има ли хора, които използват сайтове за доставка от чужбина от сорта на gabco.bg ?
какви сайтове сте ползвали и доволни ли сте от тях ?
интересува ме услуга pick up и пращане до бг. gabco ми отказват pick up от Лондон, за това търся други варианти
сайтове за доставка от чужбина
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Re: сайтове за доставка от чужбина
http://www.uktobg.com/ общо взето доволен от тях
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Не съм ползвал всички, но тези съм - http://ggbg.bg/. Добри цени и коректност.
Благодаря колеги, свърших си работата
Сега имам нов въпрос, търся такъв сайт, който да се занимава обаче с внос от щатско (да има локален адрес там, на който да си пратя поръчката, и после към бг)

Сега имам нов въпрос, търся такъв сайт, който да се занимава обаче с внос от щатско (да има локален адрес там, на който да си пратя поръчката, и после към бг)
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
buynowfromusa
lombard
bgshopper
тия съм ползвал аз. Сега гледам и някакви нови са се появили може би с по-добри условия - usadostavka. Но докато не се тестват...
зависи за какво ти трябва, от това вариантите се променят. В смисъл поръчвал съм както рази боклуци от VS, дрехи, обувки и т.н. така и лекарство, което се съхранява само студено, 48 часа от щатите до България, дори не знаех дали ще мине тук от митницата, ама един колега каза, че няма проблеми та рискувах
lombard
bgshopper
тия съм ползвал аз. Сега гледам и някакви нови са се появили може би с по-добри условия - usadostavka. Но докато не се тестват...
зависи за какво ти трябва, от това вариантите се променят. В смисъл поръчвал съм както рази боклуци от VS, дрехи, обувки и т.н. така и лекарство, което се съхранява само студено, 48 часа от щатите до България, дори не знаех дали ще мине тук от митницата, ама един колега каза, че няма проблеми та рискувах
Части за една раздатка ми трябват, мерси сега ще ги проверя да видя какво предлагат.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”