сервиз на Теномаркет Европа???

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

сервиз на Теномаркет Европа???

Мнениеот evgenyh » Вто 13 фев 2007 10:05

Колеги, някой ползвал ли е сервизните услуги на сервиз на Теномаркет Европа за гаранциона техника, че единия ми TV каза мяу :idea: четох някакви отзиви в форумите, но те са направо ужасяващи :horror: има ли някой доволен :wink:

Последна промяна от evgenyh на Вто 13 фев 2007 10:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Вто 13 фев 2007 10:08

Доволни от сервиз на К&К? Двете неща взаимно се изключват.

И все пак се обади на Nii, ако се закучи много работата :wink:

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Вто 13 фев 2007 10:23

мда носи го направо в сервиза в дружба до митницата.
ако се закучи работата се обади - ще бутнем едно рамо.

п.с. ако телевизора е НЕО... не се обаждай :) те са си мъртвородени и с всеки ремонт стават все по-зле...

stilko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stilko » Вто 13 фев 2007 11:54

Аз ползвах техния сервиз за един гаранционен фотоапарат Самсунг. След 3 месеца ходене по мъките си получих фотоапарата в същото положение както си беше. Съответно им теглих едни ... с инструкция какво да си направят гаранционната карта. И от мои познати разбрах, че не само с моя фотоапарат положението е такова!

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Вто 13 фев 2007 12:19

stilko написа:Аз ползвах техния сервиз за един гаранционен фотоапарат Самсунг. След 3 месеца ходене по мъките си получих фотоапарата в същото положение както си беше. такова!

Същата история и при мен, ама с домашно кино Самсунг. За нищо не стават. И двете, Самсунг и К&К :twisted:

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Вто 13 фев 2007 13:14

Cherepaha написа:
stilko написа:Аз ползвах техния сервиз за един гаранционен фотоапарат Самсунг. След 3 месеца ходене по мъките си получих фотоапарата в същото положение както си беше. такова!

Същата история и при мен, ама с домашно кино Самсунг. За нищо не стават. И двете, Самсунг и К&К :twisted:

за КиК не знам, но докато съм жив самсунг и нео няма да си купя при никакви обстоятелства

Потребителски аватар
Jogo_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jogo_1 » Вто 13 фев 2007 14:38

Преди бачках в една фирма която има договор за ремонт на ПЦ-та с марка НЕО /търговска марка на техномаркета / реално погледнато винаги всичко е било ок/доставяха си частите и не са правели шмекерий. Но за телевизори си нямам идея.

Според мен разпитай познати от кой гаранционен сервиз са доволни, и давай там. Много зависи от самите хора в сервиза как ще се нагърбят с нещата. Задължително си вземи протокола за приемане, и трябва да се подпишеш в един дневник за приемане на рекламаций, 30 дена е максималния срок за отремонтирване, и първо се убеди на място че телевизора бачка и после подписвай документа за извършен ремонт, , ако имаш касова бележка може и да споменеше комисията за защита на потребителите, винаги действа :).
Успех

Потребителски аватар
Miki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Miki » Вто 13 фев 2007 15:43

Преди 2-3 години купих подарък на родителите си телевизор от Технополис (LG). Един ден се обаждат, че дал фира, като отидох отзад даже понамирисваше - не знам какво му е беше думнало. Отворих гаранционната карта и най-близкият сервиз беше Роял сервиз електроникс на бул. Г. М. Димитров срещу офиса на Мултигруп. Денят беше Събота и без особена надежда звъннах все пак да видя дали някой ще вдигне. Отсреща се обадиха и казаха да го докарам. Занесох го и на следващия ден (Неделя) ми звънят да съм дойдел да си го прибера, бил готов. :shock :shock :shock
Верно бяха го поправили и оттогава досега не е мръднал.
Слава Богу, досега това ми е бил единствения допир със сервиз за телевизори. А за сервиза на К&K и аз съм чел много кофти отзиви, та ако там нищо не направят може да опиташ в този - скоро минавах оттам и работи.

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Сря 14 фев 2007 2:06

ами занесох го, в дружба(Фунаи е ТВ-то), казаха ми след 10 дни, ако станело по рано ще ли да се обадят - после гледам в квитанцията пише "предполагаема дата на завършване - 15.03" :shock , та така, сега ще видим. Понеже проблема е че няма ток, силно се надявам да е гръмнал само някой предпазител и да ме привикат до ден, два ама... :wink:

Потребителски аватар
Jogo_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jogo_1 » Сря 14 фев 2007 3:18

Не се шашкай за дата-та, това е законовия срок от 30 дена, просто се застраховат :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”