А какво стана с календара? Годината си замина :P
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
А какво стана с календара? Годината си замина :P
И все пак има ли някво развитие с клубния календар? До каде стигна класирането на снимките? Как върви дизайна? Тя годината мина, календар правим.. дайте за 2008 да го праснем 

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
6
за сега май нещо проблем с гласуването?
:)
недейте така....много е трудно да се гласува...до края на 2007 има време....
защо вообще се захванаха с тая работа....или се питам кой го избра това мудно жури
защо вообще се захванаха с тая работа....или се питам кой го избра това мудно жури

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Защо не почете малко преди да започвате да плюете? Отделени са 51 снимки с най-висок рейтинг. И от тях започва да се отсяват. В момента мисля че има доста снимки с еднакъв рейтинг. Чудя се дали наистина е толкова лесно да не се прави нищо, и да се плюе. Требе да пробвам.
А и друго забравих. Някой от вас да се е навил да събира пари да се отпечата календара? Или печатницата ще го направи само за идеята и сините ти учи
А и друго забравих. Някой от вас да се е навил да събира пари да се отпечата календара? Или печатницата ще го направи само за идеята и сините ти учи
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: :)
pantera написа:недейте така....много е трудно да се гласува...до края на 2007 има време....
Щот всички изпратиха много бързо и много качествени снимки и се изписаха кви ли не простотии,просто кипи ентусиазъм,на човек да му е мерак да мисли за това.
ПП.Аз не съм се оказал от думите си!!
- Радо Пеев
- Автомобил: Vw Golf MK3
- Двигател: ABF 2.0 16v GTI
Тъй гледам писано по темата има не мн ама има,само да кажа ние от Варна започнахме да правим календара.Понеже нямаше др. желаещи, гледах темите за снимките,изтеглих "няколко'' от там и в краина сметка реших че няма да ви искам снимки а на основата на това което сте дали до сега.Тия дни трябва да са готови и мострите ще ги покажа и да си кажете мнението.
П.С. ако има желаещи да дадът още снимки на имей-а ми пращайте Lucifer89@abv.bg
П.С. ако има желаещи да дадът още снимки на имей-а ми пращайте Lucifer89@abv.bg
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
само кажи какви пари ще му търсите на календара и веднага ще си взема(след като е готов,де)izperkal` написа:... ние от Варна започнахме да правим календара...

П.П.Предполагам,че ще има много желаещи от пернишката бригада.Само календара да се напечати.На бирката в Неделя ще уточниме (всичко това го казвам за да знаеш че ако направите календара във Варна-ще има мераклии да си го купят)
Успех в изготвянето
Виж в тази тема има мног добри снимки
Старозагорските голфовеНадявам се че автора няма да има нищо пртив да използвате някоя от снимките

Върни се в “ОФФ-Топик - други”