Хайде и аз да се включа, мнение и помощ.
С поредното скорошно увеличение на цените и опитите да ни заблужадва БТК ме принуди и мен да търся алтернатива. Дали забелязахте, че като стана дума за увеличения месечен абонамент, казват, че увеличили и минутите в плановете. Да, ама закръглят всяка започната минута нагоре, което при 15, 20 разгорвора месечно ти изяжда около 1/3 от минутите, мамицата им тарикати с тарикати.. Та ето:
1. Както са ти казали със Skype e най-скъпо и трудно се заплаща без кредитна карта.
Посети тази връзка
http://voipfree.hit.bg/
и обърни внимание на JustVoip - сега с него е най-изгодно за България, която е включена в страните със безплатни разговори до фиксирани линии. Има и онлайн помощ чрез Skype - обаждат се, а също и два мобилни телефона.
2. На всички препоръчмам и GizmoCall (пишеш в търсачка и ще ти излезе), който ползвам за безплатни разговори с фиксирани мрежи в Б-я, без каквото и да е плащане, но с ограничение 10 мин/ден, 30 мин/седмично и реклама от едно изречение на английски в началото на разговора, а до 3 мин. продължителност за всеки разговор.
3. Внимание заслужава и Gizmo Project, който е и най-сериозната заплаха за хегемонията на Skype, но интересуващите се сами ще си прочетат за него, да не отегчавам.
Поздрави