Противоплъзгащи подложки за GSM

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
stefan_doc

Противоплъзгащи подложки за GSM

Мнениеот stefan_doc » Пет 12 юли 2013 21:51

Колеги, продават едни противоплъзгащи поставки /подложки/ за телефон, ключове, химикал и т. н.
http://www.grupo.bg/banq-oferta-pojelahte-otnovo-cena-protivoplyzgashta-nano-samozalepvashta-podlojka-samo-vmesto-3657
По накаква "нано" технология, лепят са на таблото и върху тях се слага предмета, който "залепва" и не пада. Някой пробвал ли ги е и какви са впечатленията?

Потребителски аватар
mirkata 4020
Автомобил: vw mk3
Двигател: 1996

Re: Противоплъзгащи подложки за GSM

Мнениеот mirkata 4020 » Пет 12 юли 2013 22:28

Абсолютна истина каквото сложиш и не мърда.Странното е,че после си го взимаш без усилие.Важно е за да залепне подложката да не си полирал таблото със силикони или подобни.Ако си го направил изтъркваш със спирт и става.Незнам що за технология е,но си е факт. :rolleyes

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Съб 13 юли 2013 6:13

Принципно е силикон,
като се напече от слънцето става на сопол малко, поне тази която аз имам..иначе "лепи" добре ...

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Съб 13 юли 2013 20:37

Почти никаква работа не вършат icon_idea Каквото сложиш върху тях седи добре но е почти невъзможно да го закрепиш където и да било по таблото на колата :cry

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Съб 13 юли 2013 21:23

Теодор написа:Почти никаква работа не вършат ....

Имам, не означава ползвам :wink
слагах някакви неща по подложката един месец и после я архивирах някъде... Останах с положителни впечетления като цяло...

mirror
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mirror » Нед 14 юли 2013 10:51

подложките са супер и всичко залепва много добре за тях :th_up но е желателно да ги махаш от таблото когато не ги ползваш да не се трупа прахоляк по тях :wink а като спрат да лепнат ги измиваш с водичка и са като нови :smile

alexey
Автомобил: VW Passat
Двигател: 2003

Мнениеот alexey » Нед 14 юли 2013 20:11

Гледах нз изложението такива, монети телефони сложени, всичко имаше и даже един пич я обръщаше надолу цялата подложка, даже щях да си купя, но просто не ми е необходима в моята кола

Потребителски аватар
Rabbit
Зайцевъд
Автомобил: Audi
Двигател: BAT 2005

Мнениеот Rabbit » Нед 14 юли 2013 21:26

и аз имам една такава, китайска, евтина, ама добра работа върши. телефона не мърда и на най-острите завои на Гълъбец.

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Вто 16 юли 2013 9:32

Имам такава закупена от Шел, след година напичане от слънце се размаза и лепне толкова много, че трудно отлепваш каквото и да сложиш. добре придържа антирадара.

stefan_doc

Мнениеот stefan_doc » Вто 16 юли 2013 11:24

И на мен ми трябва за радар-детектор, а лесно ли се маха, за да не я пече слънце?

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Вто 16 юли 2013 12:20

Вече около 2 години ползвам такава, поръчана от Китай, слагам си радара на нея и съм я махал от таблото, само за да я измия с вода, през останалото време си я пече слънцето и грам не й пречи. Радара залепва перфектно, никога не е мръдвал, а е имал основания :smile Вчера гледах 2 за 6 кинта в Лидл Дружба. Само трябва на 4-5 месеца да се измива, защото събира прах и престава да лепне добре.

Потребителски аватар
Re5Pec7
Автомобил: Passat B5 V6
Двигател: AQD

Мнениеот Re5Pec7 » Сря 17 юли 2013 19:11

pakumba написа:Вече около 2 години ползвам такава, поръчана от Китай, слагам си радара на нея и съм я махал от таблото, само за да я измия с вода, през останалото време си я пече слънцето и грам не й пречи. Радара залепва перфектно, никога не е мръдвал, а е имал основания :smile Вчера гледах 2 за 6 кинта в Лидл Дружба. Само трябва на 4-5 месеца да се измива, защото събира прах и престава да лепне добре.

+1 Само че аз си поръчах 3 и в момента още ползвам първата. Като се направши - една вода отгоре да се измие и е като нова. Нищо й няма и не е дошъл ред на другите 2 още :D Квото сложиш залепва за него. Дори телефона си слагам на една страна и го подпирам леко на колонката и пак си е супер стабилен, когато го ползвам за GPS.

stefan_doc

Мнениеот stefan_doc » Пон 22 юли 2013 6:32

Купих си тези от Лидъл. Сложих прозрачната - уж да привлича по-малко светлината. Засега е без грешка, за по-късно - ще видим.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”