Искаше ми се да не пускам такава тема, но като гледам то вече май няма на къде. ОМРЪЗНА МИ! Вече дори не ми пречи дали ще ми бъде забранен достъп или ще ми бъде наложено някакво наказание да не влизам при "колегите", които ми "помагат". Помагат ми по–скоро да обеднея или да бъда огорчен или обиден. Колко много хора от клуба са били излъгани, огорчени, подмамени и в последствие измамени. Клубът УЖ е създаден за да си "улесним живота", а всъщност някои "хора" гледат само да печелят от продажбите си тук. Други пък гледат ако си оставил нещо на символична цена да го вземат подарък, пък ако не им биндисва дори да не отидат да го вземат та ако то струва 2лв. да си платиш 5лв. за да си го вземеш та да си е СИЛНО ТВОЕ. Разбирам криза е, нямаме пари, но с какво си помагаме като си предлагаме боклуците си, като се лъжем, като злословим или просто си даваме мнението ей така, по въпроси на които "имаме мнение". Познавам много Колеги, които също просто не искат да влизат, да пазаруват,предлагат и да контактуват дори, през форума по една или друга от многото причини отблъскващи човек чрез многобройни не колегиални, негативни, порочни и дори бих казал престъпни постъпки.
Нека ако имаме СЕБЕ–УВАЖЕНИЕ, ако имаме ГОРДОСТ та дори и малко МИЛОСТ И ЧОВЕЧНОСТ да спрем това, да спрем дори непознатия човек, когото видим как погазва правата на отсрещния.
ОМРЪЗНА МИ!
Клубът - такъв, какъвто никога не е трябвало да бъде...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Клубът - такъв, какъвто никога не е трябвало да бъде...
Клубът си е той и пак и така. Ти с това си изказвне какво искаш да кажеш? Ако може даже по-дълго написано ама да разбереме
- Daniel Kuntov
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: GTI 2.0 8V AGG
liubutu написа:Искаше ми се да не пускам такава тема, но като гледам то вече май няма на къде. ОМРЪЗНА МИ! Вече дори не ми пречи дали ще ми бъде забранен достъп или ще ми бъде наложено някакво наказание да не влизам при "колегите", които ми "помагат". Помагат ми по–скоро да обеднея или да бъда огорчен или обиден. Колко много хора от клуба са били излъгани, огорчени, подмамени и в последствие измамени. Клубът УЖ е създаден за да си "улесним живота", а всъщност някои "хора" гледат само да печелят от продажбите си тук. Други пък гледат ако си оставил нещо на символична цена да го вземат подарък, пък ако не им биндисва дори да не отидат да го вземат та ако то струва 2лв. да си платиш 5лв. за да си го вземеш та да си е СИЛНО ТВОЕ. Разбирам криза е, нямаме пари, но с какво си помагаме като си предлагаме боклуците си, като се лъжем, като злословим или просто си даваме мнението ей така, по въпроси на които "имаме мнение". Познавам много Колеги, които също просто не искат да влизат, да пазаруват,предлагат и да контактуват дори, през форума по една или друга от многото причини отблъскващи човек чрез многобройни не колегиални, негативни, порочни и дори бих казал престъпни постъпки.
Нека ако имаме СЕБЕ–УВАЖЕНИЕ, ако имаме ГОРДОСТ та дори и малко МИЛОСТ И ЧОВЕЧНОСТ да спрем това, да спрем дори непознатия човек, когото видим как погазва правата на отсрещния.
ОМРЪЗНА МИ!
Споделям мнението ти колега.За жалост действителността е точно такава

- t.manolov
- Автомобил: VW Polo 6n
- Двигател: AEA 1995
Това, че ти не попадаш на купувачи и продавачи не значи, че трябва да търсиш с кого да се оправдаеш!
Аз до сега съм попадал само на коректни купувачи и продавачи.. хора всякакви..
Едни гледат да ти помогнат, други да ти вземат парите.. въпрос на късмет си е
Аз до сега съм попадал само на коректни купувачи и продавачи.. хора всякакви..
Едни гледат да ти помогнат, други да ти вземат парите.. въпрос на късмет си е

- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Колега има ли конкретна случка, за да напишеш това или хейтиш попринцип

-
- Автомобил:
- Двигател:
GREEN_lADY написа:Колега има ли конкретна случка, за да напишеш това или хейтиш попринцип![]()
Ееее, немаме ли си наши приказки, кво е това хейтиш? Маймуницата не познава такава дума даже

- dj_beat_boxer
- Автомобил: GOLF MK4 2.3 V5
- Двигател: AGZ
Само едно нещо искам да кажа... Целия живот е такъв не може всички да печелим, трябва да има и загубили.
Кое е първото спечелилия или загубилия?

Кое е първото спечелилия или загубилия?

-
- Автомобил:
- Двигател:
Веднага виждам, че темата се приема "сериозно" и се изказват мнения, от които е видно, че се вземат в предвид думите ми.
Не ме учудва!
Не ме учудва!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ти с темата сте едни мноооого сериозни, думи немам
- Piro_vw
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Напълно съм съгласен с автора който ми е приятел и уважаван от много други хора но само една поправка бих вмъкнал,според мен негативните отношения не идват от Членовете на клуба а от безделниците който се чудят какво да пробутат.Досега несъм попадал на случка в която да е замесен Член на клуба, има доста регистрирани потребители който явно не разбират каква е идеята на Форума и по какъв начин да го ползват.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Говорите за Купува-Продава... това не е клуба... клуба не е направен да си купувате зимни гуми за 70лв....
Има доста раздели... прочетете ги и след това пускайте подобни теми.
Има доста раздели... прочетете ги и след това пускайте подобни теми.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Това тука е ФОРУМ, клуба е друга бира. Не бъркайте боя със ситуация!
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Я стопирайте малко да изясним ситуацията .....
Клубът не може да контролира сделките в Купува-Продава
ако има потърпевши от сделка - всеки пише в темата за Некоректни търговци - винаги е било искано обяснение от некоректния продавач/купувач ..... и съответно оцветяване на името в розово - измамници , или лилаво - нерегламентирани търговци
Подавайте сигнал до модератор или админ - това според мен е начинът !!!
Успех на всички купувачи и продавачи - лошото е че има регистрирали се ......
само за да прецакат някой ...ако се получи и повече хора
, но дано да са по-малко ......
Лично аз съм купувал от напълно непознати - дори и новорегистрирани потребители .... да чукна на дърво съм нямал проблеми ..... досега
Клубът не може да контролира сделките в Купува-Продава
ако има потърпевши от сделка - всеки пише в темата за Некоректни търговци - винаги е било искано обяснение от некоректния продавач/купувач ..... и съответно оцветяване на името в розово - измамници , или лилаво - нерегламентирани търговци
Подавайте сигнал до модератор или админ - това според мен е начинът !!!
Успех на всички купувачи и продавачи - лошото е че има регистрирали се ......

Лично аз съм купувал от напълно непознати - дори и новорегистрирани потребители .... да чукна на дърво съм нямал проблеми ..... досега

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Като член на "Клуб на привържениците на Фолксваген в България" ще си позволя да заключа тази тема.
Когато автора направи разлика между клуб и форум и разграничи технически форум за взаимопомощ с битака в "купува-продава" да си пусне друга тема в, която да се оплаче от некоректен потребител, измамник и т.н.
Когато автора направи разлика между клуб и форум и разграничи технически форум за взаимопомощ с битака в "купува-продава" да си пусне друга тема в, която да се оплаче от некоректен потребител, измамник и т.н.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”