Колеги, продават едни противоплъзгащи поставки /подложки/ за телефон, ключове, химикал и т. н.
http://www.grupo.bg/banq-oferta-pojelahte-otnovo-cena-protivoplyzgashta-nano-samozalepvashta-podlojka-samo-vmesto-3657
По накаква "нано" технология, лепят са на таблото и върху тях се слага предмета, който "залепва" и не пада. Някой пробвал ли ги е и какви са впечатленията?
Противоплъзгащи подложки за GSM
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mirkata 4020
- Автомобил: vw mk3
- Двигател: 1996
Re: Противоплъзгащи подложки за GSM
Абсолютна истина каквото сложиш и не мърда.Странното е,че после си го взимаш без усилие.Важно е за да залепне подложката да не си полирал таблото със силикони или подобни.Ако си го направил изтъркваш със спирт и става.Незнам що за технология е,но си е факт. 

Принципно е силикон,
като се напече от слънцето става на сопол малко, поне тази която аз имам..иначе "лепи" добре ...
като се напече от слънцето става на сопол малко, поне тази която аз имам..иначе "лепи" добре ...
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Почти никаква работа не вършат
Каквото сложиш върху тях седи добре но е почти невъзможно да го закрепиш където и да било по таблото на колата 

Теодор написа:Почти никаква работа не вършат ....
Имам, не означава ползвам

слагах някакви неща по подложката един месец и после я архивирах някъде... Останах с положителни впечетления като цяло...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
подложките са супер и всичко залепва много добре за тях
но е желателно да ги махаш от таблото когато не ги ползваш да не се трупа прахоляк по тях
а като спрат да лепнат ги измиваш с водичка и са като нови 

-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: 2003
Гледах нз изложението такива, монети телефони сложени, всичко имаше и даже един пич я обръщаше надолу цялата подложка, даже щях да си купя, но просто не ми е необходима в моята кола
- Rabbit
- Зайцевъд
- Автомобил: Audi
- Двигател: BAT 2005
и аз имам една такава, китайска, евтина, ама добра работа върши. телефона не мърда и на най-острите завои на Гълъбец.
Имам такава закупена от Шел, след година напичане от слънце се размаза и лепне толкова много, че трудно отлепваш каквото и да сложиш. добре придържа антирадара.
И на мен ми трябва за радар-детектор, а лесно ли се маха, за да не я пече слънце?
Вече около 2 години ползвам такава, поръчана от Китай, слагам си радара на нея и съм я махал от таблото, само за да я измия с вода, през останалото време си я пече слънцето и грам не й пречи. Радара залепва перфектно, никога не е мръдвал, а е имал основания
Вчера гледах 2 за 6 кинта в Лидл Дружба. Само трябва на 4-5 месеца да се измива, защото събира прах и престава да лепне добре.

- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
pakumba написа:Вече около 2 години ползвам такава, поръчана от Китай, слагам си радара на нея и съм я махал от таблото, само за да я измия с вода, през останалото време си я пече слънцето и грам не й пречи. Радара залепва перфектно, никога не е мръдвал, а е имал основанияВчера гледах 2 за 6 кинта в Лидл Дружба. Само трябва на 4-5 месеца да се измива, защото събира прах и престава да лепне добре.
+1 Само че аз си поръчах 3 и в момента още ползвам първата. Като се направши - една вода отгоре да се измие и е като нова. Нищо й няма и не е дошъл ред на другите 2 още :D Квото сложиш залепва за него. Дори телефона си слагам на една страна и го подпирам леко на колонката и пак си е супер стабилен, когато го ползвам за GPS.
Купих си тези от Лидъл. Сложих прозрачната - уж да привлича по-малко светлината. Засега е без грешка, за по-късно - ще видим.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”