Спешно ми трябва човек разбиращ от програмата Access
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
Спешно ми трябва човек разбиращ от програмата Access
Колеги спешно ми трябва някой който разбира от програмата Access за направата на две таблици и малко обяснение? 

- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Re: Спешно ми трябва човек разбиращ от програмата Access
Напиши какво точно искаш да ти направя , ще ти помогна. Не ме бива много по обясненията но ще се постарая.
п.п. Дано няма макроси че тва ми е малък ужас...
п.п. Дано няма макроси че тва ми е малък ужас...
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Без за знаем условието на задачата няма как да помогнем
- Speedy86
Колеги ето какво трябва да се прави и какво е условието на задачата ако не се вижда и разчита снимката пишете за да го напиша 

- Чудомир
Колега, като искаш помощ би било знак на уважение поне условието да напишеш на четлив език, а не ние да си фантазираме какво се иска в задачата
- Speedy86
Speedy86 написа:Колеги ето какво трябва да се прави и какво е условието на задачата ако не се вижда и разчита снимката пишете за да го напиша
Колега, не съм го писал аз, но както аз така и всички, на които го показах успяха да го разчетат без проблем. Да, и на мен ми се стори доста зле написано на пръв поглед, и затова казах, ако не се разчита нещо от снимката да пишете. Предполагам, че ти вече си си го изфантазирал и си го разчел.
Благодаря на тези, които биха могли да помогнат, и още веднъж, ако нещо не се разбира - ще напиша като коментар целия текст от снимката.
- Чудомир
Знаеш ли, понякога се питам защо се хващам да пиша....Вместо да ми обясняваш кой го е писал - ми напиши за 2 мин условието тук, не да си го смуча от пръстите. Толкова време трябва да ти останало,. при все, че решението ще ти дойде от небето.
Сори за правия тон, ама все пак...зорът не е мой, нали така?
По мое време едно задание имаше 2 задължителни части - условие и въпрос. Ти на тоя лист къде виждаш въпрос на задачата? Заявките ли се търсят? Таблиците ли трябва да се създадат? Или и двете? В тия таблици данните трябва ли да ги има? Резултатите на заявката на базата на тези данни трябва ли да се пишат?
И при все, че се опитах - на последния ред не ми става ясно каква форма искат да се направи? "Форма на...." И после?
Значи досега аз изписах по твоята задача повече текст от твоя, а времето, което инвестирах да се занимавам с нея май също е повече от тебе...
И така: Ако предположим, че се търсят само заявките, то отговорът на твоята задача, която няма конкретен въпрос, е:
Select * From Games Where Price > 5
Select Game, Quantity, Price From Services, Quantities
Where Games.Number=Quantities.Number
За последното трябва да "преведеш текста". Имай предвид, че ако аз съм ти доцент, повече от 4ка на това решение не бих писал. Успех.
Сори за правия тон, ама все пак...зорът не е мой, нали така?
По мое време едно задание имаше 2 задължителни части - условие и въпрос. Ти на тоя лист къде виждаш въпрос на задачата? Заявките ли се търсят? Таблиците ли трябва да се създадат? Или и двете? В тия таблици данните трябва ли да ги има? Резултатите на заявката на базата на тези данни трябва ли да се пишат?
И при все, че се опитах - на последния ред не ми става ясно каква форма искат да се направи? "Форма на...." И после?
Значи досега аз изписах по твоята задача повече текст от твоя, а времето, което инвестирах да се занимавам с нея май също е повече от тебе...
И така: Ако предположим, че се търсят само заявките, то отговорът на твоята задача, която няма конкретен въпрос, е:
Select * From Games Where Price > 5
Select Game, Quantity, Price From Services, Quantities
Where Games.Number=Quantities.Number
За последното трябва да "преведеш текста". Имай предвид, че ако аз съм ти доцент, повече от 4ка на това решение не бих писал. Успех.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”