ULTRA GRIP-Ама не гума
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Nikunata
- Автомобил:
- Двигател:
ULTRA GRIP-Ама не гума
Момчета,върлува ултра грип,пазете се!Аз-5дни на легло.38.5-39 градуса,тавана се люлее,главата бучи,се едно караш с 250км. абе един малък АД.Кои ми го лепна така и не разбрах.А уж съм ваксиниран!Е днес вече не издъжах,слезнах бавничко до гаража и запалих Пасата,усетих малко пушек,малко бензинец,леко-леко се качих в къщи и сега ми е мноооого по добре.Абе дручко си е като ти замърка моторчeтo,ще го патентовам!
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ULTRA GRIP-Ама не гума
Nikunata написа:...!
на мене ми се оплачи... цялата къща сме заложници. с жената само си подаваме термометъра и не му се види края...

Nikunata написа:Опасна е "опашката" на грипа,т.е.последствията от това,че организма ти се бори с вируса-пневмония,бронхит и.т.н.Затова като започна да се оправям почвам веднага антибиотик.Ама има или няма някакви последствия от грипа не ме вълнува-АНТИБИОТИК!
АНТИБИОТИК !!!!!!!! и псоле олеле защо ми са скапаха бъбреците, какво ми е на черния дроб.....както и да е всеки си пати от главата
Pichaga написа:i.e.i написа:Ремантадин-доказано ефикасен за профилактика и лечение на грип.
или по-доброто тамифлу
ВАШИНГТОН. Антигрипната ваксина "Тамифлу" може да предизвика психични отклонения, особено при деца, и в упътването за ползването й трябва да се добави това ново предупреждение, настоява американската служба за контрол на храните и лекарствата (FDA) на своя сайт. 103 случая на халюцинации, склонност към самоубийство и психични проблеми били разгледани от експерти на FDA от август 2005 до юли 2006 г. Три са довели до припадък с фатален изход
И това са само докладваните случаи - милиони са недокладваните или такива които не са направили взаимовръзката ваксина-проблем....
честито на ваксинираните
таз година болни, догодина още повече
- Snejoky
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
И аз бях у нас две седмици, ама заради децата, те бяха болни. Малкия беше на антибиотик. Не можа да му се размине. На косъм се размина с пневмонията. Каката мина само със сироп за кашлица. Жената и тя се поразболя, ама и мина по-бързо. Да чукна на дърво за сега ми се разминава. Както каза колегата "Nikunata", опашката на грипа е опасна, трябва много да се внимава и да се подсили имунната система. Дано и на вас се размине!
Според мен тези грипове се пускат умишлено, за да печели фармацевтичната индустрия. Как според вас още не е дошъл грип и се и по телевизията започват да тръбят какъв грип ще ни сполети и с какво ще се лекува? Всичко е БИЗНЕС. Тая година е един грип, догодина друг, за да не може организма да си създаде имунитет.
Това е моето виждане, за вас не знам. Всеки си има право на мнение.
Според мен тези грипове се пускат умишлено, за да печели фармацевтичната индустрия. Как според вас още не е дошъл грип и се и по телевизията започват да тръбят какъв грип ще ни сполети и с какво ще се лекува? Всичко е БИЗНЕС. Тая година е един грип, догодина друг, за да не може организма да си създаде имунитет.
Snejoky написа:.. Според мен тези грипове се пускат умишлено, за да печели фармацевтичната индустрия. Как според вас още не е дошъл грип и се и по телевизията започват да тръбят какъв грип ще ни сполети и с какво ще се лекува? Всичко е БИЗНЕС. Тая година е един грип, догодина друг, за да не може организма да си създаде имунитет.
Ежегодните противогрипни Вaсини. са най-големият фарс. Естественото прекарване на грип води до изработване на трайна имунна защита срещи този и подобни на него вируси.Само 1 фирма за 1 година от продадени ваксини печели 1 млрд$. Пускат се слухове за грипни епидемии с цел промоция на нови Ваксини.Най-смъртоносните щамове са лабораторен продукт: през 1918г. - испанският грип = секретен биологичен експеримент; през 1957 - азиатският грип; през 1968 - хонгконгският грип.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”