Писна ми от тъпи Български парчета !!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bluefen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Писна ми от тъпи Български парчета !!!!
Да ви се похвала прясно боядисаното ми голфче(преди 4 месеца боядисано цялото) минал някои гаден педерас и направил 10 см резка с ключ на предния капак до ламарина.....................незнаино защо и каде...................................кажете ми как може да съществуват текива тъпи парчета ..............бах ти страната живееме !!! 

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Абе това го правят разни наркоманчета 100% гаранция, да им счупиш главите a boi de . На мен някой от съседите ми направи 10-15 сантима бая дебела драскотина на задната колона
Явно са си разтоварвали нещо от багажниците и като са минавали покрай колата... жалко, че не можах да го хвана кой е защото щяхме да си имаме разправя
а и с 3М не иска да излезе, а боята ми е от скъпите
Колега, силно ти съчувствам, много гнусна случка
П.П. Трябва да пуснем една тема "Накъде отива страната ни?!" в раздел ОФФ ТОПИК...

Колега, силно ти съчувствам, много гнусна случка

П.П. Трябва да пуснем една тема "Накъде отива страната ни?!" в раздел ОФФ ТОПИК...
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Писна ми от тъпи Български парчета !!!!
bluefen написа:Да ви се похвала прясно боядисаното ми голфче(преди 4 месеца боядисано цялото) минал някои гаден педерас и направил 10 см резка с ключ на предния капак до ламарина.....................незнаино защо и каде...................................кажете ми как може да съществуват текива тъпи парчета ..............бах ти страната живееме !!!
тегли им една майна и толкоз
ако ги разбереш после - зъб за зъб и тва е ...
- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ми знам ли и аз вече - то има ли смисъл да се възмущаваме се питам сам себе си и ест. отговор нихт ... и да ривем и да ни ривем се таа баси ...
... е го карам си аз неска медлено, медлено не бързам за уърк, се пак понеделник е деба, ней добре човек да са сили още в началото, че ше земе да му тръгне тъи целия уйк - и кофти ...
... та карам си както ви викам и некъв сулю изотзадзе с некъв сопол навместо кола ми се залепил за бронята и се напиня малко а ла Карлос Саинц, нервен един вид (та в тоз момент кълна се ако бех с некоя яка руска машина, за която не ми пука, такиа спирачки щех му набия, че ум да му зайде) ...
... и тъй йекшъна тъкмо се разрязаваше и хоп на таз възтесничка уличка му се отдаде уникалната възможност да ме изпревари и сельо хукна разбира се ... сичко чудесно обаче нещеш ли насреща зил (кофти си викам и моментално намалявам, че да ме изпревари муньо по-лесно), но тоз бастун явно нещо не беше преценил нещата (или пък мразеше да мисли) и не можа да ме изпревари (а се бяхме изравнили вече) та наби спирачки, колата леко поднесе и едвам се върна пак отзадзе ...
... нищо необичайно на пръв поглед, НО в бангията на тоз титан на мисълта видях две дечица на не повече от 2-3 годинки - А СЯ КАЖЕТЕ МИ ТОВА КАКВО Е?! такъв да го фанеш и пред децата да го спукаш от бой - слава Богу, че нямаше последствия ...
... малко дългичко се получи и комай също толкоз безмислено (да не говорим, че ептен пък офтопик) ... ама карай може пък и да е имал некъв смисъл този ми пост
... е го карам си аз неска медлено, медлено не бързам за уърк, се пак понеделник е деба, ней добре човек да са сили още в началото, че ше земе да му тръгне тъи целия уйк - и кофти ...
... та карам си както ви викам и некъв сулю изотзадзе с некъв сопол навместо кола ми се залепил за бронята и се напиня малко а ла Карлос Саинц, нервен един вид (та в тоз момент кълна се ако бех с некоя яка руска машина, за която не ми пука, такиа спирачки щех му набия, че ум да му зайде) ...
... и тъй йекшъна тъкмо се разрязаваше и хоп на таз възтесничка уличка му се отдаде уникалната възможност да ме изпревари и сельо хукна разбира се ... сичко чудесно обаче нещеш ли насреща зил (кофти си викам и моментално намалявам, че да ме изпревари муньо по-лесно), но тоз бастун явно нещо не беше преценил нещата (или пък мразеше да мисли) и не можа да ме изпревари (а се бяхме изравнили вече) та наби спирачки, колата леко поднесе и едвам се върна пак отзадзе ...
... нищо необичайно на пръв поглед, НО в бангията на тоз титан на мисълта видях две дечица на не повече от 2-3 годинки - А СЯ КАЖЕТЕ МИ ТОВА КАКВО Е?! такъв да го фанеш и пред децата да го спукаш от бой - слава Богу, че нямаше последствия ...
... малко дългичко се получи и комай също толкоз безмислено (да не говорим, че ептен пък офтопик) ... ама карай може пък и да е имал некъв смисъл този ми пост
Върни се в “ОФФ-Топик - други”