Помощ по програмиране на С
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- plamski3
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AKL
Помощ по програмиране на С
Здравейте, колеги! Трябва ми помощ за една курсова работа по програмиране в ТУ София! Трябва ми кода на това условие до края на седмицата. Знам, че времето е ограничено, но нищо не вдявам и реших да потърся помощ тук! Пък аз ще почерпя за услугата! 

- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Re: Помощ по програмиране на С
Поредния герой, който се бута из дебрите на програмирането, без да му се учи
Като дойде време да работиш пак така ли ще кажеш "Абееее тука, пичУе, имам едно проектче, изтича ми дедлайна, мааа ако може да ударите едно рамо, понеже ме мързеше да уча, ма искам да зимам хубава заплата и да хВРЪГАм салфетки по Плаза"... На тая лирическа забележка не отговаряй.
Имам познат, учи в ТУ, КСТ е и може да ти реши проблема срещу черпене, пък ти си помисли над горните 4 реда, ако можеш си направи извода, ако не можеш, подмини ги, а приеми извинението ми за тях и

Като дойде време да работиш пак така ли ще кажеш "Абееее тука, пичУе, имам едно проектче, изтича ми дедлайна, мааа ако може да ударите едно рамо, понеже ме мързеше да уча, ма искам да зимам хубава заплата и да хВРЪГАм салфетки по Плаза"... На тая лирическа забележка не отговаряй.
Имам познат, учи в ТУ, КСТ е и може да ти реши проблема срещу черпене, пък ти си помисли над горните 4 реда, ако можеш си направи извода, ако не можеш, подмини ги, а приеми извинението ми за тях и

- plamski3
Колега, проблема не е , че не ми се учи, а че даскалката (която е на 60+) не преподава пълноценно и като я попитаме защо не се получава все не знае! (Което обаче не ме оправдава , че не съм седнал сам да си го науча
, какво ли иначе щях да правя по това време ?!
Сега по същество!
От опитите ми до тук успях да подкарам програмата .. вече имам създаден и работещ код за менюто, точка 1 , третото условие на точка 2 (имам и на второто условие, но не ги брои правилно , така че ми е нужно), точка 4 и точка 5 .
В момента работя по точка 3
п.п.: Благодаря за усилията които полагаш да ми помогнеш

Сега по същество!
От опитите ми до тук успях да подкарам програмата .. вече имам създаден и работещ код за менюто, точка 1 , третото условие на точка 2 (имам и на второто условие, но не ги брои правилно , така че ми е нужно), точка 4 и точка 5 .
В момента работя по точка 3

п.п.: Благодаря за усилията които полагаш да ми помогнеш

- disela
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дай кода да видя до къде си стигнал.
- plamski3
Програмата ми е готова, курсовата - защитена!
Темата е за ключ / кош.
Темата е за ключ / кош.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”