Предложения? Как вървят цените? Чувам някакви 95лв/кубик
От къде дърва за огрев? Ниски цени?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
От къде дърва за огрев? Ниски цени?
Знам, че по Околовръстното има много, но по-скоро въпроса ми е от къде могат да се вземат на най-ниска цена?
Re: От къде дърва за огрев? Ниски цени?
Жоре, такива са цените горе-долу.
Навсякъде по околовръсното пише 70-80 лева, но това е цената за 0.8м3.
Довечера мога да ти дам телефона на човека, от който аз си поръчвам дърва.
Лятото като ги вземах ми бяха на 80 лева м3, смятай че сега със сигурност гони 100 лева.
Навсякъде по околовръсното пише 70-80 лева, но това е цената за 0.8м3.
Довечера мога да ти дам телефона на човека, от който аз си поръчвам дърва.
Лятото като ги вземах ми бяха на 80 лева м3, смятай че сега със сигурност гони 100 лева.
- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
това което от личен опит знам е че горското непродава нарязани дърва, дава само сечища.
п.п. по темата 80-90 лв. на кубик метровици по-околовръстното (около Люлин), цепиш режеш и се грееш :)
п.п. по темата 80-90 лв. на кубик метровици по-околовръстното (около Люлин), цепиш режеш и се грееш :)
и ти си прав, ама зависи от кубиците които се търсят, все си мисля, че с нарязване и транспорт на няколко кубика цената няма да е над 50-60 лева ... ако са верни цените от по 35 лева на място де.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
На една колежка мъжа й реже и продава,ако искаш ще питъм 
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Е*ах тея цени
По принцип дърва се купуват лятото,не всеки може,ама е най-добре...Ние миналата година взехме зимата за по 70лв/м3,тази година взехме октомври месец за по 58лв/м3.Сега тук (Провадия/Варна) цените се въртят около 70-80 лв.Защо в София са такива цените
По принцип дърва се купуват лятото,не всеки може,ама е най-добре...Ние миналата година взехме зимата за по 70лв/м3,тази година взехме октомври месец за по 58лв/м3.Сега тук (Провадия/Варна) цените се въртят около 70-80 лв.Защо в София са такива цените
MITKO_DVD написа:На една колежка мъжа й реже и продава,ако искаш ще питъм
Не ти знам ЕГН-то /макар да не е критерий/, но понякога ти се чудя на правописа. Не забелязваш ли, че ако си написал нещо грешно се подчертава със червена вълнообразна линийка, от там ако не зацепиш .....
Тук във ВарнИенско мешето е 60 камъка на пазарлък.
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
75лв. на пале нацепени и нарязани 0,8м3 - реално 0,65-0,7м3 и транспорта си го плащаш или осигуряваш ти.
Но, дървата са един път - ГАРАНТИРАМ най-доброто, което може да получиш около София.
Взимам от едно и също място тук вече седма година по около 20-25 палета/годишно за нас с детето и жената и за майка ми (за Бояна и Волуяк).
Дървата на този човек са винаги здрави, тежки, няма изгнило или скашкано - 70-80% зимен дъб, останалото бук и габър, а размери дал Господ да си избираш - каквото ти е кеф. Седят и под навес.

Но, дървата са един път - ГАРАНТИРАМ най-доброто, което може да получиш около София.
Взимам от едно и също място тук вече седма година по около 20-25 палета/годишно за нас с детето и жената и за майка ми (за Бояна и Волуяк).
Дървата на този човек са винаги здрави, тежки, няма изгнило или скашкано - 70-80% зимен дъб, останалото бук и габър, а размери дал Господ да си избираш - каквото ти е кеф. Седят и под навес.

- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
няма евтини дърва 

- MITKO_DVD
- Контакти:
vladtod® написа:MITKO_DVD написа:На една колежка мъжа й реже и продава,ако искаш ще питъм
Не ти знам ЕГН-то /макар да не е критерий/, но понякога ти се чудя на правописа. Не забелязваш ли, че ако си написал нещо грешно се подчертава със червена вълнообразна линийка, от там ако не зацепиш .....
Тук във ВарнИенско мешето е 60 камъка на пазарлък.
на 15 другия месец че праа 16
,ми като бързам е така,кво си се огледал у правописа ми дееба,земи помогни на човека мани ме мене,мен е зминала съдбата 
- MITKO_DVD
- Контакти:
MITKO_DVD написа:На една колежка мъжа й реже и продава,ако искаш ще питъм
85лв.1 кубик нарязани и нацепени,само казваш колко искаш и за кой раьон за да ти каже човека кви пари ще ти вземе за докарване
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
nosex написа:75лв. на пале нацепени и нарязани 0,8м3 - реално 0,65-0,7м3 и транспорта си го плащаш или осигуряваш ти....
Те това е истината за дървата в повечето райони когато се пазаруват от складовете,ако има някой дето си мисли че фигурите на които са наредени са по 1 кубик значи е много далече от реалността
А ако си вземеш на тон дори да изключим лекото удряне с кантара даваш доста пари за водата в дървата понеже никой не е луд да ти продава сухи дърва на тон да не говорим че по това време на годината сухо дърво си е като бяла врана 
- kiiko
- Автомобил:
- Двигател:
nosex написа:75лв. на пале нацепени и нарязани 0,8м3 - реално 0,65-0,7м3 и транспорта си го плащаш или осигуряваш ти.
Дървата на този човек са винаги здрави, тежки, няма изгнило или скашкано - 70-80% зимен дъб, останалото бук и габър, а размери дал Господ да си избираш - каквото ти е кеф. Седят и под навес.![]()
От там си взимам и аз вече четвърта година!Много коректен търговец,осигурява и транспорт но за ваша сметка!
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Последно снабдяване,взех 5 фигури /продавача ми е комшия/ по 70лв /иначе ги дава по 75/ като ги наредих както си трябва колко мислите ги измерих......2,5 кубика
Вие сметнете колко се връзва кубика че на мен ми се примрежват очите от сълзи.. 
Вие сметнете колко се връзва кубика че на мен ми се примрежват очите от сълзи.. 
Върни се в “ОФФ-Топик - други”