заглавието е малко потресаващо,но ето за какво иде реч:
напоследак наблюдавам 1 явление при което виждам в много голями нарушения учебни автомобили.изпреварвания-забранени,престроявания-забранени.днес дори ме засече учебен автомобил с инструктор вътре и управляван от едно момче на мойта възраст което се учи да шофира.на следващото кръстовище-учебна 190-тка е застанала на лентата за направо,светофара светва и БАМ на дясно и за 2 бройки се разминава с колата която завиваше от дясната лента,а инструктова си пуши и говори по телефона.
и после тея хара така и не се научават да карат качествено и може да убият някого по пътя:evil:
Инструктор=Убиец!?!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Колега нищо ново под слънцето навсякъде инструкторите са занижили изискванията си към курсистите,айде тия да минат другите чакат.От лични наблюдения поне на 40% от инструкторите трябва да им се забрани да практикуват професията.Аз даже си имам любим инструктор два пъти изпадаме в конфликт
и то на места по който съм минавал стотици пъти,просто гледат да ги претупат пък после те ще се научат,но на наш гръб! 

-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Аз в момента карам курсовете, и мога да кажа че съм доста доволен от моя инструктор. ( няма да споменавам фирма за да не става реклама, макар че наистина бих искал да похваля автошколата
).
От както съм почнал да карам с учебната кола досега никой път ама никой път някой шофьор не ми е правил нито забележка нито ми е теглил някоя майна. Инструктора ми постоянно обяснява от къде да се минава как да се минава и се съобразява с другите шофьори!
Мога да кажа ЕВАЛА на такива инструктори и такива фирми.
Малко са останали инструкторите които наистина целят да те научат на нещо.

От както съм почнал да карам с учебната кола досега никой път ама никой път някой шофьор не ми е правил нито забележка нито ми е теглил някоя майна. Инструктора ми постоянно обяснява от къде да се минава как да се минава и се съобразява с другите шофьори!
Мога да кажа ЕВАЛА на такива инструктори и такива фирми.
Малко са останали инструкторите които наистина целят да те научат на нещо.

- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Аз също съм останал много доволен от моя инструктор. Само добри неща мога да кажа за него
Винаги ме е съветвал и обеснявал къде как и защо
(Имам книжка т.е. не карам сега курсовете но където и да го видя го поздравявам и ходя до фирмата от време на време
) Не съм доволен само от 1 нещо... аз искарах курса на БМВ 3-та серия а той веднага след това взе Голф 5 1.9 TDI
Обещал ми е някой ден като е свободен да го даде да го покарам малко извънградско
Ако модераторите разрешат мога да кажа фирмата 

- OuT-OF-CoNtRoL
- Автомобил:
- Двигател:
Така е и аз съм имал много срещи с тези РЕНЕГАТИ на пътя , задминават ме с бясна скорост минавайки по релсите, не спират на трамваи , имах и дори един критичен случай там при моста на влюбените , където за да завиеш на ляво трябва да пресечеш едната улица и тогава се завива на ляво , ония пича обаче реши точно пред мене да завие в първата (демек да влезне в насрещното) точно пред мене , та се наложи да се изявявам като професионален каскадйор , чувството не беше много приятно ..... а ония пича ме гледа отвътре и вдига ръце , а инструктора му беше някаква БАБА
за първи път виждах такова нещо , жена с бели коси на години , прилично "смачкана" от животи , учеше , някакъв гангстер как да кара , е поне до тоя момент , не го беше научила особено много
та така , опасна работа са си "У"-тата

- Commander_Keen
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: RH 88 Auto
- Контакти:
Честно казано и аз останах доволен от моя инструктор,който ме научи уж добре да карам,като изклиучим факта,че карам от 12 годишен,но преподаваше доста добре човека...подчертавам "ПРЕПОДАВАШЕ",защото съм се возил докато ъой кара по маршрутите по които сме минавали с него и правеше 90% от възможните нарушения,все едно,че нищо не е станало....даже веднъж се караха с един в движение....ПИЧ.Той самия ми е казвал как като излиза извън София си маха "У"-то от покрива,за да не срами колегите и да не създава лошо впечатление.
Но човека преподаваше много добре,а има такива(Разкази от приятели) които преподават само за да претупат нещата и да вземат пари...е тях не трябва да ги има...!!!
Но човека преподаваше много добре,а има такива(Разкази от приятели) които преподават само за да претупат нещата и да вземат пари...е тях не трябва да ги има...!!!
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
tyo написа:Kahn_Fan написа:Аз в момента карам курсовете, и мога да кажа че съм доста доволен от моя инструктор. ( няма да споменавам фирма за да не става реклама, макар че наистина бих искал да похваля автошколата...
Нали не са давали за нея в "Господари на ефира"
п.п. коя е МаSha
Ако бяха давали нея в господарите щях да се похваля, че ще исках и мене да дават по Тв-то.
Ами Masha e Мария Шарапова

Последно неразбрах мога ли да кажа фирмата или да си я пазя за мен само.

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jd
Аз също съм много доволен от моя инструктор. Като се има впредвид че не се бях качвал на кола да карам, мисля че се справи с мен доста добре. И всеки път като се засечем си говорим, махаме и т.н.
Иначе и той като си кара съм го виждал да си прави простотии, но в наше село без простотия май до никаде не се стига. Единствено не ме научи да паркирам, но аз сам си се научих 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”