Клубът - такъв, какъвто никога не е трябвало да бъде...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
liubutu
Автомобил:
Двигател:

Клубът - такъв, какъвто никога не е трябвало да бъде...

Мнениеот liubutu » Вто 25 дек 2012 23:14

Искаше ми се да не пускам такава тема, но като гледам то вече май няма на къде. ОМРЪЗНА МИ! Вече дори не ми пречи дали ще ми бъде забранен достъп или ще ми бъде наложено някакво наказание да не влизам при "колегите", които ми "помагат". Помагат ми по–скоро да обеднея или да бъда огорчен или обиден. Колко много хора от клуба са били излъгани, огорчени, подмамени и в последствие измамени. Клубът УЖ е създаден за да си "улесним живота", а всъщност някои "хора" гледат само да печелят от продажбите си тук. Други пък гледат ако си оставил нещо на символична цена да го вземат подарък, пък ако не им биндисва дори да не отидат да го вземат та ако то струва 2лв. да си платиш 5лв. за да си го вземеш та да си е СИЛНО ТВОЕ. Разбирам криза е, нямаме пари, но с какво си помагаме като си предлагаме боклуците си, като се лъжем, като злословим или просто си даваме мнението ей така, по въпроси на които "имаме мнение". Познавам много Колеги, които също просто не искат да влизат, да пазаруват,предлагат и да контактуват дори, през форума по една или друга от многото причини отблъскващи човек чрез многобройни не колегиални, негативни, порочни и дори бих казал престъпни постъпки.
Нека ако имаме СЕБЕ–УВАЖЕНИЕ, ако имаме ГОРДОСТ та дори и малко МИЛОСТ И ЧОВЕЧНОСТ да спрем това, да спрем дори непознатия човек, когото видим как погазва правата на отсрещния.
ОМРЪЗНА МИ!

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Re: Клубът - такъв, какъвто никога не е трябвало да бъде...

Мнениеот Петър Петров » Вто 25 дек 2012 23:53

Клубът си е той и пак и така. Ти с това си изказвне какво искаш да кажеш? Ако може даже по-дълго написано ама да разбереме

Потребителски аватар
Daniel Kuntov
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: GTI 2.0 8V AGG

Мнениеот Daniel Kuntov » Вто 25 дек 2012 23:58

liubutu написа:Искаше ми се да не пускам такава тема, но като гледам то вече май няма на къде. ОМРЪЗНА МИ! Вече дори не ми пречи дали ще ми бъде забранен достъп или ще ми бъде наложено някакво наказание да не влизам при "колегите", които ми "помагат". Помагат ми по–скоро да обеднея или да бъда огорчен или обиден. Колко много хора от клуба са били излъгани, огорчени, подмамени и в последствие измамени. Клубът УЖ е създаден за да си "улесним живота", а всъщност някои "хора" гледат само да печелят от продажбите си тук. Други пък гледат ако си оставил нещо на символична цена да го вземат подарък, пък ако не им биндисва дори да не отидат да го вземат та ако то струва 2лв. да си платиш 5лв. за да си го вземеш та да си е СИЛНО ТВОЕ. Разбирам криза е, нямаме пари, но с какво си помагаме като си предлагаме боклуците си, като се лъжем, като злословим или просто си даваме мнението ей така, по въпроси на които "имаме мнение". Познавам много Колеги, които също просто не искат да влизат, да пазаруват,предлагат и да контактуват дори, през форума по една или друга от многото причини отблъскващи човек чрез многобройни не колегиални, негативни, порочни и дори бих казал престъпни постъпки.
Нека ако имаме СЕБЕ–УВАЖЕНИЕ, ако имаме ГОРДОСТ та дори и малко МИЛОСТ И ЧОВЕЧНОСТ да спрем това, да спрем дори непознатия човек, когото видим как погазва правата на отсрещния.
ОМРЪЗНА МИ!

Споделям мнението ти колега.За жалост действителността е точно такава :banghead:

Потребителски аватар
t.manolov
Автомобил: VW Polo 6n
Двигател: AEA 1995

Мнениеот t.manolov » Сря 26 дек 2012 0:03

Това, че ти не попадаш на купувачи и продавачи не значи, че трябва да търсиш с кого да се оправдаеш!
Аз до сега съм попадал само на коректни купувачи и продавачи.. хора всякакви..
Едни гледат да ти помогнат, други да ти вземат парите.. въпрос на късмет си е :|

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Сря 26 дек 2012 0:07

Колега има ли конкретна случка, за да напишеш това или хейтиш попринцип mhihi :beer

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Сря 26 дек 2012 0:10

GREEN_lADY написа:Колега има ли конкретна случка, за да напишеш това или хейтиш попринцип mhihi :beer

Ееее, немаме ли си наши приказки, кво е това хейтиш? Маймуницата не познава такава дума даже :beer

Потребителски аватар
dj_beat_boxer
Автомобил: GOLF MK4 2.3 V5
Двигател: AGZ

Мнениеот dj_beat_boxer » Сря 26 дек 2012 0:15

Само едно нещо искам да кажа... Целия живот е такъв не може всички да печелим, трябва да има и загубили.
Кое е първото спечелилия или загубилия?

love.vwclub

liubutu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот liubutu » Сря 26 дек 2012 0:24

Веднага виждам, че темата се приема "сериозно" и се изказват мнения, от които е видно, че се вземат в предвид думите ми.
Не ме учудва!

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Сря 26 дек 2012 0:26

Ти с темата сте едни мноооого сериозни, думи немам

Потребителски аватар
Piro_vw
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: 1.9 TDI AFN

Мнениеот Piro_vw » Сря 26 дек 2012 0:31

Напълно съм съгласен с автора който ми е приятел и уважаван от много други хора но само една поправка бих вмъкнал,според мен негативните отношения не идват от Членовете на клуба а от безделниците който се чудят какво да пробутат.Досега несъм попадал на случка в която да е замесен Член на клуба, има доста регистрирани потребители който явно не разбират каква е идеята на Форума и по какъв начин да го ползват.

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Сря 26 дек 2012 2:08

Говорите за Купува-Продава... това не е клуба... клуба не е направен да си купувате зимни гуми за 70лв....
Има доста раздели... прочетете ги и след това пускайте подобни теми.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Сря 26 дек 2012 2:50

Това тука е ФОРУМ, клуба е друга бира. Не бъркайте боя със ситуация!

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Сря 26 дек 2012 4:52

Я стопирайте малко да изясним ситуацията .....
Клубът не може да контролира сделките в Купува-Продава
ако има потърпевши от сделка - всеки пише в темата за Некоректни търговци - винаги е било искано обяснение от некоректния продавач/купувач ..... и съответно оцветяване на името в розово - измамници , или лилаво - нерегламентирани търговци
Подавайте сигнал до модератор или админ - това според мен е начинът !!!
Успех на всички купувачи и продавачи - лошото е че има регистрирали се ...... :censored: :censored: :censored: само за да прецакат някой ...ако се получи и повече хора :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 , но дано да са по-малко ......
Лично аз съм купувал от напълно непознати - дори и новорегистрирани потребители .... да чукна на дърво съм нямал проблеми ..... досега :обичам ви

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Сря 26 дек 2012 11:31

Като член на "Клуб на привържениците на Фолксваген в България" ще си позволя да заключа тази тема.
Когато автора направи разлика между клуб и форум и разграничи технически форум за взаимопомощ с битака в "купува-продава" да си пусне друга тема в, която да се оплаче от некоректен потребител, измамник и т.н.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”