История с очакван край или истината за некоректен колега
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
История с очакван край или истината за некоректен колега
Некоректен колега купувач Daniel Kuntov
http://www.vwclub.bg/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=245418
Инфо : Даниел Кунтов, Пловдив, тел.0876553561
Ето историята - изпратих на колега на 27.02.2013 следните части за Голф 3 - десен подкалник, пластмаса около километража, капаче на диагностична букса и копче за аварийни и от дата 28.02.2013 до дата днешна 10.03.2013 "колегата" не благоволява да си вземе пратката от офиса. От Еконт не могат да се свържат с него, аз му писах няколко лични и отговора беше "имам много работа и не мога да я взема сега". Колега извинявай, аз работя на две места и въпреки това намирам време като кажа, че ще пратя нещо и да го пратя, и като кажа, че ще взема - да го взема.
Ти си ми ясен.
Нека, който му изпраща нещо да го има предвид. А в случая става въпрос за 25лв.
Админите да решат дали да наложат наказание или не, на мен такова нещо досега не ми се бе случвало, винаги съм разчитал, че ако аз съм коректен с хората и те ще са коректни с мен, уви - живеем в България.
п.п. Ако някой иска въпросните части да пише на лично, като мога да направя коментар в цената. Иначе ще трябва да ги оставя за унищожение.
http://www.vwclub.bg/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=245418
Инфо : Даниел Кунтов, Пловдив, тел.0876553561
Ето историята - изпратих на колега на 27.02.2013 следните части за Голф 3 - десен подкалник, пластмаса около километража, капаче на диагностична букса и копче за аварийни и от дата 28.02.2013 до дата днешна 10.03.2013 "колегата" не благоволява да си вземе пратката от офиса. От Еконт не могат да се свържат с него, аз му писах няколко лични и отговора беше "имам много работа и не мога да я взема сега". Колега извинявай, аз работя на две места и въпреки това намирам време като кажа, че ще пратя нещо и да го пратя, и като кажа, че ще взема - да го взема.
Ти си ми ясен.
Нека, който му изпраща нещо да го има предвид. А в случая става въпрос за 25лв.
Админите да решат дали да наложат наказание или не, на мен такова нещо досега не ми се бе случвало, винаги съм разчитал, че ако аз съм коректен с хората и те ще са коректни с мен, уви - живеем в България.
п.п. Ако някой иска въпросните части да пише на лично, като мога да направя коментар в цената. Иначе ще трябва да ги оставя за унищожение.
Последна промяна от anatoli_velikov на Нед 10 мар 2013 23:02, променено общо 1 път.
- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
Re: История с очакван край или истината за некоректен колега
Не пак,а отново такъв колега....
Аман...

Аман...

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Заетия колега има три дни време за отговор.
- Daniel Kuntov
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: GTI 2.0 8V AGG
Нямах време и нямаше начин да ги взема,за което се извинявам на колегата.Никога не съм искал да се получи така.Поемам вината в случая.
- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
добре де 12 деня няма как да отидеш до еконт ли , ами даи адрес да ти ги доставят на място ,за такова оправдание незнам не звучи правдоподобно
-
- Автомобил:
- Двигател:
Какво означава това? "Опа!" казано с повече думи?Daniel Kuntov написа:...Поемам вината в случая.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Нямаш време, но поръчваш неща? Тук не става въпрос за 25лв., а за коректност. На теб обаче тази дума не ти е ясна - потърси я в гугъл...ако имаш време.Daniel Kuntov написа:Нямах време и нямаше начин да ги взема,за което се извинявам на колегата.Никога не съм искал да се получи така.Поемам вината в случая.
И какво ще стане ако утре поръчаш части за 500лв.? "Извинявай ама нямах време" може и да не мине, но както казах - ти си ми ясен

- Daniel Kuntov
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: GTI 2.0 8V AGG
williams_vn написа:добре де 12 деня няма как да отидеш до еконт ли , ами даи адрес да ти ги доставят на място ,за такова оправдание незнам не звучи правдоподобно
Как на място колега,нали по цял ден не съм у нас.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Като не си у вас си на работа - мястото е работата, карат ти го там и така 
Има една приказка - ако човек иска да свърши работа, намира начин, ако не иска, намира причини! С годините се потвърждава, та помисли за казаното от тебе какво е...

Има една приказка - ако човек иска да свърши работа, намира начин, ако не иска, намира причини! С годините се потвърждава, та помисли за казаното от тебе какво е...
Последна промяна от Петър Петров на Вто 12 мар 2013 21:45, променено общо 1 път.
- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
Защо поръчваш неща, като не можеш( не искаш) да си ги вземеш? 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Daniel Kuntov написа:williams_vn написа:добре де 12 деня няма как да отидеш до еконт ли , ами даи адрес да ти ги доставят на място ,за такова оправдание незнам не звучи правдоподобно
Как на място колега,нали по цял ден не съм у нас.
Защо се оправдаваш, като не си прав?
Как аз успях да си взема пратка, докато бях на 1000км от София?
- val286
- Автомобил: VW Touran 1T феислифт
- Двигател: 2008
Един мъж струва толкова колкото думата му.Един честен човек никога не взима думата си обратно!
- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
Аре изяжте го с парцалите. Мрънкате, че еди какво си направил и се крие и т.н. ето появи се извини се и "поема" вината си, какво повече искате? Много пък безгрешни излязохте всички. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Как точно я "поема" и къде, ако не е нахално да попитам?
Не останах с впечатлението, че си е взел пратката. А и да беше - "след дъжд - качулка".
Като тоя, дето ми праща една дреболия от 10-на дни. Първо каза, че щял да може в четвъртък, ама не уточни кой четвъртък точно - утре е втория поред.
Добре, че не ми е важно или спешно.

Не останах с впечатлението, че си е взел пратката. А и да беше - "след дъжд - качулка".
Като тоя, дето ми праща една дреболия от 10-на дни. Първо каза, че щял да може в четвъртък, ама не уточни кой четвъртък точно - утре е втория поред.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Freakylol написа:Аре изяжте го с парцалите. Мрънкате, че еди какво си направил и се крие и т.н. ето появи се извини се и "поема" вината си, какво повече искате? Много пък безгрешни излязохте всички.
Еми не, не я взел. Не, не съм безгрешен. Да, чест му прави на колегата, че си призна. И сега сигурно ще попиташ къде е "но"? Ами ето го - ако беше толкова коректен щеше да отиде и да поеме разходите поне в едната посока, а не да ме разиграва. Ако беше толкова коректен щеше да ги плати и в двете и да върне пратката (както всъщност са ми връщали и други пратки, но тогава не съм пускал тема).
И пак казах - в случая може би някои колеги би се изказал, че това са някакви "дребни боклуци", НО тези "дребни боклуци" могат да свършат работа на някой нали?
И какво ако се изпраща цял салон или комплект джанти - тогава еконта е към 40-50лв.? Тогава по-виновен ли ще е човека или не?
Казах вече, за мен "колегата" Даниел Кунтов ми е ясен! Пратката вече съм си я прибрал, което ми струваше 12лв., за което не си струва да си хабя нервите. Целта на темата беше, ако има някой който иска да работи с "колегата" да знае що за човек е!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”