Колеги проблем и то голям?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Колеги проблем и то голям?

Мнениеот DIABLO 666 » Чет 22 фев 2007 0:24

значи обръщам се към хората с Голф 4 1.6 или такива дето са се сблъсквали със следния проблем,та значи.при подаване и отпускане на газта се получава едно придръпване каточели ти е скъсан тампон на двигатела,одеве махнах въздушния филтър+кутията и какво да видя като е на скорост колата и я бутна там дето е тампона при скоростите се движи и има откъснати парченца от гумата на тампона,та въпроса ми е нормално ли е там да се движи защото цялата изработка е много странна - захвата на тампона и начина по който е захванат в някакво легло и за скоростите.малко е заплетено обяснението ми но ми се спи.дано успеете да ми помогнете с съвети и предложения че в неделя съм на път а неми се иска да ми изпадне двигателя по витиня.

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Чет 22 фев 2007 2:30

Моят Голф е с 2.0 двигател но има същият тампон отзад до скоростната кутия. Не е нормално да се движи, явно е скъсан. Двигателя ти няма да изпадне, но гледай да го смениш колкото си може по скоро за да не развали и другите от много клатене на двигателя.

Нали за това чудо говорим: Изображение

(1J0199851AA тук струва между $30 и $50)

Потребителски аватар
DIABLO 666
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Чет 22 фев 2007 8:58

снимах го но нямам как да го кача на компа.има една като кутия П-образна която е хваната с 2 болта май за рога седи точно под кутията за въздушния филтър,а планката дето седи тампона е хваната пак с 2 болта за кожуха на скоростите.пада се от страната на шофьора.дай снимка да го видя и ще мога да ти кажа дали е това

Потребителски аватар
DIABLO 666
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Чет 22 фев 2007 8:59

20vTurbo написа:Моят Голф е с 2.0 двигател но има същият тампон отзад до скоростната кутия. Не е нормално да се движи, явно е скъсан. Двигателя ти няма да изпадне, но гледай да го смениш колкото си може по скоро за да не развали и другите от много клатене на двигателя.

Нали за това чудо говорим: Изображение

(1J0199851AA тук струва между $30 и $50)

а това е отдолу аз говоря непосредствено под въздушния филтър,долу непотдава а този дето е хванат на самите скорости мърда.

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Чет 22 фев 2007 17:26

Изображение

Това ли е? Това държи скоростната кутия от към пасажерската страна за рога.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 22 фев 2007 17:34

Според мен говориш не за тампона на скоростите а за левия тампон на двигателя според описанието! Пробвай да паркираш колата на страничен наклон /някой бордюр/ като наклона да е към този тампон и като палиш се ослушай за тропане от тази посока,ако има значи със сигурност е за смяна. По принцип може да мърда малко,но ако става лесно и на ръка и е голям хода значи пак си е за смяна. Според мен няма проблем да покараш и така но както каза колегата при първа възможност го сменяй-става за 20мин при кадърен найстор:)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”