Корпоративен клиент на Мтел?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Корпоративен клиент на Мтел?

Мнениеот FreeSoul » Вто 05 дек 2006 21:14

Днес разглеждах списанието за декември и има оферти за 4 телефона с 10, 15 или 20 % отсъпка от цената има ако си "лоялен бизнес клиент" като остъпката зависи от това от колко време си абонат.

Та интересува ме има ли някой тук, който е бизнес клиент от 5 или от 2 години, да помогне с покупката на един телефон

Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот moleo » Сря 06 дек 2006 9:41

Зависи , колко карти имате, ако са малко ще измислим нещо, но ако са повече то вече сте по-горен сегмент и там става интересно. Конкретна оферта не мога да ти дам, само ми кажи номера си и ще погледа и ще предложа веднага нещо.
885900250

Потребителски аватар
N0rdisk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот N0rdisk » Чет 22 фев 2007 9:23

Ще си позволя да пиша в темата на колегата и да не пускам нова тема.
Значи имам 2 карти към МТЕЛ на релакс 100 и отивам вчера в един офис и искам едната карта да я прехвърля на релакс 500.

Момето зад гишето провери и вика НЕ може и ми цитира това.

Предложението е валидно при нов абонамент за срок от 12 месеца. Настоящи абонати без дългосрочен договор или с договор, изтичащ до 3 месеца, също могат да се възползват от промоцията.

Ебати шибаната работа :( , аз и се развиках как може да съм клиент с 2 карти от 9 години към тях и сега да не може нов договор, всичко съм си плащал редовно и сега греда. Трябвало да чакам да ми изтече сегашния договора/след 11 месеца/

Каза ми: господине такава е промоцията - правете каквото искате.

Та разбрах че просто трябва да имаш някои познат в Ментел за да подпиша нов договор, дайте съвет

Не искам кои знае какво - искам да си дам парите и да ги гарантирам с договор.

Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот moleo » Чет 22 фев 2007 10:02

N0rdisk написа:Ще си позволя да пиша в темата на колегата и да не пускам нова тема.
Значи имам 2 карти към МТЕЛ на релакс 100 и отивам вчера в един офис и искам едната карта да я прехвърля на релакс 500.

Момето зад гишето провери и вика НЕ може и ми цитира това.

Предложението е валидно при нов абонамент за срок от 12 месеца. Настоящи абонати без дългосрочен договор или с договор, изтичащ до 3 месеца, също могат да се възползват от промоцията.

Ебати шибаната работа :( , аз и се развиках как може да съм клиент с 2 карти от 9 години към тях и сега да не може нов договор, всичко съм си плащал редовно и сега греда. Трябвало да чакам да ми изтече сегашния договора/след 11 месеца/

Каза ми: господине такава е промоцията - правете каквото искате.

Та разбрах че просто трябва да имаш някои познат в Ментел за да подпиша нов договор, дайте съвет

Не искам кои знае какво - искам да си дам парите и да ги гарантирам с договор.

Че е тъпо, тъпо е спор няма !
Но кажи ми момето с какво ти е виновно ? Тя е оператор, тва е.
И с познат не става, ако ти го направя ще ме глобят.
Напиши оплакване ! Така скоро ще го махнат

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Пон 26 фев 2007 17:33

А може ли от онези корпоративни военни/полицейски и незнам още каквито бяха карти,да се прехвърли човек на Релакс 500,преди да ти е изтекъл договора и ако лицето на което са регистрирани не е в сферата вече на армията,полицията,пожарната или където и да е бил?

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Пон 26 фев 2007 17:38

lowrider написа:А може ли от онези корпоративни военни/полицейски и незнам още каквито бяха карти,да се прехвърли човек на Релакс 500,преди да ти е изтекъл договора и ако лицето на което са регистрирани не е в сферата вече на армията,полицията,пожарната или където и да е бил?

Преди да ти е изтекъл договора не може независимо какъв си в момента.

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Вто 27 фев 2007 10:47

колега я кажи нещо повече за тези телефони и тази промоция ,че нищо не можах да намеря,пък ме заинтересува щот май аз съм такъв лоялен бизнес клиент само дето не съм водач на групата Ако става ще видим какво може да се направи и за двамата

А ,тя темата много стара бе

Върни се в “ОФФ-Топик - други”