има ли някой доволен сервиз на Теномаркет Европа???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
сервиз на Теномаркет Европа???
Колеги, някой ползвал ли е сервизните услуги на сервиз на Теномаркет Европа за гаранциона техника, че единия ми TV каза мяу
четох някакви отзиви в форумите, но те са направо ужасяващи
има ли някой доволен 
има ли някой доволен Последна промяна от evgenyh на Вто 13 фев 2007 10:13, променено общо 1 път.
Аз ползвах техния сервиз за един гаранционен фотоапарат Самсунг. След 3 месеца ходене по мъките си получих фотоапарата в същото положение както си беше. Съответно им теглих едни ... с инструкция какво да си направят гаранционната карта. И от мои познати разбрах, че не само с моя фотоапарат положението е такова!
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
Cherepaha написа:stilko написа:Аз ползвах техния сервиз за един гаранционен фотоапарат Самсунг. След 3 месеца ходене по мъките си получих фотоапарата в същото положение както си беше. такова!
Същата история и при мен, ама с домашно кино Самсунг. За нищо не стават. И двете, Самсунг и К&К
за КиК не знам, но докато съм жив самсунг и нео няма да си купя при никакви обстоятелства
- Jogo_1
- Автомобил:
- Двигател:
Преди бачках в една фирма която има договор за ремонт на ПЦ-та с марка НЕО /търговска марка на техномаркета / реално погледнато винаги всичко е било ок/доставяха си частите и не са правели шмекерий. Но за телевизори си нямам идея.
Според мен разпитай познати от кой гаранционен сервиз са доволни, и давай там. Много зависи от самите хора в сервиза как ще се нагърбят с нещата. Задължително си вземи протокола за приемане, и трябва да се подпишеш в един дневник за приемане на рекламаций, 30 дена е максималния срок за отремонтирване, и първо се убеди на място че телевизора бачка и после подписвай документа за извършен ремонт, , ако имаш касова бележка може и да споменеше комисията за защита на потребителите, винаги действа
.
Успех
Според мен разпитай познати от кой гаранционен сервиз са доволни, и давай там. Много зависи от самите хора в сервиза как ще се нагърбят с нещата. Задължително си вземи протокола за приемане, и трябва да се подпишеш в един дневник за приемане на рекламаций, 30 дена е максималния срок за отремонтирване, и първо се убеди на място че телевизора бачка и после подписвай документа за извършен ремонт, , ако имаш касова бележка може и да споменеше комисията за защита на потребителите, винаги действа
Успех
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преди 2-3 години купих подарък на родителите си телевизор от Технополис (LG). Един ден се обаждат, че дал фира, като отидох отзад даже понамирисваше - не знам какво му е беше думнало. Отворих гаранционната карта и най-близкият сервиз беше Роял сервиз електроникс на бул. Г. М. Димитров срещу офиса на Мултигруп. Денят беше Събота и без особена надежда звъннах все пак да видя дали някой ще вдигне. Отсреща се обадиха и казаха да го докарам. Занесох го и на следващия ден (Неделя) ми звънят да съм дойдел да си го прибера, бил готов.
Верно бяха го поправили и оттогава досега не е мръднал.
Слава Богу, досега това ми е бил единствения допир със сервиз за телевизори. А за сервиза на К&K и аз съм чел много кофти отзиви, та ако там нищо не направят може да опиташ в този - скоро минавах оттам и работи.
Верно бяха го поправили и оттогава досега не е мръднал.
Слава Богу, досега това ми е бил единствения допир със сервиз за телевизори. А за сервиза на К&K и аз съм чел много кофти отзиви, та ако там нищо не направят може да опиташ в този - скоро минавах оттам и работи.
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
ами занесох го, в дружба(Фунаи е ТВ-то), казаха ми след 10 дни, ако станело по рано ще ли да се обадят - после гледам в квитанцията пише "предполагаема дата на завършване - 15.03"
, та така, сега ще видим. Понеже проблема е че няма ток, силно се надявам да е гръмнал само някой предпазител и да ме привикат до ден, два ама... 
Върни се в “ОФФ-Топик - други”