може ли човек да бъде съден за това че е ударил шамар на някой,
и изобщо има ли такава възможност , взимат ли се показания на свидетели и как изобщо се процедира. ако има запознати да споделят.
СЪД ЗА ШАМАР
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
абе за всичко може да съдиш,
въпросът е има ли некакъв шанс да спечелиш
ако има свидетели, мисля, че можеш
за лека телесна повреда или некаква такава тъпня ще е малко пари
но ако можеш да го осъдиш за уронване на престиж или нанасяне на морални щети ее тогава може и да има кльопачка
ама не и в БГ според мен
въпросът е има ли некакъв шанс да спечелиш
ако има свидетели, мисля, че можеш
за лека телесна повреда или некаква такава тъпня ще е малко пари
но ако можеш да го осъдиш за уронване на престиж или нанасяне на морални щети ее тогава може и да има кльопачка
ама не и в БГ според мен
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
momo 1 написа:глобата в какъв размер може да бъде и на пострадалия ли се дава .
това медицинско с лека телесна повреда от един шамар може ли да се направи по точно дали някой доктор ще го направи изобщо
п.с А под умрела работа какво да се разбира
Зависи от шамара и кого съдиш..То и за обида можеш да съдиш ма присъдите са едни символични - ще си загубиш 1-2години за морално удовлетворение...
- Sara_Bold
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bobo7 написа:а за тежка как седи процедурата?>
Тежката телесна се наказва с лишаване от свобода от 3 до 10 години,НО тежката телесна е-причиняване на постоянна слепота с едното или с двете очи,постоянна глухота,загуба на бъбрек или част от белия дроб,постоянно разстройство но здравето,което трябва да е опасно за живота.
Най-често срещани са средните телесни,при които лишаването от свобода е до 5 години.
- cheren_golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
може ли човек да бъде съден за това че е ударил шамар на някой,
и изобщо има ли такава възможност , взимат ли се показания на свидетели и как изобщо се процедира. ако има запознати да споделят.
КОго си бил бре

НЕма се коркаш преди време ме поводиха малко по полицията , за неща които не съм направил , но случая беше идентичен.
Фалшиво медицинско и жалба от тъжител .
Е до съд не се стигна
Успех
-
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател: CAXA 2012
мен веднъж ме нападнаха две дроги от квартала,прекалих със самозащитата и за средна телесна повреда,без предишни провинения ме освободиха от наказателна отговорност и ми наложиха 500лв глоба.
имаше смекчаващи вината обстоятелства-извиках линейка и го придружих до пирогов,бяха двама човека и ме нападнаха през нощта...
за шамар трябва да водите гражданско дело със свидетели и всички салтанати,като ищеца депозира 10 процента от сумата,която иска като обезщетение
имаше смекчаващи вината обстоятелства-извиках линейка и го придружих до пирогов,бяха двама човека и ме нападнаха през нощта...
за шамар трябва да водите гражданско дело със свидетели и всички салтанати,като ищеца депозира 10 процента от сумата,която иска като обезщетение
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Aко има свидетели може да съдиш за шамар ама после е едно разкатаване.
Важното е като съдиш да си намериш свидетели, в нокои случай този когото съдиш естествено че ще си намери свидетели дори и да не са били там, важното е да го направиш и ти. Колкото повече свидетели събереш толкова по голям шанс имаш за делото.
Важното е като съдиш да си намериш свидетели, в нокои случай този когото съдиш естествено че ще си намери свидетели дори и да не са били там, важното е да го направиш и ти. Колкото повече свидетели събереш толкова по голям шанс имаш за делото.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”