Щастлива съм, казвам ви!
Luciano, RoаdRunner, Vladko Благодаря ви!

Отидох при тях днес и се шокирах тия хора на кво са способни

От 12:00 до 21:00 Luciano and RoаdRunner се мъчиха, потиха и трудиха върху колата ми без да вдигнат глава цял ден! Ta чак неудобно ми беше как бездействах около тях и си пиех сокчето, а те само щъкаха около голфа

От колата ми бяха свалени седалки, мокети, пласмаси, педали - всичкото туш, като празна кутия от бонбони беше

Разтапицираха ми старите седалки, извадиха подгревите от тях, RoadRunner - гоуем си, след това се наложи да се поправи единия нагревател, съответно - Vladko веднага съдейства! Отвори си човека ателието, оправи ми единия нагревател и не поиска нито една стотинка! Благодаря тииииииииииииииии, благодаряяяяяяяя!

В последствие подгревите бяха монтирани на рекаро седалките, мокета беше заменен с нов и салона изглеждаше вече по друг начин, след тези мъки и нерви дето положиха

Получих и подарък на този целия хаус, Lucianо ме зарадва с нови педали, footres и пласмаси от арматурното табло

Не знам как ще ви се отблагодаря, страхотно е това което направихте днес! Голям жест от ваша страна, голям!
Сега се возя в рекаро, че и с нагреватели и то работещи