Проблем със Скайп
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- klimata
- Автомобил: Polo
- Двигател:
- Контакти:
Проблем със Скайп
Момчета,ако някой го е спохождал такъв проблем да помага.Като отворя скипето,вписва ме и се минимизира сам.Кликвам в/у него и цъ,нищо не става.Махнах го,сложих най-новата версия и пак същото.
- N0rdisk
- Автомобил:
- Двигател:
Надявам се колега пуснал темата да не се сърди обаче и аз имам един проблем със Скайп и искам да питам.
Проблема е в това че другите ме чуват адски лошо и тихо, не е от микрофона щото взех от един приятел неговия и пак същото. Трябва да се напъвам и да крещя баш в микрофона за да ме чуят.
Интернета ми е кабелен неограничен, дали проблема може да е от компа щото тои си е щайга общо взето
Немам си на идея
Проблема е в това че другите ме чуват адски лошо и тихо, не е от микрофона щото взех от един приятел неговия и пак същото. Трябва да се напъвам и да крещя баш в микрофона за да ме чуят.
Интернета ми е кабелен неограничен, дали проблема може да е от компа щото тои си е щайга общо взето
Немам си на идея
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем със Скайп
klimata написа:Момчета,ако някой го е спохождал такъв проблем да помага.Като отворя скипето,вписва ме и се минимизира сам.Кликвам в/у него и цъ,нищо не става.Махнах го,сложих най-новата версия и пак същото.
Колега ако не си го оправил още влез във старт менюто и там във Find->Files or Folders пишеш скайп и триеш всичко което ти се появи без папката My Skype Recived Files.После инсталираш на ново и 99% че ще се оправи

Върни се в “ОФФ-Топик - други”