Преди няколко вечери имахме гости и докато ние си пиехме ракийката детето им си играеше на компа. По едно време го гледам рестартира, какво прави какво струва не го знам... (Не съм чак толкова навътре в нещата...) Каза ми, че докато рестартира държал F8 за влизане в някакъв режим на работа на компа. От тогава при включване ми се появява един текст - бели букви на син екран и като че ли нещо се тества. Всичко с работата на компа е наред само дето стана чувствително по-бавен. Имам антивирусна Nod32 тествах - няма нищо, ама пак си е по-бавен.
Та въпросът ми е как се излиза от този режим на работа?!
Благодарско предварително!
Един въпрос към компютърджиите! РЕШЕНО!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
Един въпрос към компютърджиите! РЕШЕНО!
Последна промяна от dinko_bonev на Вто 23 яну 2007 17:21, променено общо 1 път.
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
а, я да видим какво ще отговорят колегите, че същия проблем го имам и аз на стария компютър: всеки път като се стартира компютъра преди да влезе в уиндоус се появява този син екран и сканира харда за грешки... аз си мислех, че е нещо от харда, защото вече няколко пъти се прецаква и се налагаше преинсталиране на уин-бозата..
- Insect
- Автомобил:
- Двигател:
Aко го прекъснете, на следващия рестарт излиза пак. Идеята е да го оставите да сканира колкото иска и да прави каквото иска!
Не го прекъсвайте и няма да ви излиза.
Спомням си че четох някъде в един форум как се маха тоя скенер. Да не излиза изобщо. Тогава си го направих и син екран не съм виждал близо година. Но.... незнам къде беше
Спомням си че четох някъде в един форум как се маха тоя скенер. Да не излиза изобщо. Тогава си го направих и син екран не съм виждал близо година. Но.... незнам къде беше

- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
Ивчо написа:Aко го прекъснете, на следващия рестарт излиза пак. Идеята е да го оставите да сканира колкото иска и да прави каквото иска!
това не е много разумно,защото понякога се налага да направи проверката за грешки...тоя скан е сложе нс цел и не е хубаво да се прекусва или маха...аз така преди на стария комп като го видех това и веднага го изключвах и то все се появяваше и ми правеше различни проблеми...забавяне,рестартиране ей така от нищото...оставете го да си свърши работата...
- Angeljordan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
@hristian37 - не ти излиза, защото някой го е пипнал да не се пуска.
Под ХР не се сещам къде трябваше да се бърника - под 98 трябваше да се пипне файла Msconfig
@Angeljordan - файловата система в случая няма нищо общо, бъркаш се.
вероятно win-а се е обозил, за да се пуска всеки път сканирането на харда
колегите да пробват един repair - ама не първия след като се пусне инсталационното ЦД на ХР-то, а следващия.
и един бекъп на важните данни преди това
Под ХР не се сещам къде трябваше да се бърника - под 98 трябваше да се пипне файла Msconfig
@Angeljordan - файловата система в случая няма нищо общо, бъркаш се.
вероятно win-а се е обозил, за да се пуска всеки път сканирането на харда
колегите да пробват един repair - ама не първия след като се пусне инсталационното ЦД на ХР-то, а следващия.
и един бекъп на важните данни преди това

Върни се в “ОФФ-Топик - други”