Имате ли форумни стикери и проблеми с тях?
Не става въпрос само за VW Club феновете,а за всички онези фенове на любимите си марки,който си слагат линк към любимия форум...
Снощи един небезизвестен пазител на реда и закона в малкия ни град е отправил "Последно предупреждение" към брат ми,чийто автомобил има едва ДВА форумни стикера на предния и задния прозорец,като този на предния прозорец е с букви едва надвишаващи 5см във височина...Отпред има и от онези "Bad look" дето се закачат на решетката.Предупреждението се отнася и доПоследствията ще бъдат акт и спиране от движение.
За спирането от движение знам,че трябва да има заповед,за да направи това,но имат ли право да се заяждат за стикерите?!?
Имате ли форумни стикери и проблеми с тях?!?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Re: Имате ли форумни стикери и проблеми с тях?!?
Тея хора са болни.За бед луука,ако е много "бед" наистина може да е проблем.Но за стикерите не виждам какъв е проблема 

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Имам един форумен стикер на задния прозорец + 2 малки лепенки в горните два края пак на същия и досега не са ми правили проблем за тях... 

- Anonymous88
- Автомобил: VW Vento - VW Golf IV- VW Golf IV
- Двигател: 1z 1996 - AJM 2000 116++ - ALH
За бед луука не съм запознат но за стикери или каквото и да било по предния "джам" освем ГО преглед и винетен стикер могат да ти правят проблем (до колкото съм запознат) а на задния "джам" стига да имаш странични огледала за задно виждане 2 броя Можеш да му слагаш каквито и колкото пожелаеш стикери или да го затъмниш
пп Имам голям стикер
точно по-средата на задния (45см) до сега не съм имал проблем
пп Имам голям стикер

-
- Автомобил:
- Двигател:
Какво според вас, г-да специалисти, които определяте хората като болни, пише в чл.105 от закона за движение по пътищата?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Я цитирай, че не знам.
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
ЗзДП написа:Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Забранява се ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им.
(2) Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Ченгето може да има право, но в малкия град повече си е повярвал отколкото да спазва закона, тъй като съм убеден, че половината неща от този закон въобще не му са ясни
Иска да се изяви като топ ченге в градчето. И при нас ги има такива 

- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
на който му се чете :) Доста интересни тълкования и заключения има http://www.ac-pleven.org/docs/cases/d2011/08122411.htm
на края:
ОТМЕНЯ Заповед №4122/25.11.2010 год. на Началника на сектор „ПП” при ОД на МВР-Плевен, с която на Л.П.П. ***, на основание чл.171, т.2,б.”а” от ЗДвП е наложена принудителна административна мярка-спиране на МПС от движение.
ОСЪЖДА ОД на МВР-Плевен да заплати на Л.П.П. *** направените по делото разноски общо в размер на 210 (двеста и десет) лева.
Решението може да се оспорва с касационна жалба пред Върховен административен съд в срок от четиринадесет дни от съобщаването на страните.
Преписи от решението да се изпратят на страните.
на края:
ОТМЕНЯ Заповед №4122/25.11.2010 год. на Началника на сектор „ПП” при ОД на МВР-Плевен, с която на Л.П.П. ***, на основание чл.171, т.2,б.”а” от ЗДвП е наложена принудителна административна мярка-спиране на МПС от движение.
ОСЪЖДА ОД на МВР-Плевен да заплати на Л.П.П. *** направените по делото разноски общо в размер на 210 (двеста и десет) лева.
Решението може да се оспорва с касационна жалба пред Върховен административен съд в срок от четиринадесет дни от съобщаването на страните.
Преписи от решението да се изпратят на страните.
- eminem94
- Автомобил: Audi A4 B5 Avant
- Двигател: AVG
- Контакти:
На един приятел слагах Фолио на задните стъкла на Волвото ,на задното стъкло има стикер за ГАЗ и от производителя на Волво който е доста малък ... Искали са да му спрат колата от движение .... Аз имам стикери на Задните стъкла,на 5-тата врата,на предния прозорец и на багажника,нека ме глобят па тогава ще стане интересно ...
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Направо ще ти спрат колата от движение а ти ходи се оплачи
това е несериозно
я вижте един небезизвестен колега какво има на задното стъкло
я вижте един небезизвестен колега какво има на задното стъкло
dobrin написа:Ето такова перфофолио може да залепи всеки, който иска да стане един от феновете, помогнали за осъществяването на Фолксваген Клуб Фест:
Файлът, необходим за печат в която и да е рекламна агенция, можете да изтеглите по-долу. Размерът е универсален, просто се изрязва по съответния прозорец. Цената би трябвало да е не повече от 15-20 лева за качествено перфофолио.
Всеки, който залепи такова фолио на автомобила си, има право на безплатен вход в двата дни на Феста.
Залепянето на фолиото се доказва със снимка на автомобила и представяне на малкия му талон, от които да се вижда регистрационния номер.
- eminem94
- Контакти:
.
Последна промяна от eminem94 на Чет 28 фев 2013 23:48, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
На основание че не можеш да ограничаваш видимоста на предните стъкла без изобщо да обясняват
- eminem94
- Контакти:
.
Последна промяна от eminem94 на Чет 28 фев 2013 23:48, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”