Благодаря.
bobo7 написа: има и некви неща за нос
Дай телефона на жена ти, да и кажа как да се отърве от хъркането ти...rosy написа:Дори и една колежка ми каза, че хъркам
vasstop написа:Дай телефона на жена ти, да и кажа как да се отърве от хъркането ти...rosy написа:Дори и една колежка ми каза, че хъркам![]()
chefito написа:колко кила си? аз като бях 70 гък не казвах....сега на 90 малко включвам дъскореницата...
това с кръвното може ли да ми се обясни логически, че мойто е малко височко...
Фактори, които благоприятстват появата на проблема, са: наднорменото тегло и особено затлъстяването, спането по гръб, алкохола, тютюнопушенето, наркотиците, определени медикаменти, напредването на възрастта, бременността. При наднорменото тегло имаме натрупване на мазнини около врата и допълнително притискане на меката тъкан в устната кухина, а оттам и блокиране на въздушния поток. Спането по гръб обикновено води до отваряне на устата, което предизвиква притискане на меката тъкан и отново блокиране на въздушния поток. Алкохолът, наркотиците и някои лекарства (антидепресантите) отпускат мускулатурата в устната кухина и също причиняват хъркане.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта