Питанка за посредник
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Питанка за посредник
Здравейте! Гледах една обява в ало.бг, за персонал в Италия и звъннах на тел., който предлага работа там, но нещо нямам вяра и реших да питам - някой да е използвал такъв тип "посредници", за да зная дали има смисъл да се разхождаме до СТЗ...
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Re: Питанка за посредник
Мисля че всеки посредник е регистриран в министерство на труда и соц. грижи под някакъв номер. Поискай тези данни от фирмта и провери преди да пред риемаш каквото и да е. Ако са лицензирани шанса да са мошеници е много малък - ще си загуБят лиценза и не могат да работят. И обратното
Като ги попитам за фирма ми заявяват - "Ние сме само посредници, нямаме фирма". Елате еди къде си, за да говорим повече ... Иначе постоянно се пускат обяви от тях за набиране на различен персонал. "Офисът" им се намирал до автогарата в Стара Загора, някой да е чувал/виждал нещо за тях ..
Никога не съм изпадал в такава ситуация, но според мен ако искат парите накуп предварително ще имаш проблеми. Ако са коректни наистина не би било проблем заплащене след започване на работа или на вноски след започването като се подпише предварителен договор естествено..
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
all4u написа:Като ги попитам за фирма ми заявяват - "Ние сме само посредници, нямаме фирма". Елате еди къде си, за да говорим повече ... Иначе постоянно се пускат обяви от тях за набиране на различен персонал. "Офисът" им се намирал до автогарата в Стара Загора, някой да е чувал/виждал нещо за тях ..
Дай малко повече подробности. До автогарата, много постно...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”