Оригинална навигация или купувана?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Оригинална навигация или купувана?
Ще се купува нова кола и съм се спрял на новия Seat Leon 2.0 TDI, но остана един въпрос. Да давам ли +4850лв за вградена навигация или да си взема допълнително за +2500лв? Казаха ми, че за вградената още няма карти за България, но тук и не ми трябва. Някой ползвал ли е вградената? Предполаган на Passat B5/B6 и Golf IV/V е същата.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Мислех го и това, но с PDA не ми е много удобно затова искам да е вградена, а и говорим все пак за нова кола която ще карам поне 5 години. След разговор с един от Технополис останах малко изненадан. Цената и на допълнително монтираната не е много по-ниска, 2500 е самото устройство, отделно модул за GPS, отделно TV тунер, отделно антена и цената отиде на оригиналната. Сега въпроса е само кой софтуер ще е по-добър.
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
И аз съм за оригинала-даже сега на бащами смятаме да му дослагваме оригинална на Аудито.Ама помисли малко-5к за навигация която не е много сигурно дали ще проработи за БГ в близките години/уж ще ама/,догодина ще и падне цената/всички знаем кво става с електрониката/и можеш да сложиш за по-малко пари.Не говоря варианта който ти казах за баща ми на старо от ебей-там най-скъпата оригинална за Ауди А6 е 400 евро ,а само монитори има и по 50-100.Аз бих ползвал ези пари за DSG кутия ,или кожен салон.
P.S.В техномаркет са толкова пари щото още няма ГПС за БГ и тва е неразпространена стока/разбирай спекулативна/-живот и здраве като го вкарат и като се напълни пазара глей кво става.
P.S.В техномаркет са толкова пари щото още няма ГПС за БГ и тва е неразпространена стока/разбирай спекулативна/-живот и здраве като го вкарат и като се напълни пазара глей кво става.
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
според мен трябва да си абсолютно луд да дадеш 5000лв лични пари за навигация (па ако ще от совалката Дискавъри да е свалена)
България не е толкова голяма че да ти трябва, на повечето места има табели, а и ако няма - обикновена карта за 3 лв ще те закара на същото място за същото време.
а и това не е някакъв джип, дето да отидеш на лов и да се загубиш в гората.
аз прекосих 10 пъти европа надлъж и нашир и се загубих само 1 път в Дюселдорф и 1 път в Швейцария, като имах в себе си само някакъв смотан атлас.
с 1 дума -
България не е толкова голяма че да ти трябва, на повечето места има табели, а и ако няма - обикновена карта за 3 лв ще те закара на същото място за същото време.
а и това не е някакъв джип, дето да отидеш на лов и да се загубиш в гората.
аз прекосих 10 пъти европа надлъж и нашир и се загубих само 1 път в Дюселдорф и 1 път в Швейцария, като имах в себе си само някакъв смотан атлас.
с 1 дума -

- Rabbit_TDI
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”