Здравейте колеги, работата е там че ми трябват полиетиленови куриерски пликове и ми трябват 100 200бр
а във фирмите които проверих ми казаха минимално количетво за печат от 20 000 нагоре.Има ли някой представа дали някоя фирма не печата по малко количество? Размера принципно е 60/65cm на 40/45cm дебелина около 40 микрона в 4 цвята с джоб за товарителница.
Благодаря на отзовалите се!
Инфо за полиетиленови куриерски пликове
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Re: Инфо за полиетиленови куриерски пликове
Никакъв шанс за 100-200бр.
Полиетилена се печата на ролни машини с т.н. клишета за всеки цвят по едно... и са отвратително скъпи....
Затова за да се получат по-приемливи цени имат изисквания за определени килограми материал, което са си доста бройки.
В продължение на 1-2години ние печатахме на 2-3 куриерски фирми хартиените пликове, с поредни номера и т.н. самозалепни и прочие и прочие и прочие.....
Вече преминаха всички на полиетилен обаче.... консумират сериозни количества и това си е не малко перо.....
Полиетилена се печата на ролни машини с т.н. клишета за всеки цвят по едно... и са отвратително скъпи....
Затова за да се получат по-приемливи цени имат изисквания за определени килограми материал, което са си доста бройки.
В продължение на 1-2години ние печатахме на 2-3 куриерски фирми хартиените пликове, с поредни номера и т.н. самозалепни и прочие и прочие и прочие.....
Вече преминаха всички на полиетилен обаче.... консумират сериозни количества и това си е не малко перо.....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”