Поредните вандали... :(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- doko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Поредните вандали... :(
Преди малко се прибирам от Самоков. Бяхме на риба за пастърва. Паркирахме колата на има няма 50 метра от нас, ама нямаше видимост към нея. След има няма 40 минутки заварихме колата без сд, туба, усилвател, въдици, инструменти за кола, дрехи, и много важни документи + някои и друг лев.........
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Съчуствам ти колега!!!
Да си кажа чесно трябва да се научим да се пазим в тази държава, иначе никой няма да ни опази!!!
Законите в българия са точно както са описани в "Кодекса на Шопа"
Цитирам:
"Зaкoнo е тесна врата у широко поле. Само улaвитe минувaт у него. "
Аз лично преди време познавах един апаш.Та при поредната му кражба следователя му беше търсил парички за да не го закача.
Така че ако нямаш застраховка просто стисни усни и погледни напред, напсуваи цялата система и следващия път или колата пред очите или с колелото!!!
П.п. Онзи ден бях оставил един подарък ( някакъв си миксер) в колата.Трябваше да доидат да си го вземат - ама като стана 21:00 ходих им го закарах че иначе рискувам да остана без стъкло.Аве ............ напълно съм се отчаял от татковината ни!!!
Да си кажа чесно трябва да се научим да се пазим в тази държава, иначе никой няма да ни опази!!!
Законите в българия са точно както са описани в "Кодекса на Шопа"
Цитирам:
"Зaкoнo е тесна врата у широко поле. Само улaвитe минувaт у него. "
Аз лично преди време познавах един апаш.Та при поредната му кражба следователя му беше търсил парички за да не го закача.
Така че ако нямаш застраховка просто стисни усни и погледни напред, напсуваи цялата система и следващия път или колата пред очите или с колелото!!!
П.п. Онзи ден бях оставил един подарък ( някакъв си миксер) в колата.Трябваше да доидат да си го вземат - ама като стана 21:00 ходих им го закарах че иначе рискувам да остана без стъкло.Аве ............ напълно съм се отчаял от татковината ни!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”