет магазин да бъде "разработен" и да продава успешно!
пари, хвърлени на вятъра! ПОВЯРВАЙ МИ! Имам магазин от много време. След даване на пари на "разбиращи фирми" го затворих. Освен ако не продаваш дрога или оръжие - тогава ще върви.
Вземат кинти да се появяваш първи в Жужъла: ефект НИКАКЪВ
Вземат пари за таргет група: ефект НИКАКЪВ
(мога да изброявам до безкрай)
Ако ти САМ не намериш начин (адски много реклама) да си разработиш магазина - умряла работа
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Не си казал за какви стоки става дума. Иначе разработване в смисълът, който ти влагаш, не се предлага много много като услуга. Първо защото е неясно - за да може да се определи резултата в края ти трябва някаква метрика, примерно продажби. "Да продам 100 чифта чорапи" - отиваш с това изискване някъде и ти дават цена. Да де, ама фирми дето ще се хванат на такива условия не са никак много и ще искат сериозни суми. Пък ако кажеш "искам SEO" - ти можеш да излизаш на първо място в гугъл, ама никой да не се интересува от твоя продукт. Изобщо варианти много, според мен ти трябва съвсем друг анализ на бизнеса. Иначе фирми за SEO имаме не лоши, но не са и евтини. А за цялостни анализи и решения... няма много такива фирми.
При всички случай не ходи в abc design
При всички случай не ходи в abc design

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
yori написа:идеята ми е съществуващ интернет магазин да бъде "разработен" и да продава успешно!
http://www.lemonmark.com/
Това е колегата Kaiser Soze. Ако се загледаш, логото му е в долния ляв ъгъл на форума и сайта.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Евгени от Ред Лемон Маркетинг може да ти помогне да си направиш план и да предвидиш какво ще е нужно, за да ти "тръгне" магазина - реклама, персонал, промоции и т.н.
Но като цяло няма кой с магическа пръчка да направи така, че да продаваш продукт, за който или няма търсене или има търсене, но на съвсем друга цена.
В онлайн търговията много е важно какви цени предлагаш на клиентите, защото следващия магазин със същия или подобен продукт е само на един клик разстояние.
Също така са важни условията за продажба/доставка/връщане на продукта.
Но като цяло няма кой с магическа пръчка да направи така, че да продаваш продукт, за който или няма търсене или има търсене, но на съвсем друга цена.
В онлайн търговията много е важно какви цени предлагаш на клиентите, защото следващия магазин със същия или подобен продукт е само на един клик разстояние.
Също така са важни условията за продажба/доставка/връщане на продукта.
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Писал съм дипломна работа + практическа реализация на електронен магазин + оффлайн магазин (сайт с артикули, характеристики, но без цени и опция за поръчка) на вуйчо ми.
Ще ти изровя файла поне да прочетеш етапите при планирането дейността на магазина.
Но споделям мнението, че само дрога и оръжие се продават лесно с електронен магазин.
Ще ти изровя файла поне да прочетеш етапите при планирането дейността на магазина.
Но споделям мнението, че само дрога и оръжие се продават лесно с електронен магазин.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Vlad777 написа:Но като цяло няма кой с магическа пръчка да направи така, че да продаваш продукт, за който или няма търсене или има търсене, но на съвсем друга цена.
Ей това е истината!
Всички мнения от типа "Абе мани, умрела работа" са абсолютни глупости.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен,също е определяща цената.А дори и англия вече е на един клик разтояние.Аз принципно по дифолт вече търся първо там 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”