Привет колеги,
предстои ми важна стъпка и както изисква обичая/и не само ще трябва да се купува пръстен:)Та на въпроса - понеже не съм запознат с магазините, където можеш да закупиш нещо наистина красиво и стойностно, ще помоля за вашите насоки и препоръки:)
Благодаря предварително!
Бижутерски магазини???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- The ReD One
- Автомобил: Passat B7 4 motion Golf Plus tsi
- Двигател:
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
така....баш тема по която отново съм компетентен
Значи...обиколих какво ли не, по витошка има колкото искаш магазини. Харесах тук там разни неща, но нищо не ми хвана окото...докато не отидох на Солунска в магазина на Elite (близо до Славейков). Там взех годежния пръстен. Година и половина по-късно (демек сега през декември) почнах да обикалям за халки, в първия магазин в който влязох си харесах халки (на Плиска магазина, от страната на киното), но решихме да обиколиме още. Е пак минахме по всички магазини, пак чат пат нещо ни хващаше окото. Реших да ида и до този на Elite, там продавачката ми каза "Ми що не идете до другия ни магазин на Плиска"....и кво се оказа, че и двата пъти в Elite съм си харесал неща, така и стана - отидох и поръчах онези дет ми харесаха

Значи...обиколих какво ли не, по витошка има колкото искаш магазини. Харесах тук там разни неща, но нищо не ми хвана окото...докато не отидох на Солунска в магазина на Elite (близо до Славейков). Там взех годежния пръстен. Година и половина по-късно (демек сега през декември) почнах да обикалям за халки, в първия магазин в който влязох си харесах халки (на Плиска магазина, от страната на киното), но решихме да обиколиме още. Е пак минахме по всички магазини, пак чат пат нещо ни хващаше окото. Реших да ида и до този на Elite, там продавачката ми каза "Ми що не идете до другия ни магазин на Плиска"....и кво се оказа, че и двата пъти в Elite съм си харесал неща, така и стана - отидох и поръчах онези дет ми харесаха

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Аз съм много доволен от обслужването и качеството на:
http://www.svatbata.com/jeweller/zlatarnica/index.htm
http://www.svatbata.com/jeweller/zlatarnica/index.htm
- The ReD One
- Автомобил: Passat B7 4 motion Golf Plus tsi
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”