за триене
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Re: обжалване на акт помощ
Е кажи какво пише в акта де?
И моля те, малко по грамотно!
И моля те, малко по грамотно!
- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
Пиши грамотно поне.. И какво точно ще обжалваш? Ще напишеш "ми млад шофъор съм и ми е позволено да си дърпам ръчните" ..
- joro-7
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AKL 1999
Това е изречението с най-много правописни грешки ,което съм срещал напоследък.
Освен ,че ти е съставен АУАН по Закона за движението по пътищата ,заслужаваш да те върнат в първи клас за оправяне на правописа и правоговора.
Представи си ,както си се "занасяш" и си млад водач ,да изтървеш колата и пометеш някой случайно преминаващ човек!
Замисли се защо полицаите са ти заставили акта-това не е за нечии кеф ,а за превенция и размисъл .
Освен ,че ти е съставен АУАН по Закона за движението по пътищата ,заслужаваш да те върнат в първи клас за оправяне на правописа и правоговора.
Представи си ,както си се "занасяш" и си млад водач ,да изтървеш колата и пометеш някой случайно преминаващ човек!
Замисли се защо полицаите са ти заставили акта-това не е за нечии кеф ,а за превенция и размисъл .
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
teddyy_m написа:днес ми писаха акт че се занасям се пак е зима и съм млад шофиор в акта сичко е неправилно кои може да ми помогне за вазражание
Хубаво е, като идеш да ти вземат и книжката, като гледам май не си завършил 8ми клас

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
За да ти пишат акт явно видимо си се постарал да се правиш на гъзар и си дърпал ръчната. Смятам, че почти всеки може да различи занасяне по невнимание и умишлено поднасяне на автомобил. Най-често се открояват рацерите с БМВ-тата, там се вижда кога е нарочно 

Не очаквай кой знае колко помощ оттука.Сега ще си спретнат една хубава кавга за твоя сметка,ще те оплюят и ще захванат да ти обясняват как на селския мегдан не трябва да се дърпа ръчна.Нищо че няма движение и си само ти на пътя.Плати си акта и не се занимавай.Поздрави.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
щом е имало полиция, едва ли е бил сам на пътя. Всеки прави изцепки, има разминали се има и такива дето си плащат- кеф цена няма 

-
- Автомобил:
- Двигател:
teddyy_m написа:днес ми писаха акт че се занасям се пак е зима и съм млад шофиор в акта сичко е неправилно кои може да ми помогне за вазражание
Така като гледам си грамотен, напиши едно вЪзражение, имаш право на това, ама ако възражението ти е толкова правилно както и на полицаите писанията, не очаквай много...

Ми то полиция винаги има колега.В наше село общината им е издала нотариален акт за 5-10 места и нон стоп все там.Куцо сляпо и сакато все с жилетка на пътна полиция.Няма вече редови полицаи. Не било рентабилно.Затова му казвам да си плати акта и да не се занимава със загубена кауза.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”