Справяне с нежелани обаждания ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Справяне с нежелани обаждания ?

Мнениеот IvailoOo » Съб 17 ное 2012 23:34

Добър вечер пичове и .... :Mr Green Fun Изправен съм пред една странна ситуация и искам мнение как да постъпя.Работата е там,че има един.."п*ндел" който като се напие или се напуши ми звъни нон-стоп,а това става доста често. Откъде ми има телефона,аз идея нямам. По принцип всичко това е заради една "приятелка" да я наречем :Mr Green Fun Проблема е че ми звъни всеки път от различни номера,а на мен ми писна честно казано. Не мога да му блокирам номера поради по-горе споменатата причина,а да си изключа телефона не е вариант.Работата е че е от друг град и не ми е ясно дори с оплакване в полицията какво ще стане.Ама аз нямам и особена представа кой е,що е. Но в краен случай и там ще отида.

Потребителски аватар
kacarov_dupnitsa
Автомобил: Ауди А6
Двигател:
Контакти:

Re: Справяне с нежелани обаждания ?

Мнениеот kacarov_dupnitsa » Съб 17 ное 2012 23:35

Сложи го в черния списък на телефона :), ако имаш тази опция, ако си с андройд си свали приложението :)

Потребителски аватар
IvailoOo

Мнениеот IvailoOo » Съб 17 ное 2012 23:36

То става,ама не звъни от един телефон,разбираш ли. Лудите ме хванаха вече,а не ми се иска да му наливам акъл по трудния начин. То да е к*р да му го набиеш,пък то акъл

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Съб 17 ное 2012 23:37

Нов номер - малко крайно решение е ама...

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 17 ное 2012 23:38

Сложи си го на к*** mhihi
Щом звъни от различни номера, няма как да се справиш според мен mhihi

Потребителски аватар
kacarov_dupnitsa
Автомобил: Ауди А6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacarov_dupnitsa » Съб 17 ное 2012 23:39

Калоян Кирилов написа:Нов номер - малко крайно решение е ама...

Според мен не си залужава заради някакъв :gay: , аз не вдигам на непознати номера от край време, като не вдигаш на непознати номера 1 месец, ще спре да звъни според мен.

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Съб 17 ное 2012 23:44

Абе и аз по принцип на непознати номера на личния не вдигам, да не говорим за скрити. Обаче имало е случаи, в които е хубаво, че съм вдигал защото е било важно. Особено, ако си човек с доста ангажименти.

Друг вариант е вечер да си спираш звука след определен час, има и такива програми за телефон - автоматично след зададен час да пускат определен профил. А ме съмнява оня :drinking: да е вечно дрогиран.

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Съб 17 ное 2012 23:45

Хич не се занимавай сменяй си номера.. И този път внимавай на кой ще го кажеш номера :lol: Защото ония пак може да го намери ако има някъде "утечка"

Потребителски аватар
IvailoOo

Мнениеот IvailoOo » Съб 17 ное 2012 23:52

Абе то и на мен си ми е жива каръщина с телефоните.На глобулския пък ми звънят от някаква кредитна компания и ми казват ,че г-жа Кирчева дължала пари.Викам Ок и обяснявам цивилизовано,че г-жа Кирчева не познавам и имат грешка. А ма това бил нейния номер,да не съм се бил скатавал,не знам си к''во.Абе както и да е.Иначе смяната на номера не е вариант.Освен че ми е за работа,ангажименти и доста приятели и роднини от чужбина го имат,а да тръгна да звъня на всички няма да му излезе края.Майтапа настрана,ама телефонна централа да беше не можеш изкара толкова номера колкото тоя :screwy Утре евентуално ще говоря с един приятел полицай,че не е работа това.Блокирам единия,айде друг.Като погледна после списъка с "блокираните" - цял роман

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 17 ное 2012 23:56

А според мен си правиш та**к с нас, ще извади 2-3-5-10 нови номера, но не вярвам да са повече :shock
Полиция? Айде стига бе, да не си някоя бабичка, която звъни за всяко нещо на 166?
Не може ли да го скастриш как си трябва, пък може и да го намериш и да му предадеш ценен урок mhihi

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Нед 18 ное 2012 0:00

Подаваш жалба за психологически тормоз. Според мен направо в прокуратурата, като пишеш че един и същи човек те тормози постоянно от различни номера. Могат да го намерят още след първото обаждане, стига да искат. Друго не виждам какво може да направиш.
P.S. Не виждам защо трябва да си бабичка за да действаш законно

Потребителски аватар
IvailoOo

Мнениеот IvailoOo » Нед 18 ное 2012 0:03

Човек..вярваш или не не си правя та*ак :wink: Не съм толкова изпаднал събота вечер да няма какво да правя и да разигравам хора,които са ми помагали и вероятно ще ми помогнат още безброй пъти :) Тъпото е че тоя може да ми намери номера много лесно,дори и да го сменя.Както казах по-рано не ми е проблем да го намеря и да му сменя "фасадата",но предпочитам културния начин. По принцип съм спокоен човек,но ме изкарва извън нерви. И не с 10 номерата,а са 4 само за тази вечер.Просто потърсих мнение за справяне по ЦИВИЛИЗОВАНИЯ начин въпреки някои заплахи от негова страна.Хамалския го знам и дано до там да не се стига,защото накрая мен ще ме викат за разпит mhihi

P.s. вероятно не съм ве уточнил,но не са негови номерата.Вероятно са все на някакви негови приятели,понеже от сигурен източник разбрах,че 1 има и не го плаща пък камо ли толкова много :bowdown Както и да е.Утре ще говоря там,ше се обяснявам ,ако ли не ..бой,еб*не и сръбска музика :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Нед 18 ное 2012 0:50

Пъшкай му, тъпанара се убива с тъпанарство.
Пъшкай му,охкай му и щом смяташ че можеш да му смениш физиономията го предизвиквай.
Той сам ще дойде и няма ти се налага да се занимаваш.
Или ако е голям пен.ел ,ще те забрави след няколко дена или новото му гадже.

ПП. Ама като клеца мацката не се оплаква,ся се оплакваш. mhihi mhihi

Потребителски аватар
barezifranko
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABU 1993

Мнениеот barezifranko » Нед 18 ное 2012 1:50

Га яде кибапчетата ни рева, сега ривеш :Mr Green Fun

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Нед 18 ное 2012 9:17

Ако апарата ти е под андроид... има блек листи с много възможности. Има вариант да си настроиш приложението така, че когато е включено да не получаваш обаждания от номера извън съществуващите ти контакти.

Друга опция е да му намериш номера и да започнеш и ти да му звъниш :Mr Green Fun

Спомням си на времето бившия на жена ми доста дълги месеци звънеше по нощите да и разправя колко я обича, пращаше и смс-и и тн. Наложи се да си поговоря с него. От тогава не е имало повече драми :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”