Ай сега ми хрумна, намерих си едно в къщи от детските години, да ви попитам има ли тук фенове на това чудо. Мен ужасно ме зарибява, ама за сега не успявам да наредя повече от 1 страна... ан намерих в нета че имало 49 000 000 000 000 000 000 на разбъркване
kotse_botse написа:възможните комбинации на кубчето на рубик са 43 252 003 274 489 956 000! не знаем как с еказва тва число, затова за удобство му вукаме "ибахти числото"
Повече си запазва вида, ако го напънеш, разглобиш и после го събереш наредено, но си трябват здрави пръсти... Редях го, но бавно, един братовчед постоянно ми създаваше чувство за малоценност с бързото си редене на това кубче и накрая го захвърлих... Би трябвало още да стои в детската при родителите ми...
Навремето стигах до последния ред+някои квадратчета от него! А иначе колко пъти съм го разглабял, че да се подредиииии...
И ухаеше на Nivea! От де тогава други смазки за пластмаси?
редя го за 2ми 30 сек със затворени очи мислех , че съм забравил ама скоро се пробвах с успех с малко тренировки мога и да сваля времето едно време в списание Дъга имаше формулата му за редене и майка ми ме научи
Последна промяна от One на Сря 22 авг 2007 12:30, променено общо 3 пъти.
И аз имам някъде, при това оригинално (сега има китайски).
Имам някъде и тетрадка с методи на подреждане. Имаше и такива за скорост - на времето имаше състезание.