Мнениеот beyker_boy » Пет 30 дек 2016 15:59
Добър ден. По принцип темата е за препоръчай филм, но на мен ми се налага да намеря един, като се обръщам към вас за помощ. Колежката ми го разказва, струва ми се доста интересен, но не му знае името. Разказва се горе долу за следното:=
Един мъж излиза от затвора и разбира, че дъщеря му била отвлечена. Започва да търси похитителя и се запознава с жена, която започва да му помага в издирването и причините за отвличането. Похитителя е отвлякъл момичето заради това, че сестра му се самоубила, а тя се самоубила, защото като още като дете човека, който излиза от затвора вижда как единия му учител се гаври с дъщеря си(самоубилото се момиче). В училището започват подигравки от децата към момичето и то се самоубива, а бащата, майката и брат и (отвликлия дъщерята) напускат града. В същото време бащата, който излязъл от затвора и жената, която започнала да му помага преспиват. През цялото време човека търси дъщеря си, която познава само от снимки, които са му били пращани в затвора. Оказва се, че тези снимки са пращани през всички години от похитителя, а жената от снимките въобще не била негова дъщеря. Истинската му дъщеря се оказала жената, която му помагала и с която преспал. Той не и казал, а просто си тръгнал. Общо взето това е. Ако някой се сети да сподели.