Някой да работи във фирма на Белла Холдинг?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Някой да работи във фирма на Белла Холдинг?

Мнениеот connor cane » Сря 19 дек 2012 14:42

Ми тва е - трябва ми инфо от първа ръка на работещ в някоя от многото фирми на холдинга Белла.
Принципно става дума за относително висок и донякъде ръководен пост (ръководене на процеси, не на хора), но е добре всеки, който има лични впечатления, (без значение дали е шефчИ или обикновен работник), да сподели.

В БГ работодател отзивите за Белла и производните и са негативни, но пък там са такива за почти всички фирми в БГ. :D

Едит: тия са тотални измекяри явно, осигуряват на минимален праг, другото кеш.
Не предполагах, че все още има подобни цървулщини в толкова големи компании.
Забравам за случая, но все пак ще е добре някой с опит да сподели за случващото се там - да знаят колегите дали е ок или не. :D

Потребителски аватар
inzovo
Автомобил:
Двигател:

Re: Някой да работи във фирма на Белла Холдинг?

Мнениеот inzovo » Сря 19 дек 2012 21:10

Те всички са такива колега ...всички

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Чет 20 дек 2012 8:50

inzovo написа:Те всички са такива колега ...всички

Не знам - аз от няколко години се осигурявам (осигуряват ме де :D ) на всичко, което получавам, и като си помисля колко данъци съм платил, направо ми става скомина - една нелоша нова кола съм дал на бат Бойко :Mr Green Fun

Преди и аз съм бачкал така с пликчета и осигуровки на минимална заплата, ама вече си мисля, че тия времена минаха... явно не са... :не:

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Чет 20 дек 2012 8:52

inzovo написа:Те всички са такива колега ...всички

Всички, които са в сивата икономика са така, да. И мен ме осигуряват на заплатата, която вземам. Така е коректно да бъде, според мен. :wink: Няма да изброявам предимствата (то всъщност няма недостатъци) на това, да те осигуряват, колкото получаваш. Смятам всеки е наясно и ги знае :beer

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Чет 20 дек 2012 17:52

Няма да се оправи тази държавичка, ако се продължава с тази порочна практика да се крият данъци и осигуровки. :?

Но нека някой колега от структурата на Белла да каже как е там обстановката - да се знае, така и така съм пуснал темата, макар да се отказах от предложението. :talk:

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Чет 20 дек 2012 18:41

:офф
Да го духа държавата!
Първо да заработи съдът, да се осъдят всички корумпирани политици, митничари, престъпници на високо ниво и подобна сган, която дърпа зверски от бюджета и работи против интересите на народа. Тогава да гонят фирмите от сивата икономика за осигуряване на пълна заплата, че и без това аз не бих разчитал на тези осигуровки като дойдат старините ми. Сори за офф-а.

Endios
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Endios » Чет 20 дек 2012 18:45

Аз имам фирма за събиране на вземания и от Белла сме събирали доста. Трудно можете да се уредите с по-некоректен работодател.

Потребителски аватар
Miki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Miki » Чет 20 дек 2012 19:07

ABSOLUT написа::офф
Да го духа държавата!
Първо да заработи съдът, да се осъдят всички корумпирани политици, митничари, престъпници на високо ниво и подобна сган, която дърпа зверски от бюджета и работи против интересите на народа. Тогава да гонят фирмите от сивата икономика за осигуряване на пълна заплата, че и без това аз не бих разчитал на тези осигуровки като дойдат старините ми. Сори за офф-а.

Не си прав колега. Ако те съкратят и са те осигурявали на минимална го издухваш и ти, не само държавата.

Потребителски аватар
baracuda681
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baracuda681 » Чет 20 дек 2012 19:12

ABSOLUT написа::офф
Да го духа държавата!

Духат само работниците, на чиито гръб, работодателите печелят ;)

Bioside
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bioside » Съб 22 дек 2012 14:06

Там не се хващай сериозно.Ако може на временен договор ..Не може един 20 г келеш на балдъза му брат да ти дава акъл колко да е брашното и колко да е водата.Не мога да ти го кажа в пряк смисъл. Не съм потърпевщ ,но е изпитано на чужд гръб.Поздрави :beer

Последно избутана от connor cane на Съб 22 дек 2012 14:06.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”