Знаете, че като не знам нещо се допитвам до вас. Та бихте ли споделили ефикасен метод да не хъркам Благодаря.
Знаете, че като не знам нещо се допитвам до вас. Та бихте ли споделили ефикасен метод да не хъркам
bobo7 написа: има и некви неща за нос

Дай телефона на жена ти, да и кажа как да се отърве от хъркането ти...rosy написа:Дори и една колежка ми каза, че хъркам
vasstop написа:Дай телефона на жена ти, да и кажа как да се отърве от хъркането ти...rosy написа:Дори и една колежка ми каза, че хъркам![]()

chefito написа:колко кила си? аз като бях 70 гък не казвах....сега на 90 малко включвам дъскореницата...
това с кръвното може ли да ми се обясни логически, че мойто е малко височко...

Фактори, които благоприятстват появата на проблема, са: наднорменото тегло и особено затлъстяването, спането по гръб, алкохола, тютюнопушенето, наркотиците, определени медикаменти, напредването на възрастта, бременността. При наднорменото тегло имаме натрупване на мазнини около врата и допълнително притискане на меката тъкан в устната кухина, а оттам и блокиране на въздушния поток. Спането по гръб обикновено води до отваряне на устата, което предизвиква притискане на меката тъкан и отново блокиране на въздушния поток. Алкохолът, наркотиците и някои лекарства (антидепресантите) отпускат мускулатурата в устната кухина и също причиняват хъркане.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 59 госта