Застрахователна Компания Олимпик- никога повече
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Pokerstars
- Автомобил: Audi A4 B7
- Двигател: 2006
Застрахователна Компания Олимпик- никога повече
През почивните дни се случи леко ПТП, един мотор спря в мен виновен бях аз, по моята кола нямаше поражения, по мотора имаше минимални ожулвания. Писахме двустранен протокол със съдействието по телефон на застрахователен агент. С протокола всичко мина както трябва.В последствие от удара мотора е имал пукнат капак на двигател и маслото му е изтекло. Подчертавам, че по време на писането на протокола мотора си беше в движение, човека си го е закарал на паркинг. Вчера 7.05.2013г. собственика на мотора отива да завежда щета в З.К. "Олимпик", но понеже след като е изтекло маслото мотора вече не е в движение, от там му заявяват, че няма да уважат този протокол. Намерих телефон на тези които се занимават със щетите в същата застрахователна компания и най културно [b]се опитах да разбера защо не искат да уважат протокола. И започна интересното, в момента , в който се сетиха за кой случай става въпрос този индивид ми се развика по телефона да не съм го занимавал с глупости, как съм бил нямал обща култура,нямал време да се занимава с мене и куп глупости и ми затвори телефон. Звънна отново и два пъти ми се отхвърляше обаждането. Все пак ми дигна и пак започна да крещи като аз се опитах да му обясня какво точно се е случило, а той ми крещеше ,че не го интересува и бил зает. От написаното ясно си личи как от тези "Олимпик" просто не искат да плащат, отношението беше меко казано просташко.
Пиша това с цел да предпазя други хора от тази З.К. "Олимпик"- дават ниска цена на гражданска отговорност-но не искат да плащат при щети. Моята гражданска е на 4 равни вноски и е ясно, че няма да им дам и лев повече и се прехвърлям към други. Един човек да се откаже заради тази тема от тях ще се радвам.
Тъпото в цялата ситуация е, че щетите са за не повече от 120-130 лв според собственика на мотора (без изтеклото масло). Разбрахме се с човека и аз ще му поема всички разходи по ремонта, но отношението на "Олимпик" не беше нормално и на служителя казах, че като ми взимат парите имат време за мен но да ме изслушат-не!Правете си изводите.
п.п. Сега ще им пиша на тези по и-мейл с линк към тази тема и дано могат по някакъв начин да чуят разговора между мен и въпросния служител.
[b]НИКОГА ПОВЕЧЕ ЗАСТРАХОВАТЕЛНА КОМПАНИЯ ОЛИМПИК
Пиша това с цел да предпазя други хора от тази З.К. "Олимпик"- дават ниска цена на гражданска отговорност-но не искат да плащат при щети. Моята гражданска е на 4 равни вноски и е ясно, че няма да им дам и лев повече и се прехвърлям към други. Един човек да се откаже заради тази тема от тях ще се радвам.
Тъпото в цялата ситуация е, че щетите са за не повече от 120-130 лв според собственика на мотора (без изтеклото масло). Разбрахме се с човека и аз ще му поема всички разходи по ремонта, но отношението на "Олимпик" не беше нормално и на служителя казах, че като ми взимат парите имат време за мен но да ме изслушат-не!Правете си изводите.
п.п. Сега ще им пиша на тези по и-мейл с линк към тази тема и дано могат по някакъв начин да чуят разговора между мен и въпросния служител.
[b]НИКОГА ПОВЕЧЕ ЗАСТРАХОВАТЕЛНА КОМПАНИЯ ОЛИМПИК
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Re: Застрахователна Компания Олимпик- никога повече
осетих ги аз и си поднових новата ГО в друга компания,иначе и аз бях при тях 

- maloumnik
- Автомобил:
- Двигател:
На мен ми предстои подновяване на гражданската, предвид ниската цена се бях ориентирал към тях. Но след прочетеното, няма как да стане. Ще бъде в друга компания (то и без това разликата е 10лв.). Мерси за предупреждението.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
При настъпване на пти и 2 те мпс са във движение както сте писали по протокол всичко е ок. Но пича с мотора на другия ден обявява че мотора не е в движение и го режат защото двустранен протокол се попълва само като мпс са в движение и няма пострадали.При подписване на протокола всичко е ок мотора се движи на другия ден мотора не е в движение и се получава разлика 

- Pokerstars
При това положение мисля, че З.К. Олимпик не са прави, защото и КАТ да бяха дошли и двете превозни средства щяха да са в движение. Нали уж за това има повторен оглед, ако в първия път не са описали всичко да се коригират. Тч самата ситуация е странна и сигурно се се случва често, но отношението на служителя към мен беше недопустимо, не може да ми крещи и да ми затваря телефона. За какво тогава е този телефон. Както и да е, за мен този случай е приключил. Но да се правят за няма и 150 лв е смешно. Смешна компания.
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
santo_trafficante написа:При настъпване на пти и 2 те мпс са във движение както сте писали по протокол всичко е ок. Но пича с мотора на другия ден обявява че мотора не е в движение и го режат защото двустранен протокол се попълва само като мпс са в движение и няма пострадали.При подписване на протокола всичко е ок мотора се движи на другия ден мотора не е в движение и се получава разлика
Това си е самата истина!
Pokerstars написа:При това положение мисля, че З.К. Олимпик не са прави, защото и КАТ да бяха дошли и двете превозни средства щяха да са в движение. Нали уж за това има повторен оглед, ако в първия път не са описали всичко да се коригират. Тч самата ситуация е странна и сигурно се се случва често, но отношението на служителя към мен беше недопустимо, не може да ми крещи и да ми затваря телефона. За какво тогава е този телефон. Както и да е, за мен този случай е приключил. Но да се правят за няма и 150 лв е смешно. Смешна компания.
И ти си прав колега - пиши, но резултат няма да има...
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Никой не ви е виновен че не може да се оправите с протокола и да се разберете кой какво ще заявява като щета:) Като не сте съгласни си викате кат да ви напишат един протокол и един акт и всичко е ток и жица.Pokerstars написа:При това положение мисля, че З.К. Олимпик не са прави, защото и КАТ да бяха дошли и двете превозни средства щяха да са в движение. Нали уж за това има повторен оглед, ако в първия път не са описали всичко да се коригират. Тч самата ситуация е странна и сигурно се се случва често, но отношението на служителя към мен беше недопустимо, не може да ми крещи и да ми затваря телефона. За какво тогава е този телефон. Както и да е, за мен този случай е приключил. Но да се правят за няма и 150 лв е смешно. Смешна компания.
- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Протокола принципно трябва да се регистрира в КАТ - така е според наредбата. Обаче тогава ще има и акт за виновния водач.
Иначе ако му платиш поправката на мотора го направи по банков път и в платежното нареждане опиши точно кой на кого плаща и за какво, ако има място. След това имаш право платените пари да ги търсиш от застрахователя – ЗК Олимпик. лошата новина е че това може да стане само по съдебен ред, а за тази сума просто не си заслужава. Ако мислиш да сезираш КФН резултат няма да има гарантирам ти го 1 000 000 %. И моята ГО е в Олимпик и предвид ниската цена не се учудвам на написаното. Определено и аз от следваща вноска ще се прехвърля другаде.
Иначе ако му платиш поправката на мотора го направи по банков път и в платежното нареждане опиши точно кой на кого плаща и за какво, ако има място. След това имаш право платените пари да ги търсиш от застрахователя – ЗК Олимпик. лошата новина е че това може да стане само по съдебен ред, а за тази сума просто не си заслужава. Ако мислиш да сезираш КФН резултат няма да има гарантирам ти го 1 000 000 %. И моята ГО е в Олимпик и предвид ниската цена не се учудвам на написаното. Определено и аз от следваща вноска ще се прехвърля другаде.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Може да се прехвърлите към други 3 застр. компани който не плащат щетите по зелена карта
Заради тях сега може да сложат още един данък към Г.О. от 1.06.2013
Тея З.К. са от сериозните 

- Pokerstars
Сумата за мен е смешна и нямам намерение да си я търся, водача на другото п.с. е пич.По закон си мислех, че имаме право - не аз а другия водач да иска обезщетение,но от последвалите обстоятелства излиза , че не може.Няма как да предвидим, че на мотора ще му изтече маслото, бил е пукнат капака към момента на писане на протокола той си беше в движение,човека си го е закарал на собствен ход. Но не може по такъв мизерен начин тези веднага да се оправдават.Те губят клиенти по този начин-застрахователни компании има много-радвам се, че и други хора ще се откажат от тях, а и те това си заслужават. Истината е, че не им се плаща, но някакъв селтак да ми крещи по телефона, аре няма нужда.
Да продължават само така, та всичките им клиенти да се преориентират към други.
Да продължават само така, та всичките им клиенти да се преориентират към други.
- Pokerstars
siso_k написа:Протокола принципно трябва да се регистрира в КАТ - така е според наредбата. Обаче тогава ще има и акт за виновния водач.
Протокола е регистриран в КАТ-от там ни издадоха номер.
защо отказват да признаят протокола ? нали е подписан от двете страни и всичко си му е ОК. Ако потърпевшия има други претенции, да си ги предяви отделно, пък те ако преценят да му ги признават. Така, ще си платят описаното в протокола, а за останалото двете страни ще се разберат. Т.е. не разбрах що не им вземете някви пари, а останалото да го доплатиш ти щом онзи е пич ?!
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
За съжаление всички застрахователи май са мошеници. И при друг застраховател да се беше случило резултата едва ли щеше да е различен. Просто злоупотребяват, че в Бг съдебната система е трагична и затова си лъжат и мажат на поразия.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Нищо лично към никого, много кофти случка колега, искрено ти съчувствам! Затова си носиш поука занапред. Викаш си КАТ, дори и да ти пишат АКТ, ако си виновен си носиш последствията, и дори и те да допуснат такава грешка, ти си чист пред момчето. Нека не забравяме, че няма не наказано добро, евала, че не се е стигнало до бой и до разправии. Но не жалете КАТ, викайте ги, ще си спестите доста разправии! Макър, че и те грешът доста!
застраховател Олимпик
застраховател Олимпик

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
santo_trafficante написа:... други 3 застр. компани който не плащат щетите по зелена карта... Тея З.К. са от сериозните
Кой това, ако не е тайна? Че жената има една щета в ДЗИ миналия месец, да не пие студена вода...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”