Днес разглеждах списанието за декември и има оферти за 4 телефона с 10, 15 или 20 % отсъпка от цената има ако си "лоялен бизнес клиент" като остъпката зависи от това от колко време си абонат.
Та интересува ме има ли някой тук, който е бизнес клиент от 5 или от 2 години, да помогне с покупката на един телефон
Корпоративен клиент на Мтел?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- N0rdisk
- Автомобил:
- Двигател:
Ще си позволя да пиша в темата на колегата и да не пускам нова тема.
Значи имам 2 карти към МТЕЛ на релакс 100 и отивам вчера в един офис и искам едната карта да я прехвърля на релакс 500.
Момето зад гишето провери и вика НЕ може и ми цитира това.
Предложението е валидно при нов абонамент за срок от 12 месеца. Настоящи абонати без дългосрочен договор или с договор, изтичащ до 3 месеца, също могат да се възползват от промоцията.
Ебати шибаната работа
, аз и се развиках как може да съм клиент с 2 карти от 9 години към тях и сега да не може нов договор, всичко съм си плащал редовно и сега греда. Трябвало да чакам да ми изтече сегашния договора/след 11 месеца/
Каза ми: господине такава е промоцията - правете каквото искате.
Та разбрах че просто трябва да имаш някои познат в Ментел за да подпиша нов договор, дайте съвет
Не искам кои знае какво - искам да си дам парите и да ги гарантирам с договор.
Значи имам 2 карти към МТЕЛ на релакс 100 и отивам вчера в един офис и искам едната карта да я прехвърля на релакс 500.
Предложението е валидно при нов абонамент за срок от 12 месеца. Настоящи абонати без дългосрочен договор или с договор, изтичащ до 3 месеца, също могат да се възползват от промоцията.
Ебати шибаната работа

Та разбрах че просто трябва да имаш някои познат в Ментел за да подпиша нов договор, дайте съвет
- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
N0rdisk написа:Ще си позволя да пиша в темата на колегата и да не пускам нова тема.
Ебати шибаната работа, аз и се развиках как може да съм клиент с 2 карти от 9 години към тях и сега да не може нов договор, всичко съм си плащал редовно и сега греда. Трябвало да чакам да ми изтече сегашния договора/след 11 месеца/
Че е тъпо, тъпо е спор няма !
Но кажи ми момето с какво ти е виновно ? Тя е оператор, тва е.
И с познат не става, ако ти го направя ще ме глобят.
Напиши оплакване ! Така скоро ще го махнат
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
lowrider написа:А може ли от онези корпоративни военни/полицейски и незнам още каквито бяха карти,да се прехвърли човек на Релакс 500,преди да ти е изтекъл договора и ако лицето на което са регистрирани не е в сферата вече на армията,полицията,пожарната или където и да е бил?
Преди да ти е изтекъл договора не може независимо какъв си в момента.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”