запитване за предплатена сим карта
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: clio
- Двигател:
запитване за предплатена сим карта
Здравейте отново,искам да ви питам...значи положението е малко сложно-имам предплатена карта на вива-та(по необясними причини се сдобих с нея,а сега ми стои като резервна и когато пускам обяви оставям нейния номер,да не ме притесняват на личния)обаче не веднъж съм се замислял каквъл ли й е планът и дали няма някъкви благинки (понеже ползвам глобулска и там с всяко презареждане получавам безплатни минутки и т.н.)та се питах има ли начин да разбера какъв и е тарифния план,без да ходя до офис на вива,или ако има някой колега който работи към виваком-а може ли да ми я провери?Положението е сложно-картата е регистрирана на "незнам си кой" (незнам дали въобще съществува такъв човек...просто навремето имах вътрешни хора и така си я взех регистрирана)и поради тази причина не ми се ходи до офис и избягвам въпросите на чие име е регистрирана картата
ако някой може да помогне ще съм много благодарен,ако ли не здраве да е...ще си полжвам само ваучерът и така

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: запитване за предплатена сим карта
Ами слагаш възможно най-големия ваучер и ако ти се появи нещо допълнително значи има бонуси,ако няма .....ми няма и си ги изговаряш колкото си заредил 

- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
Звъниш на 123, питаш и ще ти кажат чадо 

Дали не е случайно от една лимитирана серия пусната в края на 2006 г за около месец.
Ако заредиш ваучер за 20 лв получаваш 500 безплатни минути към всички в мобилната мрежа на Вива, а 20-те лева си стоят и се разходват за разговори към други мрежи, плащане на паркиране и др.
Преди 2 г. за такава карта ми предлагаха 80 лв, но аз си пазя и 3-те. Важното е да не пропуснеш срока за презараждене, който е през 11 месеца.
В другия случай звънкаш на 123 и ще ти кажат!
Успех!
Ако заредиш ваучер за 20 лв получаваш 500 безплатни минути към всички в мобилната мрежа на Вива, а 20-те лева си стоят и се разходват за разговори към други мрежи, плащане на паркиране и др.
Преди 2 г. за такава карта ми предлагаха 80 лв, но аз си пазя и 3-те. Важното е да не пропуснеш срока за презараждене, който е през 11 месеца.
Успех!
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата, е споменал, че картата не е на негово име. А когато се обади на 123, ще питат името, или поне родното място на човека, на който е писана картата! Което го издава, че картата не е негова!
Единствения начин, е да зареди 20 лева, и след това да напише в менюто на телефона *123*4# (това е кода за отстъпки и промоций, ако не се лъжа) и ако има някакви безплатни минути или СМС-и ще изпише! Това е единствения начин, поне които знам аз
Единствения начин, е да зареди 20 лева, и след това да напише в менюто на телефона *123*4# (това е кода за отстъпки и промоций, ако не се лъжа) и ако има някакви безплатни минути или СМС-и ще изпише! Това е единствения начин, поне които знам аз

*104# зелена слушалка е кодът за проверка на промоционални минути.
-
- Автомобил: clio
- Двигател:
благодаря на всички включили се :
и все пак ми помогнахте,защото не ги знаех тези кодове
ще пиша какво се е случило след зареждане
поздрави и лека вечер
за съжаление със сигурност не е такава,и аз търсех,ама цените не ми харесваха навремето,пък сега вече нямам толкова познати на вива и затова съм към друг оператор (и все пак ако решиш да се разделяш някога с една от твойте драсни едно лс )KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Дали не е случайно от една лимитирана серия пусната в края на 2006 г за около месец.
Успех!
мда напълно ме разбираш колега,иначе по начина който си описал ми излиза сумата по сметката ви е 1.27лв валидна...дрън дрън (това при положение,че не съм зареждал)my heart iS iCe написа:Колегата, е споменал, че картата не е на негово име. А когато се обади на 123, ще питат името, или поне родното място на човека, на който е писана картата! Което го издава, че картата не е негова!
а така ми изписва:вие нямате промоции....Е все пак като заредя ще ги проверя кодовете отново деstefan_doc написа:*104# зелена слушалка е кодът за проверка на промоционални минути.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”