Бих искал да ви помоля ако е възможно да отделите няколко минути за да попълните следния въпросник. ВАЖНО Е ЗА ДИПЛОМНАТА МИ РАБОТА, НЕ С КОМЕРСИАЛНА ЦЕЛ!
https://docs.google.com/forms/d/10hVpOAPhPbzsElhXq98y2tWK0-UgL5Qhbb8RuF_RVXQ/viewform?pli=1
Това което се иска е да посетите някоя фен страница на търговска марка във Facebook. Да прекарате известно време там и да попълните въпросника относно вашите впечатления.
Моля за съдействие за дипломната ми работа.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Моля за съдействие за дипломната ми работа.
Your response has been recorded.
Успех!
Успех!
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
hooligans написа:Your response has been recorded.
Успех!

Аз също се записах. Любопитно ми е обаче каква е темата на дипломната работа?
- pepi_iliev
- Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 2000
- Двигател: AGR
И аз попълних анкетата, но като съм студент и работещ на трудов договор какво трябваше да напиша?
-
- Серпентина с турболатор
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp
Попълних анкетата... Според мен дипломната работа е по някаква психологическа дисциплина и целта й е да изчисли средностатистическото търпение на българина или VW-феновете.
Не знам кой е сътворил тази анкета, но като човек, който е изучавал различните методи за събиране на информация посредством социологическо проучване, като анкета, беседа, събеседване и тинтири-минтири, това е най-малоумния (без да искам да обидя никой, просто лично мнение) въпросник. Нищо не е синтезирано, повтарят се множество въпроси, в които се пита едно и също нещо, но с различни думи... Ако реално аз трябва да дам оценка, нямаше да гледам отговорите, а само като погледна въпросника как е конструиран и... късам. Колега, моите уважения, ама не се прави така. 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
PyMu написа:Попълних анкетата... Според мен дипломната работа е по някаква психологическа дисциплина и целта й е да изчисли средностатистическото търпение на българина или VW-феновете.Не знам кой е сътворил тази анкета, но като човек, който е изучавал различните методи за събиране на информация посредством социологическо проучване, като анкета, беседа, събеседване и тинтири-минтири, това е най-малоумния (без да искам да обидя никой, просто лично мнение) въпросник. Нищо не е синтезирано, повтарят се множество въпроси, в които се пита едно и също нещо, но с различни думи... Ако реално аз трябва да дам оценка, нямаше да гледам отговорите, а само като погледна въпросника как е конструиран и... късам. Колега, моите уважения, ама не се прави така.
Що дрискаш, без да знаеш целта и резултата?
- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
И аз си мисля, че тези "повтаряния" са с цел да се види дали реално отговаряш и мислиш, а не само да кликаш каквото ти скимне.
-
Аз не "си мисля", а съм учила точно това, както вече споменах. И се обосновах. Изказах мнението си и не намирам за нужно да се обяснявам допълнително и да спамя темата. Ако имаш допълнителни въпроси към мен Хули, отправяй ги на лични.
Хайде да допълня, да не стои съвсем във въздуха ми мнението... Анкета от 60 и кусур въпроса не е анкета, а китайско мъчение. Въпросите трябва да са синтезирани максимално сбито и в случая аз лично намерих начин да елиминирам 30. Като ги сбия в 6 въпроса с по 5 определения във всеки. Просто не се прави така, как да го кажа по-ясно? Беше по-скоро като градивен съвет към автора, не сера, щото си имам място за тая цел и нямам навика да го правя във форума, може да ми прегледаш съобщенията и ще се увериш, че не ми е привично някак... Структурата казах, че трябва да е различна и да, може би по един малко по-саркастичен начин, за което се извинявам на тънкообидните, включая теб. Ако тази анкета има цел, моят съвет е да се сгъсти малко и ако авторът не знае как, с удоволствие ще помогна. Но така дълга и разпиляна, не знам, нека видим колко ще я попълнят... пак ще си говорим.
Хайде да допълня, да не стои съвсем във въздуха ми мнението... Анкета от 60 и кусур въпроса не е анкета, а китайско мъчение. Въпросите трябва да са синтезирани максимално сбито и в случая аз лично намерих начин да елиминирам 30. Като ги сбия в 6 въпроса с по 5 определения във всеки. Просто не се прави така, как да го кажа по-ясно? Беше по-скоро като градивен съвет към автора, не сера, щото си имам място за тая цел и нямам навика да го правя във форума, може да ми прегледаш съобщенията и ще се увериш, че не ми е привично някак... Структурата казах, че трябва да е различна и да, може би по един малко по-саркастичен начин, за което се извинявам на тънкообидните, включая теб. Ако тази анкета има цел, моят съвет е да се сгъсти малко и ако авторът не знае как, с удоволствие ще помогна. Но така дълга и разпиляна, не знам, нека видим колко ще я попълнят... пак ще си говорим.
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Тази тема не е ли в разрез с правилата 

Последна промяна от yoan4o на Вто 02 юли 2013 15:46, променено общо 1 път.
Причина: Спам! Наложено предупреждение.
Причина: Спам! Наложено предупреждение.
-
С кои по-точно?
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
С тока 6 като начало
Върни се в “ОФФ-Топик - други”