икона върху колата ми ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
икона върху колата ми ?
Здравейте , днес намерих малка пластмасова икона на Света Богородица върху задния капак (багажника) на колата си . Взех я , но не знам какво да я правя и не знам кой и с каква цел я е оставил, една жена ме посъветва да отида на гледачка , по принцип не вярвам в такива неща , но имам усещането че , не е някой доброжелател, ако някой е искал е можел лично да ми я даде , не вярвам в магии (още повече , че не съм чувал точно икони да се ползват за магии) , но все пак... ако някой е имал подобна случка нека даде съвет.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: София Nissan Primera GT, Passat 5.5 TDI, Mondeo MK4
Re: икона върху колата ми ?
Възможностите да се е появила там са много, но едва ли е за лошо.
като не вярваш в тези работи, що изобщо се занимаваш ... иначе само ще се вкараш във филм с гледачките. Погледни го от веселата страна, по-добре това, отколкото кирка, щото по вашия край и такива работи се оставят по капаците 

-
- Автомобил:
- Двигател:
така е колеги , просто имах глупавия късмет да споделя вкъщи и майка ми и баба ми и взеха да се вайкат .. като цяло може да има много възможности , но най-малкото е странно на пръв поглед.
- DimitarBT
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: 2E
- Контакти:
Гледачки.....

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
... дискусии и/или постове с...., религиозна....... тематика
икончица, казваш. Добре е, че не са ти овесили гирлянда чесньовец на антената.

Последна промяна от bobocamaro на Сря 14 ное 2012 15:52, променено общо 1 път.
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Иконата си е икона, който и да я е сложил тя не може да носи нищо лошо. Ако искаш можеш да си я сложиш в колата, можеш да я оставиш в някоя църква ако смяташ че не ти трябва.
И майка ти и баба ти са от поколението, което като нас не знаят почти нищо за християнството, знаят повече за знахарството , за врачките и вещиците
! Затова са притеснени, защото им липсва вярата
!
И майка ти и баба ти са от поколението, което като нас не знаят почти нищо за християнството, знаят повече за знахарството , за врачките и вещиците

- ivanovkbg
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BKP 2007 4Motion
Не съм чувал икони да се използват за магии и други подобни неща, аз и не си вярвам в такива неща.
Аз бих си я сложил в колата и толкова. Колега, не се вживявай чак толкова. Каквото трябва да стане ще стане...
Аз бих си я сложил в колата и толкова. Колега, не се вживявай чак толкова. Каквото трябва да стане ще стане...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да ползвам темата на колегата и аз мисля, че икона е на хубаво. Аз пък преди около месец махнах кюнеца на парното да го почистя за зимата и от там падна горяла свещ пречупена на средата. Гледах тъпо известно време и после я изхвърлих. Явно някой я е сложил през лятото , защото ако парното е горяло тя да се е стопила. Това определено е магия от някой, но идея си нямам какво да правя, ако някой знае повече по въпроса нека пише, благодаря предварително!
- kakyra
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: 1.6
С каквато и цел и умисъл да ти е сложена икона на колата, в никакъв случай няма да доведе до нещо зло. Не може облика на най- чистата, да докара нещо отрицателно. Аз ако бях, въпреки че не съм от най- вярващите, щях да си я сложа в колата. Поръси я със светена вода и всичко е наред 

-
- Автомобил:
- Двигател:
разказвам какво се случи - отказах да ходя на гледачки и тем подобни (никога не съм ходил , няма и да го правя) , отидох до манастира в нашия град , майка ми обясни случката на попа , който беше там. Той каза , че не е за хубаво , въпреки , че е икона , била е сложена от някои наши близки, оставихме я там и това е , каза че щом е в църквата нямало да имаме проблеми . Дали попа е прав или не - това направихме и това е , дали е тъпа тема или не - напоследък доста такива ненормални случки се случват в нашата страна. А който не вярва в поверия и "бабини деветинини" ще дам един пример личен , преди 8 години когато си купих голфа бях блъснал някаква птица нощем - бухал ли е била не знам , имаше пера и кръв , а стъклото на фара ми беше счупено , казаха ми че не е на хубаво кръв по колата да има, не обърнах внимание изобщо - една или две седмици след блъснатата птица се обърнахме по врати в един селски двор около метър и половина под нивото на самото шосе, тогава се сетих за кръвта по колата и че вещае лошо, все пак се разминахме без жертви и дори без ранени , а и голфа се търкаля още , но все пак едно на ум си има човек след подобни случаи! Ако решите можете да заключите темата!
- boyan.chav
- Автомобил: VW Golf IV 1998
- Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
- Контакти:
Може да е за добро, запази я! Иди в църквата, в която ходиш често, остави я на попа да я освети и си я сложи в жабката 

- valkodav
- Автомобил: VW Golf 3 TD
- Двигател: aaz 1993
a за що се обърнахте, карахте "спокойно" или ...?
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, темата не е глупава, а поучителна! Аз ако бях на твое място, бих си я сложил в колата, или в багажника, да те пази от лоши мисли! Според мен не е магия, защото иконата не се ползва от магиосниците. Те използват различни глупости, от кокали и черни парцали, черен конец и т.н ! Намирал съм доста неща около къщата, все за магия, и един поп ми каза, да ги пусна по течението на някоя река в града, и щяло водата да свърши останалата работа. А до твоя случай, не ти ли е минавало на ум, че може да му е паднала иконата на някой до твоята кола, и да я е намерил някой друг, и вместо да я вземе, я е сложиш на колата ти да не я стъпкат! Аз така намерих един спойлер до една кола, и го сложих на предния капак на човека, да го види, дори и да не е бил негов, от каде да знам! 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”