RumBuuu Измамник!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

RumBuuu Измамник!!!

Мнениеот Bai Sando » Чет 17 яну 2013 19:51

Става въпрос за този индивид memberlist.php?mode=viewprofile&u=281572
Който продава голф 3 на части 97-ма
Купих си от него стъкло-подемник за шоф.врата като ме уверяваше че машинката работи безпроблемно.
Поръчах я,платих си я,сложих я и като пробвах стъклото се вдигне до половина и слиза,вътре се чува някакво пукане щракане,моторчето върти със много зор и се усеща че се тормози и просто не става.
Звъня му аз да го питам какво правим,и че определено ми е пробутал БОЛКУК!
Той ми вика,а тя до последно си работеше,да не си я сложил на обратно :screwy И иди да ти я сложат в сервиз.А аз самия работя в сервиз и това да завиеш 5 гайки не мисля,че е кой знае колко сложно.
Звъня му пак,оня ми вика трябва да питам брат ми понеже голфа бил негов,звъня му след час,не можел да се свърже с него,но щял да ми се обадил...чакай от умрял писмо.
Вчера му писах Л.С. че ако и днес не се свържат с мен за да му върна машинката,ще пусна тема за ИЗМАМНИК.Прочел си е съобщението и си е повдигнал и темата даже :evil:
НЕ КУПУВАЙТЕ НИЩО ОТ ТОЯ ИЗМАМНИК И МИЗЕРНИК.
Искам името му да стане в ЛИЛАВО и да не може да продаде повече едно болтче във форума death

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Re: RumBuuu Измамник!!!

Мнениеот RoadRunner » Чет 17 яну 2013 20:03

Супер мишкар. За 30-40лв. сам се прецаква.
Скоро имах случай с колега който е от Бургас. Продадох му плаки за табло и ги оставих на негов човек който работи тук в София, но явно с момчето не се бяхме разбрали и се оказа, че плаките са същите като неговите. Писа ми ЛС и му казах да ми ги изпрати. Върнах му парите и му се извиних за случката.

Потребителски аватар
yordannnnnn
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 93

Мнениеот yordannnnnn » Чет 17 яну 2013 20:06

Може маистина да не е знаел,но е длъжен да си вземе стоката обратно,в крайна сметка ако е за развален механизъм то ти си имаш такъв

Потребителски аватар
Bai Sando

Мнениеот Bai Sando » Чет 17 яну 2013 20:09

Ами и аз съм продал много неща тук,но когато е имало и най-малкия дефект съм го снимал най-подробно,за да не остане евентуалния клиент неприятно изненадан.До сега не съм имал никакви проблеми с купувачи.
А когато една част не става просто я хвърлям и не я пробутвам на колеги от форума или който и да е!
Той много добре е знаел какво пробутва!
Днес следобед разглобих механизма и ролката на която се навива жилото беше на сол,жилата усукани,а и си личеше че е отваряна вече :banghead:

Последна промяна от Bai Sando на Чет 17 яну 2013 20:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Чет 17 яну 2013 20:10

Въпросния човек със сигурност знае за състоянието на стоката си... Просто искал да набута Сандо..

П.с Ако наистина машинката си е работила както трябва Сандо нямаше да пусни тази тема. Но щом продавача се прави на ударен нека да стане ника му розов :beer

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Чет 17 яну 2013 20:38

Да му дадем шанс и за отговор, но се съмнявам....

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Чет 17 яну 2013 20:46

Срока, както знаете, е три дни.

P.S. моля, не започвайте хранилката! Най-лесно е да заключа темата.

RumBuuu
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот RumBuuu » Нед 20 яну 2013 0:41

Така да се изкажа и аз .1 когато разговаряхме с въпросния колега Бай сандо му обясних че машинката е отремонтирана и т.н. 2 изпращам я с опция преглед,когато е получил е можело да си я огледа преди да я вземе пък и нали работил в сервиз момчето предполага се ,че си има някво понятие и ако е така защо не ми се обади когато я е получил в еконта ?

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 20 яну 2013 8:52

RumBuuu написа:Така да се изкажа и аз .1 когато разговаряхме с въпросния колега Бай сандо му обясних че машинката е отремонтирана и т.н. 2 изпращам я с опция преглед,когато е получил е можело да си я огледа преди да я вземе пък и нали работил в сервиз момчето предполага се ,че си има някво понятие и ако е така защо не ми се обади когато я е получил в еконта ?

Отремонтирана не значи ли поправена? Или аз бъркам понятията? Това, че е отваряна според мен не е чак такъв проблем, отколкото това, че не работи.
Колегата под мен ти е направил доста важна забележка. Има работи, които трябва да се МОНТИРАТ и да се тестват. Мисля, че по-скоро опцията за преглед е да не ти пратят картофи или камък в колета и в случаите, когато става дума за части, при които е важен само и единствено външен вид (примерно пластмасови детайли по купето).
Според мен си знаел, че тая машинка не работи, ама се правиш на интересен :!: Предполагам, че сега ще започнеш да се кълнеш, че е работила до последно, ама Сандо я е строшил като я е монтирал mhihi

Последна промяна от stefan4o на Нед 20 яну 2013 9:08, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Нед 20 яну 2013 9:05

RumBuuu написа:Така да се изкажа и аз .1 когато разговаряхме с въпросния колега Бай сандо му обясних че машинката е отремонтирана и т.н. 2 изпращам я с опция преглед,когато е получил е можело да си я огледа преди да я вземе пък и нали работил в сервиз момчето предполага се ,че си има някво понятие и ако е така защо не ми се обади когато я е получил в еконта ?

Ти или си доста ..., или си доста нагъл. Ще ти пратя ГНП с опция за пробване в еконт и умирам от любопитство как ще я тестваш, ако ще не в сервиз, ами в НАСА да работиш! Стига сте лъгали и мамели! Кажи, като мъж: ИЗЛОЖИХ се! Ще върна парите! Съжалявам за причиненото неудобство! Вземи си бележка и бъди мъж и пич, а не скапан лигав измамник.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 20 яну 2013 9:45

Къде отидоха броя от 50 мнения за всеки, който иска да продава :roll: Не че не могат да ги натрупат бързо, но това си е едно препятствие за тези, които се регистрират за да си продадат точно определен боклук :arrow:

Последна промяна от vaskoto1 на Нед 20 яну 2013 10:35, променено общо 1 път.
Причина: стефане, ако искаш ти да отсяваш спам 24/7? никой от екипа не е на заплата...

Потребителски аватар
Bai Sando

Мнениеот Bai Sando » Нед 20 яну 2013 11:27

Човеко,да работя в сервиз и за мен не е никакъв проблем да монтирам машинката.Точно 5 болтчета са.Завивам я за вратата и АКО вътре жилата и роката са и наред тя тръгва и всички сме доволни нали?
Да ама не.Вдига стъклото до половината върти с 300 зора и нещо щрака вътре.Това ако не е счупена машинка за теб :screwy Сложил си ми опция преглед о.к. видях че е машинка,а не картоф както каза колегата по-нагоре.Доверявам ти се на думите че работи и ти я плащам.
Аз как да знам че вътре всичко и е наред?Ти така утре можеш и двигател на някой да пратиш и като не тръгне после,ще си изтриеш ръцете "Ми аз ти сложих опция за преглед,да си гледал"
Щеше с брат ти да се свързваш,не можеше да го откриеш,ще ми се обадиш...чакай от умрял писмо.
Слагайте му розовия ник и да знаят колегите след мен с какъв човек си имат работа.

Потребителски аватар
dimovip
Автомобил: Passat B5
Двигател: ADR

Мнениеот dimovip » Нед 20 яну 2013 12:21

Все си мисля, че сами сме си виновни.Ама така е като сме свикнали за по евтино да взимаме 2-ра употреба ще си носим отговорността.Мъжката приказка сега е "ОК , прати ми машинката обратно, аз ще ти върна парите" и това е.

Потребителски аватар
refresh4o
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил: VW POLO B5188PP
Двигател: AEX 1996

Мнениеот refresh4o » Нед 20 яну 2013 12:52

какво искаш да кажеш с това, че сме свикнали да вземаме по-евтино? ти нали си наясно, че ако ти изгори копче за ел.стъкла и трябва да го купуваш оригинално защото е скъпо и уж качествено ще дадеш 50лв и всяко нещо ако е така дай по-добре лади да караме(нищо против ладите нямам) поне имат само кабели, а те са евтини...

Потребителски аватар
Bai Sando

Мнениеот Bai Sando » Пон 21 яну 2013 19:06

3 дни изтекоха,а от 45-те ми лева хвърлени на вятъра ни вест ни кост.
Сега си имам един боклук,който трябва да го хвърля."Колегата" си има 45 кинта които да си ги харчи със ЗДРАВЕ,и така.Крие се като МИШКА и не си призна като МЪЖ.
Евала на такива играчи на дребно като теб!
Сложете му Розов ник та поне другите да не се опарят с боклуците му.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”