Съвети

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Съвети

Мнениеот guard » Чет 10 фев 2005 10:51

Искам да ви предопредя.............винаги внимавайке и си отваряйте очите по-бензиностанциите, какво ви наливат...............също така ако давате да ви помпат гумите, гледайте как го правят и ги следете...........защото туко що разбрах как шефа ми е спукал гума от порядъка на 170-180км/ч, на магистрала.........а преди това е налял бензин и са му напомпали гумите.........в бензиностанциии, който не понасям и няма да ги споменавам дори............и познайте какво се оказало.........гумите вместо 2.3 са били напомпани на 3,6................... :twisted: :twisted: :twisted: , и предната гума се пръснала естествено. :twisted:

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Чет 10 фев 2005 10:53

то това е ясно "ПОООООООМОООООЩ обслужват ни"
Аз лично причислявам тези на бензиностанциите за дебили......... не искам да обиждам никого......срамна работа няма, но тези наистина са такива

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Чет 10 фев 2005 10:57

asentm написа:то това е ясно "ПОООООООМОООООЩ обслужват ни"
Аз лично причислявам тези на бензиностанциите за дебили......... не искам да обиждам никого......срамна работа няма, но тези наистина са такива

Прав си принципно, аз не давам да ми помпа гумите друг освен мен, обаче знаеш шефовете как са. :lol: , а при обеми на двигателя над 3 и над 2-тонови............който са направени за покоряване на магистрали........въобще опасна работа е.......добре че всичко е минало ок и няма произшествия :twisted:

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Чет 10 фев 2005 11:59

Леле на ОМВ на Цариградско, какви са флегми - мисля че са по някоя програма заболни. Ужасни са, да не говорим за миенето на стъкла.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Чет 10 фев 2005 12:25

По този повод:
Значи преди време редовно ходехме на кафе на ОМВ-то по пътя за Панчарево. Отивам една вечер да заредя и чакам момчето на колонките дето е да дойде да сипе /все пак няма да се цапам сега/. И си чакам и по едно време ми писва да чакам и взимам маркуча и почвам да си сипвам при което онзи тип идва и ми разправя "Има ли нужда от помощ" - викам, вече няма. Като отидох да си плащам вътре и понеже момчето на касата ми е познат и го питах откога са на самообслужване, а той седи и ме гледа :shock: :shock:

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Чет 10 фев 2005 13:22

Michael написа:Леле на ОМВ на Цариградско, какви са флегми - мисля че са по някоя програма заболни. Ужасни са, да не говорим за миенето на стъкла.

има там 1 екземпляр с гола глава.......ама то момчето не е виновно за вида......така господ го е направил........но това не му пречи да е ужасно тъп и флегматичен.........вендъж щях да го бия на Еко....... и 2 пъти вече на тази бензиностанция......последния път няма никой и аз чакам като олигофрен този каиш да дойде да ми налее и да ми намърля стъклата

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 10 фев 2005 13:30

таке е, обаче аз си наливам сам....откогато на ОМВ Рожен един идиот се опита да ми сложи нафта, при условие, че му казах безоловен 95, и тоя пич кимна и тръгна да вади нафтовия маркуч.....
от тогава: спирам, затичва се евентуално някой, аз казвам не благодаря и ако съм на кеф му казвам:-гумите на 2 атм
отделно, че са супер мърляви и разливам бензин по гумите и боята

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 10 фев 2005 13:48

Aз пък от Лукойл съм много доволен. Днес момчето дойде, преди да съм отворил вратата още (Лукойл - Люлин на новия булевард). Бързи, точни... Стъклата ги мият като автомивка... абе доволен съм. Пък и бензина им (според мен) е най-добрия в БГ

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Чет 10 фев 2005 14:02

Никога не давам да ми пипат по колата,сам си зареждам и сам си мия стъклата.

Потребителски аватар
warrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот warrior » Пет 11 фев 2005 10:52

не знам дали някой го е проверил това, но:
пред 2-3 дена мойтичката заредила полото на ОМВ българия. оттогава колата си седи пред тях и не пали повече. приятелче ми каза че зареждал на същото място и също му е замръзнал бензина?!?!?!
и 2те коли са карбуратор... :x

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 11 фев 2005 10:57

на омв българия при билла ли....то май друго няма-оня ден заредих там ълен резервоар, засега няма ядове :cry: :x

Echkae
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Echkae » Пет 11 фев 2005 11:28

с още нещо да се оплача и аз!!! нали съм си жена, та по подразбиране някои работи не ми се отдават!!! помолих младежите от ОМВ да ми сменят чистачките! :oops:
Айде сетете се какво успяха да сътворят!!! добре че стъклото ми остана здраво!!! hmmmm

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Пет 11 фев 2005 12:52

warrior написа:не знам дали някой го е проверил това, но:
пред 2-3 дена мойтичката заредила полото на ОМВ българия. оттогава колата си седи пред тях и не пали повече. приятелче ми каза че зареждал на същото място и също му е замръзнал бензина?!?!?!
и 2те коли са карбуратор... :x

Warrior, искам да ти кажа, че не си само ти/гаджето ти/ от изпатилите.
И аз, и шефа......почти всеки втори си пати от ВОДА В БЕНЗИНА...........и доколкото разбирам това не е от типа бензиностанция така да кажа дали било Шел, ОМВ, Петрол или т.н...........просто тези който са на смяна понякога изкярват като сипват вода вместо бензин .........................и това след разговори с познати обикновенно се наблюдава през weekend-ите...........когато контрола по-бензиностанциите е занижен.................
Както се казва...........за бога братя наливайте бензин понеделник-вторник. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Пет 11 фев 2005 12:55

scuba написа:Aз пък от Лукойл съм много доволен. Днес момчето дойде, преди да съм отворил вратата още (Лукойл - Люлин на новия булевард). Бързи, точни... Стъклата ги мият като автомивка... абе доволен съм. Пък и бензина им (според мен) е най-добрия в БГ

Ами да ти кажа и за мен за най-добрите/само лично мое мнение/, и от ОМВ съм патил и от Петрол............а да не казвам кой са най-големите........... :censored: :censored: :censored:
Докато за Лукойл може да са всякакви, обаче от тях още не съм си патил...........а 90процента там наливам, и само там ще си наливам за на пред, обаче лошото е , че не са толкова често срещани бензиностанции като ОМВ и ......не искам да им споменавам името. :evil:

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Пет 11 фев 2005 12:58

Echkae написа:с още нещо да се оплача и аз!!! нали съм си жена, та по подразбиране някои работи не ми се отдават!!! помолих младежите от ОМВ да ми сменят чистачките! :oops:
Айде сетете се какво успяха да сътворят!!! добре че стъклото ми остана здраво!!! hmmmm

Е добре де...........трябваше някои твой близък да помолиш.........аз на тия момчета по бензиностанцията не им давам да ми докосват колата........ :twisted: ............или ще налеят дизел в бензина, или ще счупат нещо............абе не ми се говори направо. :twisted:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”